Tuesday Tune

Listen to the album right here or on Spotify!
(English translation below)

Okay okay, det er ved at være meget lang tid siden, at jeg har delt noget tirsdags lyd, men denne tirsdag skal det altså være. I denne omgang bliver det dansk musik, jeg deler, for jeg er nemlig faldet fuldstændig pladask for Hans Philips album Forevigt. Hans første soloplade efter Ukendt Kunstner.

Et meget følsomt, eftertænksomt og sårbart album. Et album om ulykkelig kærlighed og tankespind, noget som de fleste mennesker kan forholde sig til, inklusiv mig selv. Jeg er vild med produktionerne, som er en blandning af r’n’b, hiphop og soul. Hans Philips tekster og ordspil er geniale. Sangene kan til tider sende tankerne henimod Frank Ocean, som nok har været en inspirationskilde ved tilblivelsen af albummet. Et perfekt album til en regnvejrs søndag eller hvis man har lyst til, at hvile i sine tanker og føle sig lidt blå.

Jeg er så ovenudbegejstret for det her album, at det kører på repeat for tiden. Hvis du ikke har hørt det endnu, så gør dig selv den tjeneste. SÅ godt jo!

Translation:

Okay okay, it’s about time that I share a Tuesday Tune with you guys, actually not just one tune, but a whole album this time. I’m sharing some Danish music this week, because I have completely fallen in love with the artist Hans Philip’s new album called, Forevigt, which means forever in Danish. Obviously the album is in Danish, but I still think you should give it a listen if you do not understand Danish. Simply because it’s great!

This is a very sensitive, thoughtful, and vulnerable album. An album about unhappy love and excessive thoughts, something that most people can relate to, including myself. I love the productions, which is a mixture of r’n’b, hip hop and soul. Hans Philip’s lyrics and words are brilliant. The songs reminds me a bit of Frank Ocean, who has probably been a source of inspiration for the creation of the album. A perfect album for a rainy Sunday, or if you want to rest in your thoughts and feel a little blue.

I’m so excited about this album, and it’s running on repeat these days. If you haven’t listened to it yet, do yourself a favor. SO GOOD!!!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *