Living Room Sneak Peek

Pernille-Living-Room-1

Pernille-Living-Room

Pernille-Living-Room-3

My living livingroom 

Glædelig Valentins dag <3 Hvad skal I lave i dag? Skal I være sammen med jeres bedre halvdel, eller måske på en date, eller hygge med venner? Måske fejre i slet ikke Valentins dag? Hvilket jeg sagtens kan forstå. Jeg ved ikke præcis hvad, der skal ske på denne kærligheds dag, men jeg er sikker på at min kæreste har fundet på noget hyggeligt.

Egentlig så vil jeg vise jer nogle små glimt af stuen i dag. Den er langt fra færdig, men jeg synes at I skal se sofa området, for det synes jeg er blevet godt. Jeg skal have fikset en billedvæg over sofaen, gerne med billeder i grønne, blå, hvide og sorte nuancer. Jeg har ikke helt bestemt mig for hvilke slags endnu, men gerne nogle fede prints. Som før nævnt, synes jeg, at Stilleben har et fint udvalg af prints og kunstværker til væggene. Jeg tror, at jeg skal have bestilt nogle billeder hjem derfra. Omdrejningspunktet for stuen er den mørke blå velour sofa, som jeg knuselsker. Den er smuk og så er den behagelig at sidde i – de to vigtigste kriterier, når jeg skal vælge en sofa. Jeg holder af at mikse nyt og gammelt, det giver bare en god synergi, synes jeg. Noget gammelt med sjæl og historie, og noget nyt, som er smukt og funktionelt. De tre små gyldne borde er fundet på et marked, og det samme er den marrokanske sølvvase med præget mønster. Jeg var ikke helt sikker på de tre borde i starten, men nu kunne jeg ikke forestille mig andet til den blå sofa. Sammenspillet med den mørke blå farve og de gyldne tone er jo så fin. Pt. har jeg nuppet et gulvtæppe fra vores anden stue, på øverste etage i lejligheden, men det er slet ikke stort nok, så jeg jagter et større gulvtæppe. Gerne lidt i samme stil.

Jeg håber I blev lidt inspireret, af nogle af mine indretningsideer. Er I selv i gang med at renovere eller indrette? Om ikke andet, så kan man jo altid ændre lidt hist og pist. Jeg lover at vise jer updates, når jeg er nået længere med stuen og de andre rum i lejligheden.

Hav en dejlig Valentins dag!

English translation: 

Happy Valentine’s Day <3 What are you doing today? Are you hanging out with your better half, or perhaps you are going on a date, or socializing with friends? Maybe you do not celebrate Valentine’s Day? Which I totally understand. I do not exactly know what we are doing on this day of love, but I am sure that my boyfriend has made some fun plans. 
So I would like to show you some small glimpse of the living room today. It is far from finished, but I think that you should see the couch area, because I really like it. I want to fix a picture wall above the couch, preferably with pictures in green, blue, white and black colors. I have not quite made up my mind yet, but I think I would like some cool prints. As I wrote before Stilleben has a great selection of prints and artwork. I think, I am going to order some prints from their webshop. The focal point of the living room is the dark blue velvet couch, which I love. It is beautiful and comfortable to sit in – the two most important criterias when I am choosing a couch. I love to mix old and new, it gives a good synergy, I believe. Something old with soul and history, and something new which is beautiful and functional. The three small vintage golden tables are found at a market, and the same is the Moroccan silver vase with embossed pattern. I was not entirely sure about the three tables in the beginning, but now I could not imagine anything else with the blue couch. The look between the dark blue color and the golden tone is so pretty. Currently, I have used a carpet from our other room, on the top floor of the apartment, but it is not big enough. So I am looking for a bigger rug for the living room. Pretty much in the same kind of style. 
I hope you got a little inspired by some of my interior design ideas. Are you guys renovating or redecorating? If not, it is always fun to change a bit here and there. I promise to show you updates, when I have progressed with decorating the living room and the other rooms in the apartment.
Have a wonderful Valentine’s Day!
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *