Cravings

JACKETPRADA, DENIM DRESS Nanushka, SNEAKERS NIKE, SERUMBIOSSANCE, BLOUSEPROENZA SCHOULER, PILLOWSTAMAR MOGENDORFF

(English translation)

Lidt godt og blandet fra min liste over ting jeg godt gad eje for tiden. En virkelig cool Prada jakke eller i dette tilfælde en anorak. Jeg synes, den er noget så sej! Til forår og sommer kunne jeg godt tænke mig en denim kjole. Nanushkas version er ret perfekt, i snit, farve og silhuet. Et par sneakers til den der denim kjole, ville heller ikke være dårligt, og jeg er meget varm på Nike Air Max2 Light modellen. Proenza Schouler er et af mine yndlings brands og jeg er især vild med deres ikoniske bluser i batik mønster. Jeg ejer allerede en af slagsen og vil gerne udvide samlingen med denne grønne version. Serum er et af de vigtigste komponenter i min beauty rutine og jeg er på udkig efter en ny. Biossance er højt på min liste over beauty produkter, da det er parabene frit, ikke testet på dyr, naturligt og skulle fugte huden virkelig godt. Noget min hud især trænger til her om vinteren. Se lige de her smukke muslinge puder i fløjl, så pæne, de vil klæde min sofa vældig godt. De er designet af Tamar Mogendorff, som er en kunstner og designer baseret i Brooklyn, New York. Jeg er vild med hendes kreationer til hjemmet.

Jeg håber I kunne blive inspireret af min lille ønske liste. Hvad har I af cravings for tiden?

Translation:

A mix of things from my current craving list. First of all I’m eyeing this really cool Prada jacket! For spring and summer I would like a denim dress. Nanushka’s version is pretty perfect, in cut, color, and silhouette. A pair of sneakers for the denim dress wouldn’t be bad either, and I’m very into the Nike Air Max2 Light version. Proenza Schouler is one of my favorite brands and I especially love their iconic tie dye t-shirts. I already own one and I would like to expand the collection with this green version. Serum is one of the most important components of my beauty routine and I am looking for a new one. Biossance is high on my list of beauty products, as it is parabene free, cruelty free, non toxic and should moisturize the skin very well. Just look at these beautiful seashell pillows in velvet, so pretty, they would go well with my couch. They are designed by Tamar Mogendorff, an artist and designer based in Brooklyn, New York. I love her creations for the home.

I hope you got inspired by my little wish list. What are you craving at the moment?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *