My Christmas Wishlist 2018

(English translation below)

Jeg synes faktisk, at det kan være lidt svært det med ønsker. Når jeg skal, kan jeg aldrig rigtig finde på noget, kender I det? Derfor prøver jeg at skrive ønsker ned i løbet af året, så jeg altid har lidt i baglommen når tiden kommer til jul eller fødselsdag. I år består mine ønsker faktisk mest af tøj, hvilket ikke er tilfældet hvergang. Men altså hvem kan ikke bruge lidt nyt tøj, haha. Der er også kommet to tasker på listen, jeg har noget med tasker og jakker! Det er nok de to ting jeg samler mest på og jeg kan altid finde en eller to jeg gerne vil eje. Man kan vel kalde det min svaghed, når det kommer til min garderobe. Jeg har linket til alle produkterne herunder. Det kan jo være, at der er noget som frister og inspirerer, der er trods alt lidt tid til jul endnu.

Toteme Faux Fur Bag – Jeg har fuldstændig hovedkuls forelsket mig i denne faux fur taske fra Toteme. Den vil være så fin til en casual grå sweat shirt, et par lyse jeans og en lang frakke. Toteme gør det så godt og jeg elsker deres helt simple og minimalistiske design.

Anine Bing Tee – Okay, jeg har jo en svaghed for t-shirts med print og denne her fra Anine bing er så sej! Farverne og motivet er mega 80’er retro, love it!

Realisation The Naomi Skirt  Og til den der tee, tænker jeg, at Realisation nederdelen vil være så smuk. Eller måske til en vamset strik – der er mange styling muligheder.

Ganni Bag –  Denne her taske har jeg kigge lidt for længe efter, så tænker det er ved at være tid til at den skal på ønskelisten. Farven og printet er bare så cool og så er jeg vild med boks formen.

Alessi Electric Kettle – Lidt til hjemmet ønsker jeg mig også altid, om end det ikke er vældig meget i år. Sam og jeg kunne begge godt tænke os en ny elkedel, og Alessis vil være perfekt! Pæn og klassisk på samme tid. Med mit te forbrug er det rart med en elkedel af kvalitet, som holder i mange år.

Plemo Hand Garment Steamer – Til noget lidt kedeligt, men ikke destomindre nødvendigt: en hånd steamer til alt det krøllede tøj. Jeg er umådeligt træt af mit halvfesne strygejern og det er så meget nemmere at steame end at stryge, synes jeg.

Ganni Jacquard Jacket – Er den ikke fin? Margueritte jakken fra Ganni! Jeg er helt tosset med printet og farven. Heldigvis har jeg allerede fået den af min mor i en tidlig julegave, yay! Synes dog alligevel at den skulle med på listen.

Translation:

I actually think it can be a bit difficult with wishes. When I have to, I can never really think of anything to wish for, do you know that feeling? Therefore, I try to write wishes down during the year, so I always have a little something in my back pocket, when it’s time for Christmas or my birthday. This year, my wishes mostly consist of clothes, which is not the case every time. But a women always need a bit of new clothes (maybe not, but it’s an extra luxury). There are also two bags on my wishlist, I have a thing for bags and jackets! These are probably the two things that I love the most, when it comes to my wardrobe, and I can always find one or two I would like to own. I have linked to all my wishes below. Maybe you will find some inspiration for your own wishlist, after all, there is still a little bit of time before Christmas Eve.

Toteme Faux Fur Bag – I am head over heels for this faux fur bag from Toteme. It would look amazing with a casual grey sweat shirt, a pair of light blue jeans, and a long coat. Toteme is doing so well and I love their very simple and minimalist design.

Anine Bing Tee – Okay, I have a weakness for t-shirts with print and this one from Anine Bing is so cool! The colors and motif are very 80’s inspired, I love it!

Realisation The Naomi Skirt – And to go with the tee, I think the Realization skirt will be just perfect. Or maybe a chunky knit – there are many styling options.

Ganni Bag – I have been eyeing this bag a little too long by now, so I think it’s time to add it to my wishlist. The color and print are just so gorgeous, and I’m so fond of the box shape.

Alessi Electric Kettle – I always wish for something for the home. Sam and I could really use a new electric kettle and Alessi’s would be perfect! Pretty and classic at the same time. And with my tea consumption, it’s nice with a kettle of quality which lasts for many years, haha!

Plemo Hand Garment Steamer – Something boring, but nonetheless necessary: a hand steamer for all the wrinkled clothes. I’m immensely tired of my old iron and it’s so much easier to steam the clothes, in my opinion.

Ganni Jacquard Jacket – Is it not pretty? The daisy jacket from Ganni! I’m totally crazy about the print and the color. Fortunately, I’ve already got it from my mom in an early Christmas present, yay! Nevertheless, I put on the list for inspiration.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *