April Seventeenth – The Beginning

test

(English translation below)

Hej! Pernille, her! Jeg sidder pt. i min lejlighed, i Brooklyn, New York City, og skriver dette indlæg. Her flyttede jeg til for omkring to år siden, fra lille Danmark til det store USA og The Big Apple. Et kæmpe skridt og en livsændrende beslutning på mange fronter, mere om det en anden gang. I New York arbejder jeg som freelance designer, indenfor modebranchen. Jeg elsker at være kreativ, på mange forskellige måder og jeg kan mærke at jeg har savnet et sted, hvor jeg kan lade min kreativitet flyde frit. En lille bid af internettet, hvor jeg kan dele ud af det, som inspirerer mig og forhåbentlig inspirere andre. Derfor har jeg valgt at sætte April Seventeenth i verden.

New York er en fantastisk by, og jeg vil så gerne dele ud af hvordan det er at bo her. Udover New York vil jeg meget gerne, i ord og billeder, udtrykke mig omkring mode, interiør, kultur og andre emner jeg finder interessante. Desuden vil jeg gerne fortælle lidt om min hverdag og mine tanker om livet. Man kan vel godt kalde April Seventeenth for en personlig, digital og virtuel dagbog. Jeg holder meget af æstetik og jeg vil bestræbe mig på at levere indlæg med billeder i høj kvalitet, da det er noget jeg vægter højt.

Jeg vil rigtig gerne byde velkommen, på min digitale platform og jeg håber sådan, at I har lyst til at følge med. Jeg er ihvertfald helt klar på at skabe indhold til jer allesammen!

Translation:

Hi! Pernille, here! I am currently sitting in my apartment in Brooklyn, New York City  writing this post. I moved here about two years ago, from the small Kingdom of Denmark to the massive United States and The Big Apple. A giant step and a life-changing decision on many levels, more about that another time. In New York, I work as a freelance designer in the fashion industry. I love to be creative on many different fronts, and I feel like I have missed somewhere, where I can let my creativity flow freely. A little slice of the Internet where I can share what inspires me and hopefully inspire others. That is why I have chosen to put April Seventeenth into the world.

New York is a great city, and I would love to share how it is to live here. In addition to New York, I would very much like to, in words and pictures, express myself on fashion, Interior, culture, and other topics I find interesting. I would like to tell you a little about my everyday life and my thoughts about life. I guess you can call April Seventeenth my own personal, digital and virtual diary. I love aesthetics and I will endeavour to provide posts with high-quality images, as it is something I find important.  I would really like to welcome you to my digital platform and I hope that you will tag along. I am so ready to create content for you all!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *