Boxy Beige Blazer – A Season Favorite

Blazer & Other Stories, JeansMonki, Boots Zara (similar)

Boxy Beige Blazer – de tre B’er, haha, det må være et nøgleord her til foråret! Jeg har et seriøst crush på blazere for tiden. De skal være oversize, boksede i formen og med markerede skuldre. Denne her uld fætter, jeg har på, på billederne er den perfekte overgangsjakke til slut vinteren og forår. Bliver det lidt varmere snart, vil jeg bruge blazeren som jakke. Alle burde have mindst en blazer i deres garderobe, for det er en evig klassisker, som aldrig bliver outdated. Blazeren er et alsidigt stykke tøj, som både kan være praktisk og preppy. Styling mulighederne er utallige, tænk, lag på lag med denim jakke og en t-shirt eller top under. En oversize skjorte og en blazer, går også hånd i hånd, eller hvad med at bære blazeren alene, med smykker i lag, i den dybe udskæring, perfekt til en festlig aften. Jeg vil style blazeren med en af mine favoritter, en tee med print, et par jeans eller en denim nederdel til sommer.

Er I også vilde med blazere? Hvordan kan I bedst lide, at style den?

Translation:

Boxy Beige Blazer – the three B’s, haha, it must be a keyword for this spring! I have a serious crush on blazers at the moment. They should be oversize, boxy, and wide shoulders. This woolen beauty, I’m wearing in the pictures, is the perfect transitional piece for the end of winter and into spring. If it gets a little warmer soon, I will use the blazer as a jacket. Everyone should have at least one quality blazer in their wardrobe, because it is an eternal classic, that will never be outdated. The blazer is a versatile piece of clothing, which can be both practical and preppy. The styling possibilities are endless, think layering with a denim jacket and a t-shirt or top underneath. An oversize shirt and blazer, is a great match too, or how about wearing just the blazer, with necklaces in layers, perfect for a festive evening. I want to style the blazer with one of my favorites, a printed tee, a pair of jeans or a denim skirt this summer.

Are you also fond of blazers? How do you like to style them?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *