A Mural & Some Everyday Glitter

Pernille-And-Other-Stories-Knit

Pernille-And-Other-Stories-Knit-8.jpg

Pernille-And-Other-Stories-Knit-4

Pernille-And-Other-Stories-Knit-3

Pernille-And-Other-Stories-Knit-1

KNIT – & Other Stories, JEANSMONKI, SHOESTOPSHOP, BAGNUNOO, EARRINGS – ZARA

(English translation below)

Velkommen til Bushwick, skulle jeg til at skrive! For det vægmaleri, som jeg står foran, er på så mange måder typisk for det område jeg bor i. Derfor tænkte jeg også det var en perfekt baggrund, at skyde et outfit foran. Jeg vil så gerne fange stemningen i Bushwick, på mine billeder, så I kan få et bedre indblik i dette lille område af Brooklyn. Brooklyn tæller jo en ganske stor del af NYC og er en af de fem bydele som New York City består af. Jeg holder virkelig af denne lille del af Brooklyn som jeg bor i, helt tilpas med caféer, restauranter, barer og små butikker. Der er lidt mere luft herude, end inde på Manhattan. Bygningerne er lavere og her er knap så meget menneskemylder. Skulle jeg sammenligne det med København, minder Bushwick en smule om Nørrebro og Vesterbro. Lidt råt, men med et ungdommeligt og kreativt twist. Forstå mig ret, jeg elsker Manhattan! Manhattan er ikonisk på så mange punkter; bygningerne, områderne, stemningen, maden, farten og menneskerne. Den lille ø er noget så unik og speciel, men jeg elsker at kunne trække mig lidt tilbage og ud til Bushwick. Jeg kommer lige lidt ned i gear og stemningen er en tand mere afslappet herude. Det er den perfekte kombination for mig, og så tager det kun 12 minutter i subwayen og jeg er inde på Manhattan. Hver bydel i New York har bare så meget at byde på, og der er meget man kan udforske, selv uden for Manhattan.

Fornyligt har jeg købt denne striktrøje i det fineste uld og mohair. Når det kommer til striktrøjer, kan jeg godt lide, at det er i god kvalitet. For en strik bruger jeg bare sæson efter sæson, og den må gerne holde i et lang stykke tid, uden at blive trist at se på. Jeg er vild med, at den sorte strik lige bliver brudt af en den lyse stribe, det gør den en my mere interessant. Glitter og glimmer er noget jeg elsker, både til hverdag og fest, så de her øreringe bruger jeg flittigt for tiden. De er lidt over the top, men jeg synes altså de er så fede! Det her er et typisk hverdagsoutfit for mig; et par cool støvler, jeans og en lækker overdel – nemt og bekvemt. Tasker er en anden ting som jeg virkelig holder af, det og så jakker! Det er to items som jeg aldrig kan få nok af, haha!

Jeg håber at I har haft en god dag? I morgen er det fredag, YES! Jeg skal et smut hen og træne snart, egentlig er jeg ikke motiveret i dag, men jeg fortryder aldrig en træning, så det er bare med at komme af sted. Hav en dejlig aften!

English translation: 

Welcome to Bushwick, I was about to write! Because the mural, as I stand in front of, is in so many ways typical of the area I live in. Therefore I also thought it was a perfect backdrop to shoot an outfit in front of. I like to capture the mood in Bushwick, on my photos, so you can get a better insight of this small area of Brooklyn. Brooklyn is quite a big area in NYC, and is one of the five boroughs as New York City consists of. I really like this small part of Brooklyn that I live in, it has the perfect amount of cafes, restaurants, bars and small boutiques. There is a little more air out here, than in Manhattan. The buildings are lower and here are not as many people cramped into a small area. Should I compare it to Copenhagen, Bushwick reminds me a bit of the areas Nørrebro and Vesterbro. Edgy, but with a youthful and creative twist. Do not misunderstand me, I love Manhattan! Manhattan is iconic on so many levels; the buildings, areas, atmosphere, the food, the speed and the people. The small island is something very unique and special, but I love being able to go back to Bushwick. I get more relaxed out here and the atmosphere is a tad more chill. It is the perfect combination for me, and then it only takes 12 minutes on the train and I’m back in Manhattan. Every borough in New York has so much to offer, and there is much to explore, even outside of Manhattan. 

Recently I bought this knitted sweater in the finest wool and mohair. When it comes to knits, I like it to be good quality. Because I use them season after season, and I want it to look good for a long while. I love that the black knit has a bright stripe on the sleeves, it makes it a bit more interesting. Glitter and glam is something I love, for everyday and parties, so I have been using these earrings a lot lately. They are a little over the top, but I think they are so cool! This is a typical everyday outfit for me; some cool boots, jeans and a gorgeous top – easy and convenient. Bags are another thing that I really love. Bags and jackets! These are two items that I can never get enough of, haha! 

I hope you had a good day? Tomorrow is Friday, YES! I am going to work out soon at the gym. Really I am not motivated today, but I never regret a workout, so I might as well get it done. Have a nice evening!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *