What To Do In NYC In February

new york

Brooklyn Bridge seen from Dumbo, Brooklyn

(English translation below)

Bedre sent end aldrig, kommer her et indlæg, omkring hvad I kan lave i New York i februar måned. Lad mig endelig vide om I har nogle tilføjelser!

Valentins dag, den 14 februar, er lige om hjørnet og det er om noget en stor dag i USA og her i New York City. Jeg husker tydeligt de forrige år, hvor jeg har set så mange piger gå rundt i byen med roser i den ene hånd, og deres kæreste/mand i den anden. Det der smil på kvindernes læber er ekstra stort på Valentins dag. Sikke meget blomster kan gøre ved humøret, haha! Jeg kan rigtig godt lide Valentins dag, fordi det er en dag, hvor man fejre kærligheden mellem to mennesker. Og jo vidst, det skal da gerne fejres hver dag, eller så ofte som muligt, men det der med at have en mærkedag i kærlighedenstegn, det er altså en fin tanke. Så husker man på det og gør lidt ekstra ud af at fejre kærligheden, ihvertfald en gang om året. Hvad kan man så lave på sådan en Valentines dag i NYC?

En lidt anderledes Valentins date, som min kæreste og jeg begav os ud på, for nogle år tilbage var et besøg på Fat Cat. Fat Cat er en bar med alverdens spil, som bordtennis, pool, air hockey og brætspil. Det var simpelthen så sjovt og hyggeligt! Lige at nyde en øl og så tage et spil-et-eller-andet. Jeg kan varmt anbefale det! Eller hvad med at tage en tur i biografen, det er også en sjov oplevelse i New York. Popcornene er større end stor og du kan få en to liters sodavand, haha! Bigger is better i Amerika. Metrograph er et eksempel på en hyggelig biograf, der spiller gamle, klassiske film. De viser endda specielt romantiske film denne Valentins dag.

Hvis du ikke lige har en kæreste at tage under armen, hvorfor så ikke fejre Valentins dag med en ven eller flere? Kærligheden til ens venner er jo også en mægtig fin ting at fejre. I kan eventuelt besøge restauranten Raoul’s, som serverer lækker fransk mad. Den ligger i SoHo og er kendt for at være et sted, man kan spotte kendisser. Desuden er restauranten kendt fra Sex & The City The Movie. I ved den scene, hvor Miranda og Carrie er ude at spise på Valentins dag, i den ballonfyldte restaurant. I kan gense scenen her!

I februar måned kan I også gå en tur over Brooklyn Bridge. Ganske vidst er det koldt, men hvis I er klædt ordentlig på og har en kaffe to go i hånden, så er det faktisk ikke så tosset. I kan også være heldige at broen ikke er så overrendt, som på en varm sommer dag. Tag turen over broen fra Manhattan til Dumbo. Dumbo er en alletiders perle i Brooklyn. Området har en gammel færgehavn og masser af gamle varehusbygninger. Dumbo er en af Brooklyns dyreste kvarterer og de mange gamle industrielle bygninger er lavet om til luksuriøse lejligheder, det er et så imponerende syn. Området emmer af historie og er ret romantisk. Dumbo skal helt klart have sit eget indlæg her på bloggen, så jeg vil ikke nævne meget mere om området i denne omgang. Vidste du forresten, at Dumbo er en forkortelse for Down Under the Manhattan Bridge Overpass?

New York er et modemekka uden lige. Ligeledes er New York Fashion Week et tilløbsstykke og denne februar måned kan du tage del i NYFW fra 8-16 februar. Der er op til flere muligheder for at deltage i modeugen, selvom du ikke er en modeinsider. Et virkelig godt initiativ er  The #Metoo Fashion show, som sætter fokus på stærke og selvstændige kvinder. The #Metoo fashion show fejre kvinder, som er, eller har været, ofre for seksueltmisbrug. Hver model præsentere et stærkt budskab igennem det tøj de har på. Jeg synes det er så fint, når mode tager stilling til samfundsproblemer, netop derfor er dette modeshow vigtigt. Det løber af stablen i dag kl. 18.30 og du kan få billetter her!

I kan finde andre offentlige NYFW events lige her! Tag eventuelt også en tur forbi Spring Studios i Tribeca, og spot fashionistaer, modeller, indkøbere og bloggere i kreative outfits. Livestream også shows her!

 

Jeg elsker New York for sin mangfoldighed og mange forskellige folkeslag. I februar måned, hvert år, er der The Chinese New Years Parade i China Town. Den 25 februar går det løs med festklædte kinesiske dansere, dragefigurer og fyrværkeri i et stort optog. Det er så vildt at se og kostumerne er mega smukke! Nogle af New Yorks bedste kinesiske restauranter servere mad, i anledning af det kinesiske nytår. Jeg får så meget lyst til dumplings og ramen lige nu, hah! Slut eventuelt dagen af med et besøg på en af China Towns mange Karaoke barer.

English translation:

Better later than never, here is a post about what you can do in New York, in the month of February. Let me know if you have some more suggestions!
Valentine’s day, the 14th of February, is just around the corner. It is a big day in The United States and here in New York City. I clearly remember the previous years, where I have seen many girls walk around the city with roses in one hand, and their boyfriend/husband in the other. The smile they had on their lips was extra big that day. Flowers can really get girls in a good mood, haha! I like Valentine’s day, because it is a day when we celebrate the love between two people. Of course, it is something that should be celebrated every day, or as often as possible. But it is lovely to have one day a year to celebrate love, it is such a nice thought. So what can you do on Valentine’s day I NYC?
A slightly different Valentine’s date, my boyfriend and I went out on, a few years back, was a visit to Fat Cat. Fat Cat is a bar with all sorts of games; table tennis, pool, air hockey, and board games. It was so much fun! Just enjoying a beer and playing some games. I highly recommend it! Or what about a trip to the cinema, it is also a fun experience in New York. The popcorn is bigger than big, and you can get a two liters soda, haha! Bigger is better in America. Metrograph is an example of a cozy movie theater, that plays old, classic movies. They even show romantic movie this Valentine’s day.
If you do not have a boyfriend, why not celebrate Valentine’s day with a friend or two? The love of one’s friends is also a great thing to celebrate. You could visit Raoul’s, a restaurant which serves delicious French food. It’s placed in SoHo and is known to be a place to spot celebrities. In addition, the restaurant is known from Sex & the City, The Movie. You know the scene where Miranda and Carrie are out for Valentine’s day in a balloon-filled restaurant. You can watch the movie scene here!
In the month of February you can also go for a walk over the Brooklyn Bridge. It might be a bit cold, but if you’re dressed properly and have a coffee in your hand, it is actually not a bad idea. You can also be lucky that the bridge is not so overcrowded, as on a hot summer day. Take the trip across the bridge from Manhattan to Dumbo. Dumbo is a great gem in Brooklyn. The area has an old ferry port and lots of old warehouse buildings. Dumbo is one of Brooklyn’s most expensive neighborhoods, and the many old industrial buildings have been converted into luxury apartments. It is an impressive sight. The area is filled with history and is rather romantic. Dumbo will definitely get its own post on the blog, so I will not mention much more about the area this time. By the way, did you know that Dumbo is an acronym for Down Under the Manhattan Bridge Overpass?

 

New York is a fashion Mecca without a doubt. This February, you can take part in NYFW from 8th-16th of February. There are several opportunities to participate in fashion week, even if you are not a fashion insider. A really good initiative is The #Metoo Fashion show, which focuses on strong and independent women. The #Metoo fashion show celebrates women who are, or have been, victims of sexual abuse. Each model present a strong message through the clothes they are wearing. I think it is great when fashion takes a stand on social issues, it is precisely why this fashion show is important. The show kicks off today at 6:30pm and you can get tickets here!
 
You can find other public NYFW events right here! Also stop by Spring Studios in Tribeca, and spot fashionistas, models, buyers and bloggers in creative outfits. Livestream all fashion shows here!
 
I love New York for its diversity and many different cultures. In the month of February, every year, there are The Chinese New Years Parade in China Town. On the 25th of February you can watch Chinese dancers, dragon figures, and fireworks in one huge parade. It is so amazing to watch and the costumes are beautiful! Some of New York’s best Chinese restaurants serve food at the parade to celebrate the Chinese new year. I am craving dumplings and ramen just thinking about it, hah! End the day with a visit to one of China Town’s many Karaoke bars.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *