New Years Eve Outfits


SUIT – & Other Stories: blazer + pants, SEQUINS TOPMANGO, TOPGANNI, SKIRT GANNI, SEQUINS SUIT – ASOS: blazer + pants, BOW TOPDANNIJO

(English translation below)

Det her indlæg er en anelse sent ude, men jeg har haft travlt med julerier og arbejde her mellem jul og nytår. Nu er vi på farten igen og på vej mod North Carolina, hvor vi skal holde nytår. Jeg sidder faktisk i lufthavnen as we speak.

Selvom jeg er lidt sent ude, vil jeg alligevel dele dette indlæg med jer. Måske noget last minute shopping eller inspiration til styling at nytårsoutfittet, kan bruges. Nytår er for mig noget helt specielt og en perfekt mulighed at se tilbage på året, som er gået. Noget af det bedste er, at dresse op og gøre ekstra ud af sig selv på denne aften. Som altid elsker jeg en god gang glitter og glimmer på nytårsaften. I år er jeg meget inspireret af metallic sølv og lyse farver. Jeg synes, til eksempel at et suit kan noget helt specielt på sådan en aften, gerne et af de lidt løstsiddende slags. Parret med stilletter og måske en glimmer bustier, så bliver det ikke mere festligt og feminint. Ellers kan jeg godt lide at tilsætte pailletter til outfittet, og meget gerne i sæt. Jeg har samlet nogle fine eksempler oppe over. Jeg håber I kan blive inspireret til årets sidste og store aften.

Et rigtig godt nytår til alle derude <3

Translation:

This post is published a little later than I would have liked it to be, but I have been busy with festivities and work between Christmas and New Years. Now we are on the road again and on our way to North Carolina, where we are going to celebrate New Years. I’m actually sitting at the airport as we speak.

Even though I’m a little late, I still want to share this post with you. Maybe you can use some last minute shopping or inspiration for styling, before the big night. New Year is for me something very special and a perfect opportunity to look back at the year that has passed. One of the best things is to dress up and do a little extra on this evening. As always, I love glitter and glamour on New Year’s Eve. This year I am very inspired by metallic silver and bright colors. I like a good suit and it’s just perfect for such an evening. Coupled with heels and perhaps a glittery bustier, it does not get more festive and feminine than that. Otherwise, I like to add sequins to the outfit, and most preferably in sets. I have collected some examples above. I hope you will get some fashion inspiration for this year’s last and festive evening.

A very happy New Year to everyone out there <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *