Christmas Decor In My NYC Apartment

(English translation below)

Jeg elsker julen og dens traditioner! Det er netop traditioner og hyggen, som gør julen helt speciel, i min optik. En af de ting jeg nyder allermest i december måned er at pynte op og gøre hjemmet ekstra fint og julet. Det er så rart at gøre lidt ekstra ud af indretningen, end jeg får gjort resten af året. Lige så meget som jeg elsker det traditionelle ved julen, så kan jeg godt lide lidt utraditionelt og skævt julepynt. Noget som ikke har de gængse røde og grønne farver, eller små nissefigurer til eksempel. I stedet har jeg valgt at pynte op med elementer fra naturen og sjove anderledes julekugler. Jeg fandt på at hænge en gren op, som vi fandt i skoven. Det blev årets juletræ – en ret nem og fin ide, når man ikke har så meget plads i stuen.

De smukke grene med de røde bær har holdt nærmest hele december og jeg har matchet dem, lidt utraditionelt, med en blomstret vase, det gav et ret fint udtryk, synes jeg. Og jeg har pyntet med lys i pink og blå farver der passede så fint til de spraglede julekugler. Jeg fik ganske vidst kun pyntet op i stuen og ved spidsebordet i år, men det har også været så fint. Næste år tænker jeg at projektet må være at pynte op i hele lejligheden.

Jeg håber at I nyder juledagene? Selv er jeg gået på juleferie i dag og det føles så lækkert og tiltrængt.

Translation:

I love Christmas and its traditions! It is precisely traditions and the cosiness that make Christmas special, in my opinion. One of the things I enjoy most in the month of December is to decorate and make the home extra pretty and Christmassy. It is so fun to do a little extra with decor, than what I do the rest of the year. As much as I love the traditions around Christmas, I like my christmas decor to be a little untraditional and different. I like to use something that does not have the usual red and green Christmas colors. Instead I have chosen to decorate with elements from nature and quirky glass ornaments. We hung a branch from the ceiling, which we found in the forest Upstate. The branch was this year’s Christmas tree – a pretty easy and cool idea when you do not have a lot of space in the living room.

The beautiful branches with the red berries have kept fresh almost all of December and I have matched them, a little unconventional, with a floral vase, it gave a pretty cool expression, I think. And I have decorated the apartment with candlesticks in pink and blue colors that fit so well with the funky Christmas ornaments. I only decorated the living room and the dinning table this year. Next year I think the project will be to decorate the whole apartment.

I hope you’re enjoying the Christmas Days? I finally started my Christmas holidays today and it feels so good and much needed.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *