Happy Weekend

Brunch at Saraghina in Bedstuy 

(English translation below)

YES! Endelig er jeg i Danmark igen, og det er altså næsten et helt år siden jeg var her sidst. Et helt år?! Det er lang tid, men alligevel er det gået virkelig hurtigt. Det har da heller ikke været med min gode vilje. Jeg startede på nyt job i maj, og så føltes det bare bedst at komme rigtigt ind i det, inden jeg tog ferie. Så min weekend starter i Danmark, hvilket jeg glæder mig til! I morgen står den på middag og fest og farver med nogle veninder. På søndag tænker jeg at hygge med familien. Jeg håber lidt at kommet i julestemning, mens jeg er i Danmark.

Billederne her er taget på fineste Saraghina i Brooklyn. Jeg har skrevet om stedet før, som er italiensk. De serverer de bedste stenovnsbagte pizzaer og burratta. Sam og jeg har været der mange gange efterhånden, dog ikke til brunch. Så da min søster var på besøg i denne uge tog vi derhen. Det var rigtig fint og der var alt, som hører sig til på et amerikansk brunch bord. Pandekager, scrambled eggs, bacon, yogurt med granola og meget mere. Amerikanerne kan sgu noget med morgenmad! Aftensmad på Saraghina er dog stadig min favorit. Deres pizzaer er for lækre. Pizzaerne kan forøvrigt også bestilles til brunchen, hvis man har lyst til det. Og som altid kan man bestille cocktails til sin brunch, hvilket er en kæmpe New York ting! Jeg er ikke så god til drinks om formiddagen, og bliver det nok aldrig, haha! Jeg plejer at nøjes med OJ og te.

Hvad skal I lave denne weekend? Bliver den tilbragt i lavt gear? Måske noget julepyntning af hjemmet, eller er det for tidligt? Jeg håber I får den bedste weekend derude!

Translation: 

YES! Finally, I’m in Denmark again, and it’s almost a year since I was here last time. A whole year?! It’s such a long time, but it’s gone really fast. It has not been with my good will that it’s been this long. But I started working on a new job in May, so it felt best to work for a while, before I went on vacation. So my weekend starts in Denmark, which I am looking forward to! Tomorrow it’s dinner and party time with some girl friends. On Sunday I think I’m going to relax and hang out with my family. I’m hoping to get in a real Christmas mood while I’m in Denmark.

The pictures are taken at the best Saraghina in Brooklyn. I have written about the place before, which is Italian. They serve the best pizzas and burratta. Sam and I have been there many times, but not for brunch. So when my sister was visiting this week we went there. It was so good with everything that belongs on an American brunch table. Pancakes, scrambled eggs, bacon, yogurt with granola and much more. Even though the brunch is good, the dinner at Saraghina is still my favorite. Their pizzas are so delicious. By the way, you can also get pizza with the brunch. And as always, you can order cocktails too, which is a huge New York thing! I’m not so good at drinking cocktails in the morning, and probably never will be, haha! I usually get OJ and tea instead.

What are you going to do this weekend? Are you spending your weekend in low gear? Maybe some Christmas decorating of the home, or is it too early? I hope you’re having the best weekend out there!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *