What To Do In NYC In April 2019

Cherry Blossom in NYC
(English translation below)

Yes, april! Det er en af mine absolutte yndlings måneder, vi netop er gået ind i. Først og fremmest, fordi det er min fødselsdagsmåned og for det andet, fordi vi endelig rigtig kan begynde og mærke forårets varme og de lyse tider. Jeg må bestemt heller ikke glemme, at det er sæson, for de blomstrende japanske kirsebærtræer. Det er noget af det smukkeste jeg ved, og jeg vil så gerne besøge Japan, på denne årstid, hvor den lyserøde Sakura blomst er på sit højeste. Det er på min bucket liste! Men nu, hvor jeg ikke er i Japan, så må jeg jo nøjes med kirsebær træerne i New York, som også virkelig gør det godt!

Som jeg også skrev i sidste års; What To do In NYC In April, så er Brooklyn Botanic Garden et must see, i slutningen af april måned, hvor de pink Sakura blomster er på sit højeste. Sakura Matsuri Cherry Blossom festival, bliver også afholdt i Brooklyn Botanic Garden og er en af de smukkeste forårsfestivaler. Med fokus på japansk kultur, mad og med de blomstrende træer som midtpunktet, er det virkelig en hyggelig festival. Festivalen løber af stablen den 27-28 april, men det er altså også værd at besøge parken, selvom det ikke er på en af festivalsdagene. En perfekt forårsaktivitet, hvis I spørger mig.

New York City er den vildeste mad by, som jeg før har nævnt, og denne april måned kan i besøge Food Truck Fest, som afholdes på Upper West i Grand Bazar. Food trucks er generelt set kæmpe stort i US, især på vestkysten er det et udpræget fænomen med især taco trucks. Når vejret bliver varmere i New York, er det også fantastisk, at nyde sin mad udendørs og food trucks er en sjov oplevelse, og er maden ofte fantastisk! Til arrangementet finder i blandt andet hummer, pandekager, soft ice, Mac ‘n’ Cheese og dumplings. Food trucks er lig med soul food og nydelse, så det er klart en fin oplevelse at få med, hvis I er i New York i april. Festivalen afholdes lørdag d. 13 april.

Jeg har i et stykke tid gerne vil besøge Hudson Yards, som er et af New Yorks nyeste kvarterer og et kæmpe shopping mekka med over 100 forskellige butikker, kulinariske oplevelser og kontorer. Derudover har området en imponerende udendørsplads med små haver og den ekstraordinære Vessel, som er en kæmpe samling af spiraltrapper, der tårner sig over jorden som en stor bygning. Med 154 trapper og næsten 2,500 trappetrin må det være en ret vild oplevelse at bestige monumentet. Hudson Yards og The Vessel er på min to do liste dette forår. I kan læse mere om Hudson Yards og se det imponerende monument lige her!

Translation:

Yes, April! It is one of my absolute favorite months. First of all, because it is my birthday month and secondly, because we can finally feel the warmth of Spring. And also it is the season, of the cherry blossoms. These, to me, are one of the most beautiful things, and I would love to visit Japan this time of year, when the pink Sakura flowers are at its peak. It’s on my bucket list! But now that I’m not in Japan, I have to settle for the cherry blossom trees in New York, which are doing a great job as well!

As I also wrote in last year’s; What To do In NYC In April, the Brooklyn Botanic Garden is a must see, at the end of April, when the pink Sakura flowers are at its peak. Sakura Matsuri Cherry Blossom Festival is also held in the Brooklyn Botanic Garden and is one of the most beautiful spring festivals. With a focus on Japanese culture, food and the cherry blossoms as the centerpiece, it is truly a cozy festival. The festival runs from April 27th – 28th, but it is definitely worth visiting the park, even though it is not on one of the festival days. A perfect spring activity, if you ask me.

New York City is the best city for food and drinks, as I have mentioned before, and this April you can visit the Food Truck Fest, held on the Upper West in the Grand Bazar. Food trucks are generally huge in the US, especially on the west coast. When the weather gets warmer in New York, it is great to enjoy your food outdoors, and food trucks are a fun experience, plus it offers fantastic food! At the event you can, among others, enjoy; lobster, crepes, ice cream, Mac ‘n’ Cheese and dumplings. The festival will be held on Saturday April 13th.

For a while I have been wanting to visit Hudson Yards, one of New York’s newest neighborhoods and a huge shopping mecca, with over a 100 different shops, culinary experiences and offices. In addition, the area has an impressive outdoor space with small gardens and the extraordinary Vessel, which is a huge collection of spiral staircases that tower over the ground as a large building. With 154 stairs and almost 2,500 steps, it must be quite an experience to climb the monument. Hudson Yards and The Vessel are on my two do list this Spring. You can read more about Hudson Yards and see the impressive monument right here!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *