How I Style an All Black Outfit

(English translation below)

LEATHER SHIRT H&M, SILK SHIRT H&M Trend, JEANSMONKI

Det er faktisk sjældent at jeg er iklædt et helt sort outfit. Mest af alt, fordi jeg godt kan synes, at det kan være en smule trist og så elsker jeg farver. Don’t get me wrong, sorte outfits er super stilede, og man går aldrig helt galt i byen i all black. Det passer bare bedre til mig med farve, det gør min dag lidt bedre og giver mig liv – Har I det på samme måde? Når jeg så engang imellem bære et sort outfit, så sørger jeg altid for, at mikse forskellige materialer, og på den måde skabe kontraster. Her den anden dag, havde jeg en silke bluse på med draperet hals og udover den en læder skjorte og jeans. Alle materialer med et vidt forskelligt udtryk og overflade. Jeg følte mig ganske chic og godt tilpas, selvom jeg var klædt helt i mørkt.

Hvad er I til? Det farverige eller et mere nedtonet farvevalg?

Translation:

It’s actually rare that I’m wearing a completely black outfit. Most of all, because I think it can be a little boring, and I just love colors. Don’t get me wrong, black outfits are super stylish, and you never go completely wrong in all black. It just fits me better with color, it makes my day more fun and gives me life – Do you feel the same way? When I once in a while wear a black outfit, I always make sure to mix different materials to create contrasts. The other day I wore a silk blouse, with a leather shirt on top, and jeans. All materials with a completely different appearance and surface. I felt quite chic, even though I was dressed in completely dark shades.

Are you into the more colorful choices when it comes to fashion, or do you love an all black outfit?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *