Home Office

Pernille-Home-OfficeFLOWER POSTERPoppy Kalas, BRAM VAN VELDE POSTERSTILLEBEN, MARBLE DESKWest Elm, DESK CHAIRArne Jacobsen, BASKETH&M HOME, VINTAGE MORROCAN RUGETSYYELLOW DESK LAMPIKEA, WHITE POUFURBAN OUTFITTERS, DIAMOND CHAIRKNOLL, SNOOPY LAMPFLOS, EMBROIDERED NEW YORK PILLOW CATSTUDIO, BIRD POSTERWalton Ford, HELLO NEON LIGHTURBAN OUTFITTERS, VINTAGE METAL Chairish, VINTAGE METAL DRESSERZentique, BAMBOO MIRRORKOUBOO, VINTAGE MORROCAN RUGabc carpet & home

(English translation below)

Godmorgen venner! Så er det mandag igen og en ny uge er begyndt. Jeg skal arbejde, og så skal jeg ellers lige have planlagt, hvad ugen skal byde på af sjove, hyggelige ting og sager.

En anden ting, jeg har gået og planlagt, over den sidste tid, er vores hjemme kontor. Vi mangler faktisk stort set alle møbler, og starter derfor fra scratch. Jeg skal finde alt lige fra opbevaring, skrivebord, til lamper og gulvtæppe. Jeg vil gerne have en farvepalette, som er sprælsk. Pink, gule, orange farver, og så lidt blåt. Der hænger allerede en gul glaslampe i loftet, som vi fandt på et marked i Massachusetts. Jeg elsker virkelig at finde ting på markeder eller i små butikker – små unikke skatte som ingen andre har. Drømmen er at købe et marmor skrivebord eller en marmorplade, og så finde nogle pæne metalben dertil. Bordet skal være langt og fylde det meste af endevæggen, som har et vindue med udsigt til en lille gårdhave. Jeg elsker store skriveborde, så der rigtig er plads til at være kreativ og udfolde sig. For at gøre rummet lidt mere industrielt skal jeg have fundet et gammelt metalskab, gerne lidt slidt med patina. Skabet må gerne være et gammelt locker room skab, de er så cool, synes jeg. Heldigvis er der jo mange af sådanne skabe i Amerika. Og jeg synes, sådan et skab vil se godt ud til marmor skrivebordet. Der skal naturligvis noget kunst på væggene, og den der Poppy Kalas plakat, med blomster, er da noget så fin! Et neonskilt, vil jeg også gerne have op at hænge. Der er en hel del fine neonskilte hos Urban Outfitters. Et farverigt marrokansk tæppe skal pryde gulvet. Det har jeg altså kigget på i lang tid, og nu har jeg endelig fundet et sted, hvor jeg synes det vil passe ind. Jeg tror et farverigt kontor bliver så godt, nu når farvepaletten i resten af lejligheden er rimelig afdæmpet. En god skrivebordsstol skal der til, så jeg kan side godt op behageligt i flere timer, og fordybe mig i arbejde. Knolls Diamond chair er en stol jeg har haft øje på i nogle år efterhånden, og jeg tænker, at den vil være smuk som en lounge stol i et hjørne af kontoret. Stolen vil jeg gerne pynte med CATSTUDIOS flotte New Yorker pude.

Jeg håber det gav et godt indblik i, hvilke planer jeg har omkring vores hjemmekontor. Jeg glæder mig umådeligt meget til at det står klar, og jeg kan benytte mig af det. Vil I gerne se slutresultatet, når det er færdigt?

Hav en dejlig mandag allesammen!

English translation:

Good morning friends! So it is Monday again and a new week has begun. I am working this week, and then I am also going to make some fun plans in my spare time.
Another thing, I have been planning out over the last period of time is our home office space. We do not have any furniture at all and therefore we are starting from scratch. I need to find everything from storage, desk, lamps and a carpet. I would like to have a bright color palette in the office. Pink, yellow, orange, and a little blue. We already hung a yellow glass lamp from the ceiling, which we found at a market in Massachusetts. I really love to find stuff at markets or in small shops – small unique treasures that no one else has. The dream is to buy a marble desk or a marble top, and then find some nice metal legs. The table is going to be long and fill out most of the end wall, which has a window overlooking a small backyard. I love large desks, so there is plenty room to be creative and take up a lot of space. In order to make the room a little more industrial I want to find an old metal cabinet, a little worn with patina. Preferably an old locker room cabinet, those are so cool. And I think a cabinet like that will look good with the marble desk. Of course,  we need some art on the walls and the Poppy Kalas poster, with flowers, is so pretty! I would also like to hang a neon sign on the wall. There are quite a few cool neon signs at Urban Outfitters. I want a colorful Moroccan rug on the floor. I have been looking at rugs like that for a long time, and now I have finally found the room where I think it will fit in. I think a colorful Office is going to look great, now that the color palette in the rest of the apartment is fairly subdued. I need a good Desk Chair too, so I can sit comfortably for several hours. Knolls Diamond chair is a Chair I have had an eye on for a few years now. I am thinking that it will be a beautiful lounge chair, to place in a corner of the Office. This Chair I would like to decorate with CATSTUDIO’s beautiful New Yorker pillow. 
I hope it gave a good insight into what plans I have for our home office. I am looking forward to having it ready. Would you like to see the end result once it is done? 
Have a great Monday everyone!

Follow my blog with Bloglovin

Share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *