Looking for Photographers in NYC

IMG_3576 2

(English translation below)

Hej derude! Jeg håber at I har en skøn tirsdag. Jeg sidder lige på en cafe og arbejder. Det er bare en vildt rar ting at gøre, synes jeg. Især, når caféen er fyldt med andre mennesker, som gør det samme. Det bliver lige det nemmere at fokusere, end når jeg arbejder hjemmefra.

Jeg tjekker lige ind i dag, fordi jeg leder efter fotografer, bosiddende i New York, som kunne have lyst til indgå et samarbejde med mig. Du skal være fotograf, eller have interesse i fotografi med en vis erfaring i at tage street style, portræt fotos eller modefotografi. Jeg leder efter en fotograf, som kan hjælpe mig med, at tage outfit billeder og finde cool locations at skyde på. Billederne skal bruges på bloggen og sociale medier. Der vil muligvis også være andre sammenhænge, hvor det kunne være sjovt at samarbejde, men det er tænker jeg vi finder ud af efterhånden. Så har du lyst til at være kreativ, udvikle dig og skabe fedt content sammen med mig, så vil jeg meget gerne høre fra dig. Jeg kan kontaktes på email: pernillekirstine@gmail.com. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.

Hav en dejlig dag!

Translation: 

Hi there! 
I am checking in today, because I am looking for photographers, living in New York, that would like to collaborate with me. You must be a photographer, or have an interest in photography with some experience in taking street style, portrait photos or fashion photography. I am looking for a photographer that can help me with shooting outfit pictures and find cool locations to shoot at. The pictures will be posted on my blog and social media. There may also be other occasions where it could be interesting to work together, but that is something we can figure out as we go along. So do you want to be creative, grow and create cool content with me, I would very much like to hear back from you. I can be contacted on email: pernillekirstine@gmail.com. 
Have a great day! 
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *