Five Beauty Favorites

(English translation below)

Har I nogle dejlige påskedage derhjemme? Her i New york har vi ikke rigtig påskefri. Det havde ellers været både dejligt og tiltrængt, men jeg nyder under alle omstændigheder det lune vejr. Træerne er begyndt at springe ud i de smukkeste lyse grønne toner, det er efter min mening en af de bedste tider på året. I dag har jeg samlet fem beauty favoritter, som jeg gerne vil dele med jer. Det er produkter, som jeg har brugt igennem længere tid og som jeg har været ret glad for. Forhåbentlig kan de inspirere jer! So here we go..

Translation:

Are you enjoying Easter these days? I’m really loving the great weather we have in NYC. The trees have started to blossom in the most beautiful bright green tones, which in my opinion is one of the best times of the year. Today I have collected five beauty favorites, which I would like to share with you. These are products that I have used for quite a while and that I have been liking a lot. Hopefully it can inspire you! Here we go..

GLOSSIER MANGO BALM DOTCOM – Jeg er en ret stor Glossier fan og elsker deres produkter, som giver et naturligt look. I et stykke tid har jeg ledt efter den perfekte læbepomade, og da jeg faldt over Glossiers nyeste læbepomade med mango duft, så måtte jeg prøve den. Først og fremmest er duften fantastisk, ikke syntetisk, men virkelig lækker. Derudover er konsistensen mere fast end andre læbepomader, hvilket jeg godt kan lide, da den er nem at kontrollere og arbejde med. Produktet holder desuden ret lang tid på læberne og vigtigst af alt holder dem fugtige. Det er en big up, fra mig, til det her produkt!

Translation:

GLOSSIER MANGO BALM DOTCOMI’m a pretty big Glossier fan and love their products which gives a natural look. For a while, I’ve been looking for the perfect lip balm, and when I fell over Glossier’s latest lip balm with mango scent, I had to try it. First of all, the scent is fantastic, not synthetic, but really delicious. In addition, the consistency is more firm than other lip balms, which I like because it is easy to control and work with. The product also stay on the lips longer and most importantly keeps them moist. It’s a big up from me!

TAT BROW – En ting jeg går meget op i, når det kommer til min beauty rutine, er øjenbryn. De rammer ansigtet ind og pæne bryn kan virkelig gøre en stor forskel. Jeg vil gerne have, at min bryn ser forholdsvis naturlige ud og derfor var jeg spændt på, at prøve den her nye øjenbrynspen. Den fungerer lidt som en tusch, men spidsen er delt op i små spidser, som skaber illusionen af små hårstrå, når man tegner med den. Produktet er ideelt til at dække de steder, hvor brynet ikke er så fyldigt. Ud over Tat Brow, bruger jeg også en brun øjenbrynsfarve, som jeg påfører med en pensel og for at style brynene bruger jeg en øjenbrynsgel.

Translation:

TAT BROWOne thing I really care about, when it comes to my beauty routine, is my eyebrows. They frame the face and great brows can really make a big difference. I want my eyebrows to look relatively natural and therefore I was excited to try this new eyebrow pen. It works a little like a marker, but the tip is divided into smaller tips, which create the illusion of small hair strokes when drawing with it. The product is ideal for covering the places where the brows are not so full. In addition to Tat Brow, I also use a brown eyebrow color that I apply with a brush, and to style the brows I use an eyebrow gel.

BIOSSANCE SQUALANE + VITAMIN C ROSE OIL – Jeg er kæmpe fan af beauty brandet Biossance, som skaber rene og økologiske beauty produkter, som man med god samvittighed kan putte på huden. Produkterne er fri for toksiner, hårde kemikalier og er ikke testet på dyr. Biossance er et fantastisk rent alternativ til huden, især her i USA, hvor det kan være en jungle, at finde rundt i rene- versus crazy kemikalie produkter. USA tillader manger flere skadelige ingredienser i deres beauty produkter, end det for eksempel er tilfældet i Europa, hvor reglerne er langt strengere. Jeg har nu igennem en periode brugt deres ansigtsolie, som er helt fantastisk. Min hud er meget tør i ansigtet, men olien fugter, strammer huden op og bekæmper fine linjer. Selv efter en nats søvn virker min hud stadig gennemfugtet, når jeg vågner dagen efter. Desuden efterlader olien den lækreste glow og får huden til at se mega sund ud. Biossance produkter er en smule pricy, men jeg synes virkelig, at det er pengene værd.

Translation:

BIOSSANCE SQUALANE + VITAMIN C ROSE OILI am a huge fan of the beauty brand Biossance, which creates clean and organic beauty products that you can put on your skin with a good conscience. The products are free of toxins, hard chemicals and are cruelty free. Biossance is a fantastic clean alternative to the skin, especially here in the US, where it can be a jungle to find your way around pure- versus crazy chemical products. The United States allows a lot more harmful ingredients in their beauty products, than it is the case in Europe, where the rules are much stricter. For a period of time I have used their facial oil, which is absolutely fantastic. My facial skin is very dry, but the oil moisturizes, tightens the skin and combats fine lines. Even after a night’s sleep, my skin still feels moisturized when I wake up the next day. The oil leaves the skin glowing and makes it look super healthy. Biossance’s products are a bit pricy, but I really think it’s worth the money.

GLOSSIER PRIMING MOISTURIZER – Endnu et Glossier produkt, som jeg er rigtig glad for. Den perfekte fugtighedscreme, til at lægge under makeuppen. Den er let i konsistensen og suger hurtigt ind i huden. Cremen er en primer, så den giver huden et sundt og glowy udtryk. Jeg bruger den hver morgen ovenpå min Biossance ansigtsolie.

Translation:

GLOSSIER PRIMING MOISTURIZERThis is the perfect moisturizer to put under the makeup. It is light in consistency and quickly absorbs into the skin. The cream is a primer so it gives the skin a healthy and glowy look. I use it every morning on top of my Biossance facial oil.

ACTIVATED NATURAL CHARCOAL – Det sidste produkt jeg deler med jer, er til tænderne, og er ret så fantastisk. Måske en smule skørt, men det her produkt er rent faktisk pulveriseret trækul, som er en naturlig måde, at blege tænderne på. Når jeg bruger produktet, føles det lidt som, at eksfolierer tænderne, de ser væsentlig hvidere ud og føles ekstra rene. Jeg bruger pulveret et par gange om ugen, for at bibeholde et hvidere udseende på tænderne. Det er super simpelt, at benytte, der følger tandbørster med til pulveret og man fugter faktisk bare tandbørsten under vandhanen, og stikker derefter tandbørstehovedet ned i pulveret. Herefter børster man egentlig bare tænderne med pulveret, som man ville gøre med almindelig tandpasta, cirka i en 30 sekunders tid. Herefter skylder jeg munden med vand og jeg plejer, at børste efter med tandpasta, for at fjerne overskydende sort farve. Et voila – et styks hvidere tandsæt! Trækul er forresten med til at styrke tændernes emalje og er godt for gummerne.

Translation:

ACTIVATED NATURAL CHARCOALThe last product I share with you is for the teeth and it is pretty amazing. Maybe a little crazy, but this product is actually powdered charcoal, which is a natural way of whitening your teeth. When I use the product, it feels a bit like exfoliating the teeth, they look considerably whiter and feel extra clean. I use the powder a few times a week to maintain a whiter appearance of the teeth. The product is super easy to use and comes with a toothbrush. Just wet the toothbrush and dip it into the charcoal powder. Then brush the teeth with the powder, as you would do with regular toothpaste, for about 30 seconds. Then I clean my mouth with water, and brush the teeth with toothpaste to remove excess black color from the powder. Et voila – whiter teeth! Charcoal also helps to strengthen the enamel of the teeth and is good for the gums.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *