Visiting The Glossier Showroom

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

April-Seventeenth-Glossier-13

Processed with VSCO with a6 preset

Glossiers pink og girly showroom / Glossier’s pink and girly showroom

(English translation below)

Hej allesammen! Har I haft en god mandag? Mine indlæg kommer lidt sent disse dage, men sådan er det, når der er meget som skal nås.

Jeg tænkte at dele en meget hypet ting med jer i dag. Nemlig skønheds- og makeup brandet Glossier, som blev startet af boss lady Emily Weiss. Glossier er startet med tanken om at lytte til forbrugeren, for skønhedsindustrien har historisk set været styret af eksperter, der fortalte forbrugeren, hvilke produkter de skulle komme på huden. Her er Glossier anderledes. De lytter meget til deres kunder, når der skal udvikles produkter, for det er trods alt kunderne, som er eksperter i deres egen hud. Alle ansatte har for eksempel været Glossier kunder, inden de er blevet ansat, hvilket giver dem en god forståelse af kundesegmentet.

Translation: 

Hello everyone! Did you have a good Monday? I am going to share a very hyped brand with you today. The beauty and makeup brand Glossier, which was started by boss lady Emily Weiss. Glossier started with the idea of listening to the consumer, because the beauty industry historically has been ruled by experts, who told consumers what products they should use. Glossier is different. They listen a lot to their customers when developing products, for it is after all the customers who are experts on their own skin. All employees have for example been Glossier customers, before they got employed, which gives them a good understanding of the customer segment.

Processed with VSCO with a6 preset

April-Seventeenth-Glossier-6

Glossiers produkter: læbepomade, pudder og Cloud Paint / Glossier’s products: lip balm, powder and Cloud Paint

I sidste uge aflagde jeg et besøg i Glossiers showroom. Jeg har været der et par gange efterhånden og jeg bliver lige begejstret hver gang. Showroomet er en hver girly kvindes drøm, med lyserødt på væggene og rigeligt med blomster. Det hele er super gennemført, lige fra produkternes emballage til de ansatte, som står klar til at hjælpe, i lyserøde kedeldragter. Naturligvis kan man få lov at prøve alle de forskellige produkter, som er klar til brug rundt omkring i showroomet. Jeg har egentlig besøgt Glossier et par gange før, men har ikke købt noget før mit seneste besøg. Glossier er så hypet og jeg tror derfor, at jeg lige havde behov for at snuse lidt rundt i showroomet et par gange, før jeg gjorde mit første køb. Jeg har prøvet produktet cloud paint et par gange før, alene navnet er tiltalene, og jeg har været ret begejstret for det. Det har en cremet let konsistens og påføres på kinderne for et naturligt farve boost. Jeg endte op med at købe farven Puff, som har en sart lyserød farve. Derudover købte jeg et serum ved navn glow, som skulle give lidt ekstra glød til huden. Jeg glæder mig til at afprøve produkterne, og skal nok skrive om dem i et indlæg.

Translation: 

Last week I paid a visit to the Glossiers showroom. I have been there a few times before and I am thrilled every time. The Showroom is an every girly girl’s dream, with pink walls and flowers. It is all super well thought through from the product packaging to the employees who are wearing pink coveralls. Of course people get to try all the different products that are ready for use around the showroom. I have actually visited Glossier a few times before, but have not purchased anything before my recent visit. Glossier is so hyped, and I therefore I just wanted to look around in the showroom, a couple times, before I made my first purchase. I have tried the product cloud paint a few times before, even the name is gorgeous, and I have been pretty excited about it. It has a creamy consistency and is applied easily on the cheeks for a natural color boost. I ended up buying the color Puff, which has a delicate pink color. In addition, I bought a serum named glow, which should give some extra glow to the skin. I am excited to try out the products, and will write about them in a post later on.

Processed with VSCO with a6 preset

April-Seventeenth-Glossier-14

Solcremen med gult låg og sirligt opstillede produkter, så fint altså! / The sun screen with yellow lid and meticulously placed products, so pretty

Et andet produkt jeg har hørt meget godt om er glossiers solcreme. Den er superlet i konsistensen og skulle ikke “løbe”, når man virkelig får det varmt i solen. Jeg skal helt klart prøve det her produkt, når foråret og sommeren rammer New York. Derudover tror jeg også, jeg vil prøve deres populære Boy Brow bryn gel, som skulle være rigtig god.

Translation:

Another product I have heard many good things about is glossier’s sunscreen. It is super light in texture and does not “run” when you get really hot in the sun. I will definitely try this product when spring and summer hits New York. I also think I am going to try their popular Boy Brow eyebrow gel, which is supposed to be really good.

Processed with VSCO with a6 preset

April-Seventeenth-Glossier-10

Jeg elsker de lyserøde fliser og små beauty stationer / I love the pink tiles and the small beauty stations

Less is more i følge Glossier, for deres produkter er super lette og nærmest transparente. Jeg vil næsten kalde det et no-makeup-makeup-look, fordi deres makeup giver en meget naturlig finish, hvilket jeg synes rigtig godt om. Det har længe været en trend at se så naturlig ud som muligt, og Glossier rammer helt perfekt ind i netop det beauty segment. Det er et modsvar til de store makeup brands stærke makeup, hvor makeuppen næsten ikke kan blive pigmenteret nok. Jeg kan godt lide at der er kommet et alternativ til den tungere makeup, det er altså rart at have noget at vælge imellem.

Translation: 

Less is more according to Glossier, because their products are super light and almost transparent. I would probably call it a no-makeup-makeup-look, because their makeup gives a very natural finish, which I think is great. It has for a long time been a trend to look as natural as possible, and Glossier fits perfectly into that beauty segment. It is a response to the major makeup brand’s strong makeup, where the makeup can hardly get pigmented enough. I like that there is an alternative to the heavier makeup, it is so nice to have something to choose from.

Processed with VSCO with a6 preset

April-Seventeenth-Glossier-8

Processed with VSCO with a6 preset

Showroom detaljer / Showroom details

Har du fået lyst til at aflægge Glossiers showroom et visit, hvis du er eller skal til The Big Apple, så er adressen lige her:

123 Lafayette St., imellem Howard and Canal 
Penthouse 
New York, NY 10013

Jeg har også hørt at Glossier arbejder på at kunne sende deres produkter world wide, men indtil videre gør de det desværre ikke. Du kan dog ose lidt på deres webshop lige her! 

Translation: 
Do you want to visit Glossier’s showroom, the address is here:
123 Lafayette St., between Howard and Canal 
Penthouse 
New York, NY 10013
I have also heard that Glossier is working on being able to send their products world wide, but so far it is not possible. However, you can browse on their web shop right here!
Share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *