Four Fave Beauty Products

IMG_3149

HOOLA BRONZERbenefit, THE POREFESSIONALbenefit, GIMME BROWbenefit, BROW WIZAnastasia Beverly Hills

(English translation below)

Hey folkens! Glædelig fredag! Yay, hvor er det skønt med weekend. Ugerne går bare så sindssygt hurtigt for tiden. Jeg kan næsten ikke følge med, haha! Jeg ville ønske, der var lidt flere timer i døgnet til at nå alting.

Tiden er inde til at skrive om lidt flere beauty produkter. Jeg tænkte at dele fire af mine favorit produkter med jer i dag. Lidt til brynene, huden og kindbenene. Jeg elsker at afprøve nye produkter og finde nye favoritter, der lige kan gøre makeuppen en tand mere lækker, eller huden mere sund at se på. Desuden synes jeg, det er så fint, når kvinder deler og tipper om deres egne yndlingsprodukter, så flere kan få glæde af dem.

Translation:

Hi peeps! Happy Friday! Yay, it is almost weekend. The weeks pass by so insanely fast at the moment. I can barely keep up, haha! I wish there was a little more hours in a day, so I had time to do everything.
The time has come to write a little more about some beauty products. I thought I would share four of my favorite products with you today. A little for the eyebrows, skin and cheekbones. I love to try out new products and find new favorites, that just make the makeup a tad more gorgeous, or the skin more healthy looking. In addition I think it is so cool, when women share their own favorite beauty products, so that more people can try and benefit from them.

IMG_3151

(English translation below)

BROW WIZ fra Anastasia Beverly Hills, er en øjenbrynsstreg fra bryn-dronningen Anastasia, og et produkt jeg er blevet glad for, inden for de seneste på måneder. Øjenbrynstregen har en meget fin spids, som gør det muligt at påføre farven i superfine strøg. De fine strøg skaber illusionen af små ekstra hår på brynene. Det er det perfekte produkt til at udfylde steder, hvor brynene ikke er så tætte. BROW WIZ gør at brynene ser fyldigere ud, men samtidig beholder deres naturlige look.

GIMME BROW – VOLUMINIZING EYE BROW GEL fra benefit, former og holder mine bryn på plads og giver dem en let mørkere farve. Jeg kan godt lide at produktet ikke fedter for meget på brynene, hvilket jeg synes nogle bryn gels kan have tendens til. Bedst af alt så skaber produktet illusionen af voluminøse og tættere øjenbryn, og hvem vil ikke have det.

THE POREFESSIONAL – FACE PRIMER, fra benefit, bruger jeg under min makeup. Efter jeg har rengjort og smurt creme i ansigtet, påfører jeg face primeren. Primeren hjælper til at minimere porer og fine linjer i ansigtet, og giver et glat lærred at putte makeuppen på. Face primeren er superlet i konsistensen og er desuden gennemsigtig uden farve. Personligt, synes jeg, at POREFESSIONAL er en virkelig god base for min makeup. Jeg kan ikke lide at dække min hud for meget til med makeup, og putter en smule concealer på huden, hvor det nu behøves. Face primeren gør at resultatet bliver mere glat og det er nemmere at arbejde concealeren ind i huden.

HOOLA – MATTE BRONZER fra benefit, er en kæmpe favorit hos mig og har været det i mange år efterhånden. Farven er så god og pigmenteret, vær derfor forsigtig med at putte for meget på børsten, når den skal påføres. Personligt synes jeg, at HOOLA passer til så mange forskellige hudtoner, og det gør den bare endnu mere anvendelig hele året rundt – både sommer og vinter. Bronzeren er mat og har intet glimmer i sig, det er jeg så stor fan af, da jeg fortrækker et forholdsvis naturligt udtryk. Jeg kan varmt anbefale den til fest, men isærdeleshed også som en hverdagsbronzer.

IMG_3150

Translation:

BROW WIZ from Anastasia Beverly Hills, is an eyebrow pencil from the Queen of brows; Anastasia, and a product I have been very pleased with in the past few months. The eyebrow pencil has a very fine tip, which makes it possible to apply the color in super fine strokes. The fine strokes creates the illusion of small extra hairs on the eyebrows. It is the perfect product to fill in spots where the eyebrows are not as dense. BROW WIZ makes my eyebrows look fuller, but at the same time retain their natural look. 
GIMME BROW-VOLUMINIZING EYE BROW GEL from benefit, shapes and keep my brows in place and gives them a slightly darker color. I like that the product does not grease the eyebrows too much, which I think some eyebrow gels tend to do. Best of all, the product creates the illusion of fuller eyebrows, and who does not want that. 
The POREFESSIONAL-FACE PRIMER, from the benefit I use under my makeup. After I have cleaned my face and put on face cream I apply the face primer. The primer helps to minimize pores and fine lines on the face, and gives a smooth canvas to put the makeup on. The face primer is super light in texture and is transparent without color. Personally, I think that POREFESSIONAL is a really good base for my makeup. I do not like to cover my skin too much with heavy makeup, so I just put on a bit of concealer on the skin, where it is needed. Face primer makes the result more smooth and it is easier to work the concealer into the skin. 
HOOLA-MATTE BRONZER from benefit, is a huge favorite of mine and has been for many years. The color is so good and pigmented, therefore, be careful not to put too much product on the brush when applying. Personally I think that HOOLA fits so many different skin tones, and it just makes it even more useful all year round – both in summer and winter. The bronzer is mat and has no glitter in it, I am such a big fan of that, since I prefer a relatively natural look. I can highly recommend this bronzer for a party makeup, but in particular as an everyday bronzer.
Share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *