One To Follow

Source and instagram, account: @juliepelipas

(English translation below)

Oh, my! Det er så koldt i New York i dag, minus 15 grader. Hvad giver I mig, det er skisme koldt. Jeg har kun kunne overskue, at gå til subwayen, for at komme på arbejde og så hjem igen, haha! Nu jeg er tilbage i min varme lejlighed, så vil jeg gerne præsentere jer for en ny, One To Follow, på instagram.

Julie Pelipas er street style darling og Fashion Director hos Vogue Ukraine. Jeg følger hende på instagram, fordi hun har en ualmindelig god smag og stil. Hendes stil er ubesværet, minimalistisk og let maskulin med et feminint touch. Pelipas’ signatur look må være et par sorte oversize solbriller og en blazer med markerede skuldre. Det er tydeligt at se, hvor stilsikker hun er og hvor meget hun har fundet sig til rette i sin egen stil. Generelt set leger hun meget med silhuetter, til eksempel volumniøse bukser og en tætsiddende tank top. Den minimalistiske stil, spicer hun op med statement smykker: en massiv halskæde eller store glimterende øreringe. Jeg bliver enormt betaget af mennesker, som kan klæde sig minimalistisk, men samtidig interessant og originalt, og det må man sige at Julie formår. Desuden er hendes skikkelse ekstremt elegant – hun ser ud til at være i mega god form. Makeuppen er minimal og håret sidder altid i en hendes velkendte midterskilning.

Julie Pelipas er klart et af mine nyeste stil crushes, så hvis du savner lidt inspiration på outfit fronten, kan jeg varmt anbefale, at give hende et follow.

Translation:

Oh, my! It’s freezing in New York today, minus 15 degrees celcius. That’s just too cold for me, haha. I have only been able to leave the house, to go to the subway, for work and then home again, haha! Now that I am back in my warm apartment, I would like to introduce you to a new, One To Follow, on instagram.

Julie Pelipas is a street style darling and Fashion Director at Vogue Ukraine. I follow her on instagram, because she has exceptional good taste and style. Her style is effortless, minimalistic and slightly masculine with a feminine touch. Pelipas’ signature look must be a pair of black oversize sunglasses and a blazer with big shoulders. It is clear to see how stylish she is and how comfortable she is in her own style. In general, she plays a lot with silhouettes, such as voluminous pants and a close-fitting tank top. Her simple style, she spices up with statement jewelry: a chunky necklace or big glittery earrings. I am hugely fascinated by people who can dress minimalistly, but at the same time interesting and original, and this is exactly what Julie does. Moreover, her figure is extremely elegant – she seems to be in very good shape. Her makeup is minimal and the hair is always styled in her well-known middle part.

Julie Pelipas is clearly one of my latest style crushes, so if you miss a little style inspiration, I highly recommend giving her a follow.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *