Interior: Little Things

April-Seventeenth-Interior

NEW YORK EMBROIDERED PILLOWCATSTUDIO, VASEZARA HOME, CORAL ZARA HOME, BRASS CANDLE HOLDERSvenskt Tenn, MONGOLIAN SHEEPSKIN PILLOWCB2, SWING ARM LAMPStilnovo, BRASS CANDLE HOLDERSvenskt Tenn

(English translation below)

Jeg elsker at shoppe pyntegenstande og andre ting, som kan gøre hjemmet lidt mere personligt og hyggeligt. Nu når mange af de større ting er på plads herhjemme, som møbler og den slags, er det blevet tid til at lægge sidste hånd på det hele.

Jeg er ret inspireret af blå, grønne og pink nuancer for tiden. Samtidig ser jeg også en tendens til, at jeg er ret glad for organiske former og maritime sager, inspireret af havet. Og på tale om inspiration fra havet, så tjek lige den blå vase ud fra ZARA HOME, den er altså virkelig smuk! De gyldne stager fra Svenskt Tenn er noget af det fineste, og jeg har haft kig på dem i flere år nu. De er bare så klassiske og nærmest skulpturelle, på en og samme tid. Jeg kan aldrig få nok af levende lys og stager. Puder skal der til, for lidt ekstra hygge og for ekstra komfort. På min ønskeliste har jeg puder med print, broderi, kelim og pels. Jeg synes, det ser så fint ud at matche forskellige materialer for at skabe kontrast i indretningen. Jeg skal have fundet en læselampe til hjørnet af stuen, lige ved sofaen og jeg tænker at en sort lampe vil være en smuk kontrast til de hvide vægge. Helst skal det være en sving lampe, så den kan justeres ind og ud fra væggen. Og så drømmer jeg mig væk i sildebensgulve i både fliser og træ, og allerhelst i støvede farver. Det er bare så ekstremt smukt!

Hvad går I med, af indkøbsdrømme til hjemmet? Jeg håber I har haft en lækker weekend! Min har været både hyggelig og skøn, men mere om det i morgen, når jeg udgiver et Weekly-indlæg. Stay tuned <3

Translation: 

I love to shop decorative objects and other things, that can make the home a little more personal and cozy. Now that many of the bigger things are in place at home, like furniture and stuff like that, it is time to put the finishing touches to the apartment.

I am pretty inspired by blue, green and pink shades at the moment. I am also quite fond of organic shapes and maritime items, inspired by the ocean. And talking about inspiration from the sea, check out the blue vase from ZARA HOME, it is so beautiful! The Golden candlesticks from Svenskt Tenn are so pretty too, and I have been eyeing them for several years now. They are just so classic and sculptural. I can never get enough of candles and candle holders. I need some more pillows to make things extra cozy and comfortable in the living room. On my wish list I have pillows with prints, embroidery, kilim and fur. I think it looks awesome to match different materials to create contrast in your home. I want to add a reading lamp to the corner of the living room, right next to the couch. I am thinking that a black lamp will be a beautiful contrast to the white walls. Preferably it should be a swing arm lamp, so that it can be adjusted in and out from the wall. I dream of herringbone floors in both tiles and wood, and preferably in dusty colors. It is just so extremely beautiful!  

What kind of interior items do you dream of adding to your home? I hope you had a lovely weekend! Mine has been so fun and cozy, but more about it tomorrow, when I publish one of my Weekly posts. Stay tuned <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *