Weekly

(English translation below)

Det er et godt stykke tid siden, at jeg har skrevet et Weekly indlæg til jer, så jeg har en del billeder på lager, som jeg gerne vil vise. Det er også ret hyggeligt at dokumentere hverdagen og vise små glimt af sager, jeg har set eller oplevet. I må endelig sig til, hvis det er noget I vil se mere af her på aprilseventeenth.com?

Translation:

It’s been quite a while since I wrote a Weekly Post, therefore I have a lot of pictures I would like to show you guys. I enjoy to document everyday life and show small glimpses, and it’s great to have a platform to share it all on. Let me know if you like this type of post on aprilseventeenth.com.

Jeg holder meget af at gå på vintage shopping i New York. Især i Brooklyn er der mange finurlige vintage interiør butikker, både den mere fancy slags med designer godter og så de butikker, hvor man kan gøre unika fund. For nogle uger tilbage fandt jeg de her fine glas i farver. Jeg tænker, at de skal være starten på en samling af glas i sjove farver og former. Planen er den, at jeg en dag gerne ville kunne dække et langt bord med vintage glas i flotte farver og former.

Translation:

I love vintage shopping in New York. Especially in Brooklyn there are many quirky vintage interior stores, the fancy kind with designer goodies and then shops where you can make unique finds. A few weeks ago I found these pretty colorful glasses. They are the start of my collection of glasses in fun colors and shapes. My plan is that I one day will be able to set a long table with vintage glasses.

Mood boards er noget jeg elsker at kreere. Det er næsten altid sådan jeg starter en kreativ proces, som sætter en stemning for hvad jeg gerne vil skabe eller designe. Jeg bliver meget inspireret af farver og former i billeder. Et mood board ligger ofte grundstenen for mine skitser og mit videre arbejde i en kreativ proces. Det her er mit nyeste projekt jeg har gang i og jeg glæder mig til, at vise jer mere på et tidspunkt.

Translation: Mood boards are something I love to create. It’s often how I start a creative process, which sets the mood for what I want to create or design. I get very inspired by colors and shapes in pictures. A mood board is often the cornerstone of my sketches. The above is my newest project, that I am currently working on. I am looking forward to showing you more later on.

Bye, bye Miss American Pie.. Pie, eller frugt tærte, er totalt indbegrebet af amerikansk romantik og dinner stemning. Sam elsker pie med al slags frugt, men jeg tror faktisk at hans favorit er cherry pie. Det er ihvertfald den han bestiller, når vi besøger hans nummer et pie sted i New York. Petee’s Pie er stedet, hvor du kan få, vel nok, New Yorks bedste pies. Jeg er selv ikke den største pie spiser, men Petee’s Pie gør det altså virkelig godt. De har en Manhattan og Brooklyn location og er 100 procent et besøg værd, hvis du elsker pies eller bare gerne vil prøve en rigtig amerikansk pie.

Translation:

Bye, bye Miss American Pie.. Pie is totally the epitome of American romance and dinner atmosphere. Sam loves pie with all kinds of fruit, but I think his favorite is cherry pie. It is at least the one he orders, when we visit his number one pie place in New York. Petee’s Pie is the place where you can get, probably, New York’s best pies. I’m not the biggest pie fan myself, but Petee’s Pie is really good. They have a Manhattan and Brooklyn location and are 100 percent worth a visit if you love pies, or just want to try a real American pie.

Okay, jeg har ofte vist jer billeder af New Yorks skyline og solnedgange, men det er altså nogle af mine yndlings ting i hverdagen. Jeg kniber mig selv i armen og glæder mig over, at jeg bor i denne her kæmpe by. Udsigten er så mægtig og minder mig om, hvor små vi mennesker egentlig er.

Translation:

Okay, I often show you pictures of the New York skyline and sunsets, but these are some of my favorite little things in my everyday life. I pinch myself sometimes, because I live in this huge and amazing city. The view is so great and reminds me of how small we humans really are.På valentines dag, overraskede Sam mig med blomster, et kort og Porter Magazine. Virkelig sødt af ham. Der er mange, som synes, at Valentines er en håbløs opreklameret dag, og det er det til dels også. Men jeg kan rent faktisk godt lide en dag i kærlighedenstegn. Hvor man kan vise at man holder af et andet menneske med en lille gave, et kort eller en oplevelse.

Translation:

On Valentine’s Day, Sam surprised me with flowers, a card and Porter magazine. Very sweet of him. Some people think that Valentine is an overrated day, and that is partly true. But I actually like a day in the name of love. Where you can show your love for another person with a small gift, a card or an experience.

Grøn med grøn på! Jeg er virkelig vild med farven grøn for tiden. De her to skønheder fra Ganni bruger jeg derfor flittigt pt.. Deres strik trøjer er bare så fantastiske, håndstrikkede i Italien og i den lækreste uld.

Translation:

Green on green! I’m really into the color green at the moment. These two beauties from Ganni I use all the time. Their knit sweaters are simply amazing, hand knitted in Italy and in the most beautiful wool.

Brunch på Saraghina! Et af de bedste pizza steder i Brooklyn, servere lækker brunch i hjertet af Bedstuy. Vi har været der en hel del gange efterhånden. Stemningen er god, maden er lækker, priserne er rimelige og man skal ikke vente i evigheder på et bord, som ellers godt kan være tilfældet i NYC.

Translation:

Brunch at Saraghina! One of the best pizza places in Brooklyn, also serves delicious brunch in the heart of Bedstuy. We have been there quite a few times by now to enjoy their brunch. The atmosphere is cozy, the food is delicious, the prices are reasonable, and you don’t have to wait for ages to get a table, which is often the case in NYC. 

Jeg forelskede mig lidt i denne facade, da vi var på en ferie i North Carolina over nytår. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, for den er ikke det kønneste jeg har set. Men der er bare noget med logoet og den vejrbidte facade, der inspirerede mig. Det er retro og minder mig om sommer og saltvand. Og farvekombinationen er så fin!

Translation:

I fell in love with this facade when we were on vacation in North Carolina over New Years. I don’t really know why, because it’s not the typical type of beauty. But there’s just something about the logo and the weathered façade that inspired me. It’s retro and reminds me of summer, salt water, and the color combination is so cool!

Der var de smukkeste nåletræer i North Carolina, mega høje og med knudrede trætoppe. Jeg holder virkelig meget af diversiteten i naturen i USA. Så mange landskaber og klimaer. Noget af det bedste jeg ved er at udforske nye stater.

Translation:

There were these beautiful pinetrees in North Carolina, super tall and with knotty tree tops. I really love the diversity of nature in the United States. So many landscapes and climates. One of the best things I know is to explore new states.

Åh, jeg er vild med de her Phillip Lim sko! Perlerne, lakken og elastik båndene. Den perfekte kombi af sporty, feminin og festlig. Jeg kan ikke vente med at vejret bliver lidt varmere, så jeg kan have dem på.

Translation:

Oh, how I love these Phillip Lim shoes! The beads, varnish and elastic bands. The perfect combination of sporty, feminine and festive. I can’t wait for the weather to get a little warmer so I can wear these beauties.

Lad os tale lidt om vægmalerier, for er der noget, som New York har meget af, så er det vægmalerier. Isærdeleshed området jeg bor i, Bushwick, er kendt for de farverige og kunstnerisk pyntede husfacader. Jeg faldt over vægmaleriet her, da jeg var Upstate i Kingston, New York. Det er et af de smukkeste jeg længe har set. Penselstrøgende og blomsterne minder mig om et gammelt oliemaleri, tænk at man kan udsmykke bygninger på den måde. Jeg er fan!

Translation:

Let’s talk about murals, because if there is something that New York has a lot of, it’s murals. Particularly the area I live in, Bushwick, is known for the colorful and artistically decorated house facades. I fell over the mural when I was upstate in Kingston, New York. It’s one of the most beautiful I’ve seen in a while. The brush strokes and the flowers remind me of an old oil painting, this is truly a cool way to decorate a building. I am a fan!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *