What To Do In NYC In January

The Hygge Tibi in Industry City

(English translation below)

Det er tid til denne måneds What To Do In NYC! Jeg må ærligt indrømme, at jeg har haft en anelse svært ved at finde på noget i denne måned, hvilket ikke burde være tilfældet, for der er altid noget at lave i New York. Det har nok snarere noget at gøre med, at jeg er lidt januars uinspireret. Ikke med hensyn til at lave indhold til bloggen, men mere i forhold til at tage ud i byen og udforske. Jeg er vel gået i vinterhi, haha! Januar og februar er ikke just mine favorit måneder, har I det også sådan? Det er månederne efter alt det festlige som jul og nytår og så er det mørkt og koldt. Altså, nu skal det hele selvfølgelig ikke blive totalt deprimerende, hah! Her kommer ihvertfald inspiration til hyggelige sager her i vinterkulden.

I sidste weekend var jeg på besøg i Industry City, som ligger ved Sunset Parks havnefront i Brooklyn. Det er anden gang jeg var der og jeg synes stedet er så cool, at jeg altså måtte dele det her. Industry City består af en række klassiske gamle New York industribygninger, som er blevet istandsat. Her finder man både kontorer, butikker og event spaces. Mest af alt er jeg vild med den store mængde af madsteder, som er at finde i bygningerne. Der er en stor food hall spækket med mad fra alle verdenshjørner. Desuden er Japan Village lige åbnet, med mulighed for at købe japanske madvarer til køkkenet derhjemme, eller for at spise i en af de mange japanske spisesteder. Derudover er jeg ret vild med udvalget af møbelbutikker som ABC Carpet & Home og IC Store By Wanted Design. I kan også slå vejen forbi den fine rulleskøjtebane, som jo er en sand amerikansk klassisker. Den tror jeg måske jeg bliver nødt til at prøve, næste gang jeg er der. Industry City er virkelig hyggelig her om vinteren og det kan varmt anbefales at gå rundt i de forskellig bygninger, for der er masser at opleve og se. Husk at besøge den kæmpe hygge tibi, ja den hedder faktisk hygge tibi, med lyskæder i loftet og sofaer til at sidde i. Læs mere om stedet her!

Er der noget mere hyggeligt end at sidde på en lun café og drikke en varm kaffe eller te, måske med et stykke kage til. Det er en af mine yndlings beskæftigelser, især om vinteren, hah! I SoHo ligger det chice franske Ladurée, som både er restaurant og tesalon. Her er fint, klassisk og fornemt indrettet. Man kan bestille både kaffe og te, og naturligvis deres kendte macarons. Min favorit er nu deres kage med rosen creme, som jeg ikke husker det præcise navn på, men det er en himmelsk mundfuld. Så er du til fransk elegance og bagværk, kan jeg varmt anbefale jer at tage forbi. Måske imens I alligevel er på shopping i SoHo. I finder Ladurée på 398 W Broadway i SoHo.

En sidste hyggelig beskæftigelse i januar må være museumsbesøg. Jeg kan blandt andet anbefale: The Met, Whitney Museum og Brooklyn Museum.

Translation:

It’s time for this month’s What To Do In NYC! Honestly, I have to admit I had a hard time figuring out what to write about this month. Which should not be the case, because there is always something to do in New York. It probably has something to do with being a little January uninspired. Not uninspired in making content for the blog, but more about going out and exploring. I think I am hibernating, haha! January and February are not exactly my favorite months, do you feel the same way? It is the month after all that festivities as Christmas and New Years, and then it is way too dark and cold. Sorry I don’t want this to sound totally depressing, hah! Here’s some inspiration for cozy things to do in the winter cold.

Last weekend, I was visiting Industry City, located at the Sunset Park waterfront in Brooklyn. This is the second time I was there and the place is very cool, so I had to share it here. Industry City consists of a number of classic old New York industrial buildings, that have been refurbished. Here you will find both offices, shops and event spaces. Most of all, I love the large amount of food vendors you’ll find in the buildings. There is a large food hall packed with restaurants from all over the world. Japan Village just opened, here you can buy Japanese groceries for home cooking, or eat in one of the many Japanese food spots. In addition, I am liking the range of furniture stores such as ABC Carpet & Home and IC Store By Wanted Design. You can also try out the roller skating rink. I might have to try this next time I’m there. Industry City is really great during the winter and I can highly recommend to walk around the different buildings, because there is plenty to see and explore. Remember to visit the huge “hygge” tibi, yes it is actually called “hygge” tibi, with fairy lights in the ceiling and couches to chill in. “Hygge” is a Danish word, which can be translated into coziness. Read more about Industry City here!

Is there anything more cozy than sitting in a cafe, drinking a hot coffee or tea, maybe with a piece of cake on the side. It’s one of my favorite things to do, especially in the winter, haha! In SoHo you find the chic French Ladurée, which is both a restaurant and a tea room. It is classic and elegantly decorated. You can order both coffee and tea, and of course their famous macarons. My favorite is their cake with rose cream, which I do not remember the exact name of, but it is a heavenly mouthful. If you’re into French elegance and pastries, I can highly recommend you to stop by. Maybe while you’re shopping in SoHo. Ladurée is found at 398 W Broadway in SoHo.

A last cozy thing to do in January must be a museum visit. Among others, I can recommend: The Met, Whitney Museum, and Brooklyn Museum.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *