Hair Accessories

TORTOISE HAIR SLIDEGUCCI, COSMIC HAIR CLIPValet, ORANGE HAIR CLIPHVISK, PINK HAIR CLIPHVISK, SHELL CLIPSValet, TORTOISE CLIPSVALET, PURPLE GREEN HAIR CLIP HVISK, GREEN FLOWER HAIR CLIP HVISK, PINK HAIR CLIPHVISK, PINK HAIR CLIPHVISK, MULTI COLOR HAIR CLIP HVISK, YELLOW, BLUE, PINK CLIPSHVISK, SEA STAR HAIR CLIPSVALET, MULTI COLOR HAIR CLIPVALET, SEA SHELL HAIR CLIPVALET, GLITTER HAIR CLIPETSY, PEARL HAIR CLIPETSY, BLACK HAIR BOWETSY, PEARL CLIPSETSY, TORTOISE CLIPSETSY, PEARL HAIR PINSETSY, BLACK HAIR BOWETSY

(English translation below)

Hej allesammen, og rigtig glædelig lørdag! Er det ikke bare skønt med weekend? Jeg er vild med det! I dag skal vi tale lidt trend på accessories fronten. For der er en tendens, jeg er vild med for tiden, nemlig det at pynte håret med hårspænder og sløjfer. Det giver nogle ret gode muligheder, for at sætte håret på nye måder, hvilket jeg ellers ikke, er den bedste til at få gjort, men det her er jo så nemt. Håret væk fra ansigtet også et spænde i, det bliver da ikke meget lettere.

Kan I huske tilbage i 90’erne, hvor det var moderne med en løs knold og så ellers en million små hårspænder sat rundt omkring på selv knolden. Og de obligatoriske to hårtotter, som hang løst ned langs ansigt. Åh, det var jo grufuldt, men dengang det hotteste af det hotte, haha! Se bare her og her – så 90’er. Jeg synes nu, at denne opdaterede version, at bruge hårspænder på i dag, er ret så fin og simpel, sammenlignet med de gode gamle 90’er dage. Der er lidt noget preppy og meget feminint over brugen af hår accessories, hvad end du bruger et farverigt spænde eller en sløjfe.

Specielt de mange farverige spænder i form af blomster, med similisten, mønstre eller glitter, minder mig lidt om en slikbutik for voksne. Det tilfredsstiller helt klart mit indre barns glitter og farvetrang. Og så er det sjovt og jeg elsker, når mode har humor og ikke bliver for alvorligt. De mange sløjfer og perlespænder, skaber også det fineste udtryk på en mere preppy måde. Så der er lidt for en hver smag, når det kommer til denne hårtrend. Jeg tror, jeg skal købe mig lidt af hvert, nogle farverige spænder, nogle med perler og en sløjfe til en lav hestehale. Så har jeg mulighed for at lege lidt og eksperimentere med nogle forskellige looks. Jeg har samlet en stor portion hår accessories til jer i collagen oppe over. Håber I finder noget I kan bruge <3

Hvad synes I om denne hårtrend? Er I på eller lidt mere tilbageholdene?

Translation:

Hello everyone, and happy Saturday! Isn’t the weekend just the best thing? I’m loving it, every time it comes around, lol! Today I want to talk a little trend and hair accessories with you guys. Because there is a trend I really have my eyes on at the moment. This trend is all about adorning your hair with hair clips and bows. It makes for some good opportunities, to style the hair in a new way, which I am not the best at doing, but this is such an easy way of styling it. Just pull the front hair away from the face and fasten it with a hair clip, it doesn’t get much easier than that.

Do you remember back in the 90s, when it was all the hype with a loose bun, and a million small hair clips attached to the outside of the bun. And then the obligatory two chunks of hair that hung loosely along the face. Oh, it was horrifying, but so hot back then, haha! Take a look at this or this – so 90’s! I do find, that the way which hair clips are being used today, is much more cool and simple, compared to the good old 90s. There is something preppy and very feminine about the use of hair accessories, whether you use a colorful hair clip or a bow.

Especially the many colorful hair clips in form of flowers, with sparkly stones, patterns, or glitter, reminds me a little of candy for adults. It clearly satisfies my inner child’s glitter and color cravings. And then it’s just fun and I love when fashion has humor and doesn’t get too serious. The bows and pearl hair clips also create a pretty expression in a more preppy way. I think I am going to buy a little bit of everything, some colorful hair clips, some with pearls, and a bow to create a low ponytail. Then I have the opportunity to experiment with some different looks. I have collected a great deal of hair accessories for you in the collage above. Hope you will find something you like <3

What do you think about this hair trend? Is it a go or no go?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *