Mini Guide to Washington D.C.

April-Seventeenth-Washington-DC-12

April-Seventeenth-Washington-DC-15

(English translation below)

Hej allesammen! Her er den så, en mini guide til Washington D.C.. Den har taget en del tid at lave med billedredigering, skrivning und alles. Jeg håber I kan bruge den. Vi var som sagt kun i D.C. i to dages tid, så guiden bygger på det vi nåede at se og opleve. Der er naturligvis en masse andre ting, som kan opleves i Washington, men her er ihvertfald en del gode bud.

En stor anbefaling herfra er at besøge Washington D.C. i slut marts eller april måned, her er der nemlig mulighed for at se en mangfoldighed af Japanske kirsebærtræer og deltage i deres Cherry Blossom Festival. Festivalen løber fra d. 20 marts til d. 15 april. Da vi besøgte D.C. var kirsebærtræerne allerede begyndte at blomstrer i de smukkeste pink nuancer. Byen er virkelig fyldt med Japanske kirsebærtræer over alt, mellem bygninger og i parker spottede vi de lyserøde skønheder. Man kan fornemme at kirsebærtræerne betyder meget for byen og med god grund, for de er så smukke.

Translation:

Hi everyone! Here it is, the mini guide to Washington, D.C.. It has taken a long time to get this post ready between image editing, writing and all of that. I hope you guys like it. We were, as I mentioned earlier, only in D.C. for two days, so the guide is based on what we had time to see and explore. Of course, there are a lot of other things to explore in Washington, but here is a few good tips.

I recommend for you to visit Washington, D.C. in the end of March or in the month of April, because you can see all the stunning Japanese cherry blossom trees and participate in the Cherry Blossom Festival. The Festival runs from March 20th to April 15th. When we visited  D.C. the cherry blossoms had already begun to bloom in the most beautiful pink hues. The city is filled with cherry blossoms all over in between buildings and in the many parks.

Processed with VSCO with a6 preset

IMG_4205

 

Logan Circle

Da vi ankom til D.C. var der en smule tid til, at vi kunne checke ind på vores hotel. Derfor spiste vi frokost og gik rundt i området omkring hotellet. Jeg var så imponeret over de mange gamle og smukke bygninger! Så meget sjæl og charme. Husene her, lå omkring Logan Circle, det var altså et virkelig flot område!

Translation:

Logan Circle 

When we arrived in D. C., we had a bit of time before we could check into our hotel. Therefore, we ate lunch and walked around in the area surrounding the hotel. I was very impressed with the many old and beautiful buildings! So much soul and charm. The houses on the pictures, were located around Logan Circle, it was a really wonderful area!

 

April-Seventeenth-Washington-DC-10
April-Seventeenth-Washington-DC-9
April-Seventeenth-Washington-DC-8
 

China Chilcano (418 7th Street NW)

Om aftenen spiste vi den lækreste 12-rettersmiddag på China Chilcano, som er en fusion a kinesisk og peruviansk cuisine. Det var simpelthen så lækkert! Vi valgte en speciel menu, som byd på lidt af hvert fra menukortet. Vi fik dumplings, wantons, ceviche, ris- og nudelretter, og to desserter. Der var en overflod af mad, og vi havde rimelig svært ved at få det hele ned, fordi der simpelthen var så meget. Vær derfor meget sulten, hvis i bestiller denne menu, haha! Retterne var originale, flot anrettet og yderst smagfulde. Hvis I er til asiatisk, kan jeg varmt anbefale China Chilcano. De serverer også lækker sushi. Deres cocktails var superdelikate, friske og frugtige. Jeg fik en passionsfrugt cocktails, som altid er en klar favorit i min bog. Desserterne var smukke, dejlig lette og friske ovenpå en masse retter. Restauranten er enorm og atmosfæren kunne godt være en smule mere intim, men maden råder heldigvis bod på dette.

Og lige en lille sidenote; bestil bord nogle dage eller uger før I ankommer, hvis I ønsker at spise på specifikke restauranter. Vi begik den fejl ikke at have bestilt bord nogle steder, fordi turen til D.C. var meget spontan og last minute. Det viste sig, at være svært at få et bord på de forskellige restauranter, alt var booket på forhånd, men det var ganske vidst også weekend.

Translation:

China Chilcano (418 7th Street NW)

In the evening we ate the most delicious 12-course dinner at China Chilcano, which is a fusion between Chinese and Peruvian cuisine. It was so delicious! We chose a special menu, so we had a bit of everything on the menu. We got dumplings, wantons, ceviche, rice and noodle dishes and two desserts. There was so much food, and we had difficulties eating it all, because there was simply so much. Therefore, be very hungry if you order the 12-course dinner, haha! The courses were original, nicely presented and extremely tasteful. If you like Asian food, I can highly recommend China Chilcano. The restaurant also serves delicious sushi. Their cocktails were very good, fresh and fruity. I got a passion fruit cocktail, which is a always a favorite in my book. The desserts were extremely delicious and fresh. The restaurant is huge, and the atmosphere could be a bit more intimate, but the food is definitely worth the visit.

A little side note; book a table a few days or weeks before you arrive, if you want to eat at specific restaurants. We made the mistake of not having booked any tables, because the trip to D.C. was very spontaneous and last minute. It turned out to be difficult to get a table at the various restaurants, everything was booked in advance.

IMG_4014

April-Seventeenth-Washington-DC (2)

April-Seventeenth-Washington-DC-19

April-Seventeenth-Washington-DC-18

Processed with VSCO with a6 preset

April-Seventeenth-Washington-DC-11

 

The Darcy (1515 Rhode Island Ave NW)

Vi bestilte faktisk vores hotelværelse på vej ned til Washington i bilen. Længe leve mobiltelefoner og hotelbooking apps. Vi ville oprindeligt gerne bo på The Line DC, som så ud til at være det smukkeste hotel, så fine værelser, men det var kun en mulighed at booke et værelse en enkelt nat, og vi skulle overnatte både lørdag og søndag. Vi endte derfor op med at booke værelse på The Darcy, som også viste sig at være et ganske fint hotel. Værelserne var rare og hyggelige. Vigtigst af alt var at sengene var behagelige. Jeg havde medbragt min egen pude, da jeg virkelig er kræsen, når det kommer til puder, hah! Amerikanske puder er altså også ekstrem høje og store. Badeværelset var supercool indrettet. Vi var ikke helt tilfredse med personalet, da vi måtte vente en time ekstra ved indcheckning, uden de egentlig forklarede os hvorfor. Alt i alt var The Darcy et helt fint hotel og et perfekt sted et bo på en forlænget weekend. Hotellet lå desuden i gå afstand til alle monumenterne i D.C..

Translation:

The Darcy (1515 Rhode Island Ave NW)

We actually ordered our hotel room on the way down to Washington in the car. Long live cell phones and hotel booking apps. We would initially like to stay at The Line DC, which seemed to be the most beautiful hotel, the rooms looked gorgeous, but it was only possible to book a room for one night, and we wanted to spend two nights at the hotel. We therefore ended up booking a room at The Darcy, which also turned out to be a good hotel. The room was nice and cozy. Most importantly the beds were comfortable. I had brought my own pillow, because I am so picky when it comes to pillows, hah! American pillows tends to be a little to big for my taste. We were not entirely satisfied with the staff, since we had to wait an hour extra to get our room upon arrival, without them really explaining why. All in all The Darcy is a perfectly fine hotel and great for a weekend stay in D.C.. The hotel is also within walking distance to all the monuments.

 

April-Seventeenth-Washington-DC-7

 

Slipstream (14th Street NW)

Vi spiste brunch hos Slipstream søndag morgen. Et cool kaffe og brunch sted, med sunde alternativer til morgenmad. Jeg fik en af de bedste avocado toasts jeg nogensinde har smagt, let krydret og med gedeost. Min kærestes breakfast sandwich smagte også himmelsk. Vi delte en kanelsnegl, som var tilpas svampet og saftig. Kaffen og min Chai Latte var også god!

Translation:

Slipstream (14th Street NW)

We ate brunch at Slipstream Sunday morning. A cool coffee and brunch place, with healthy alternatives for breakfast. I got one of the best avocado toasts I have ever tasted, slightly spicy and with goat cheese. My boyfriend’s breakfast sandwich also tasted heavenly. We shared a cinnamon bun which was perfectly soft and juicy. The coffee and chai latte was also amazing!

April-Seventeenth-Washington-DC-13

April-Seventeenth-Washington-DC-17

April-Seventeenth-Washington-DC-16

 

Monumenter

Efter morgenmaden var det tid til den helt store gåtur rundt for at se alle de mange monumenter, statuer og bygninger som Washington D.C. har at byde på. Jeg synes, at byen er noget så smuk! Det er så imponerende, hvor mange gamle bygninger og statuer der ligger rundt omkring. Her er hvad vi blandt andet så:

 • The White House
 • Washington Monument
 • World War II Memorial
 • Lincoln Memorial Reflecting Pool
 • Lincoln Memorial
 • Vietnam Veterans Memorial
 • Albert Einstein Memorial

Alle monumenterne ligger i fin gåafstand til hinanden. Jeg var specielt imponeret over Lincoln Memorial og dens Reflecting Pool, det var så imponerende og storslået. Desværre, blev jeg en anelse skuffet over det hvide hus, som ellers var det jeg havde glædet mig mest til at se. Der var tre hegn foran huset og det var generelt set svært, at se huset ordentlig og at tage billeder af det. Jeg er helt med på at sikkerheden skal være i top, men det var alligevel en smule skuffende.

Translation:

The monuments

After breakfast it was time for the big walk around D.C. to see all the many monuments, statues and buildings as the city has to offer. Here is what we saw:

 • The White House
 • Washington Monument
 • World War II Memorial
 • Lincoln Memorial Reflecting Pool 
 • Lincoln Memorial
 • Vietnam Veterans Memorial
 • Albert Einstein Memorial
All the monuments are situated in walking distance from each other which is great. I was especially impressed by the Lincoln Memorial and The Reflecting Pool, it was magnificent. Unfortunately, I was a tad disappointed with the White House, there were three fences in front of the house and it was generally difficult to see the house and to take pictures of it. I completely understand the safety level has to be very high, but it was still a bit disappointing.

April-Seventeenth-Washington-DC-6

 

&Pizza (2224 F St NW, Hotel Hive)

Til frokost spiste vi på &Pizza, som er kendt for deres aflange pizzaer, det var en lækker og hurtig frokost. Jeg fik deres American Honey Pizza med pepperoni, chili og honning. Den var så god og pizzabunden havde en god krumme. Stedet kan klart anbefales til en hurtig frokost. Efter frokosten gik vi over til et område, der hedder Foggy Bottom, som er kendt for sine gamle smukke huse. Her skød vi nogle cool billeder til bloggen, som I skal få at se i morgen.

Translation:

&Pizza (2224 F St NW, Hotel Hive)

For lunch we ate at &Pizza which is known for their elongated pizzas, it was a tasty and quick lunch. I got their American Honey Pizza with pepperoni, chili and honey. It was so delicious and the crust was amazing. I can totally recommend the place if you are looking for a quick lunch. After lunch we walked over to an area called Foggy Bottom, which is known for its old beautiful houses and buildings. Here we shot some cool photos for the blog, which I am posting tomorrow.

 

April-Seventeenth-Washington-DC-28

 

Capitol Hill

Efter en masse kilometer i benene besluttede vi os for at cykle ned til Capitol Hill. Vi lejede to bycykler, som man kan leje over hele byen, og begav os hen mod The Capitol. Det var en smuk cykeltur med udsigt til The Capitol hele vejen. Washington D.C. har ret mange cykelstier, så det føles forholdsvis sikkert at cykle. Bygningen var super imponerende og er klart et besøg værd. Jeg er ret sikker på at man kan få en rundvisning, men for os var det vigtigst at se alle bygninger udefra, på mit første besøg i byen. Herefter cyklede vi hjem mod hotellet efter at have tilbagelagt 23.420 skridt og 18 km på gåben, haha! Mine ben var godt ømme, men jeg synes det er fedest, at se en by for første gang, på gåben, i stedet for at køre i bil eller med offentlig transport. Det er bare en anden måde at opleve byen på.

Translation: 

Capitol Hill

After walking a lot of kilometres we decided to bike down to Capitol Hill. We rented two city bikes, which you can rent all over the city, and headed towards The Capitol. It was a beautiful bike ride with a view of The Capitol all the way down. Washington D.C. has quite a lot of bike paths, so it feels relatively safe to bike. The building was super impressive and iconic, it is clearly worth a visit. Then we biked back to the hotel after having taken 23,420 steps and walked 18 km, haha! My legs were very sore, but I love seeing a city by foot instead of driving around. It is just another way to experience a city.

Processed with VSCO with a6 preset

April-Seventeenth-Washington-DC-23

 

Bourbon Steak (2800 Pennsylvania Ave NW, The Four Seasons Hotel)

Vi slappede af et par timer på hotellet, inden vi skulle spise på Bourbon Steak. Et rigtig old school steak house, det kan altså noget! Jeg elsker hippe og trendy restauranter, men et gammelt og klassisk steak house slår aldrig fejl. Personalet var fantastisk, så profesionelle og søde. Cocktailsene var super gode og til forret fik vi en klassisk Cesar Salat. Til hovedret fik vi Ribeye Steak, den klassiske bearnaise sauce, fritter, trøffel mac´n´cheese og sprødstegt rosenkål. Så uendeligt godt! Til dessert fik vi en røget s’mores og den var lige så lækker som hovedretten. Måden desserten blev præsenteret på var genial. vi fik serveret en osteklokke fyldt med røg, og det tjenere fjernede klokken kom desserten til syne. Alt den aften var virkelig magisk, eneste problem var at vi igen blev propmætte, haha!

Translation:

Bourbon Steak (2800 Pennsylvania Ave NW, The Four Seasons Hotel)

We just relaxed for a few hours at the hotel before we headed out to dine at Bourbon Steak –  a really old school steak place! I love hip and trendy restaurants, but an old classic steakhouse never fails. The staff was amazing, so professional and sweet. The cocktails were magnificent. For appetizers we had a caesar salad and for the main course we got a Ribeye Steak, classic bearnaise sauce, fries, truffle mac´n´cheese and Brussels sprouts. So infinitely good! For dessert we got a smoked s’mores and it was absolutely delicious. The way the dessert was presented was genius. They served us a glass bell filled with smoke, when the waiter moved the bell the dessert appeared behind the smoke. Everything about that night was truly magical, only problem was that we got so full, haha!

April-Seventeenth-Washington-DC-3

April-Seventeenth-Washington-DC-4

 

Fruitive (11th St NW & Palmer Alley)

På sidste dagen spiste vi en hurtig morgenmad på Fruitive, som serverer 100% plantebaserede retter. Det er et virkelig sundt alternativ til morgenmad, med sunde vafler, smoothies, avocado toasts og smoothie bowls. Det smagte skønt, men stedet var ikke det hyggeligste og havde ret få siddepladser. Fruitive har dog flere locations over hele byen, som kunne tænkes at have lidt bedre plads.

Translation: 

Fruitive (11th St NW & Palmer Alley)

On the last day we ate a quick breakfast at Fruitive, which serves 100% plant based dishes. They serve waffles, smoothies, avocado toasts and smoothie bowls. It tasted great, but the place was very small and had relatively few seats. However, Fruitive has several locations throughout the city which might be more spacious.

 

United States Botanic Garden (100 Maryland Ave SW)

Vi sluttede vores D.C. besøg af med en tur i deres botaniske have. Vi blev enige om at det skal være en tradition, at min kæreste og jeg skal besøge botaniske haver, når vi rejser. Vi elsker jo den, som ligger i Brooklyn og der er også en flot botanisk have i Bronx. Den i D.C. var også imponerende og smuk, ganske vidst meget mindre end den i Brooklyn og kun indendørs, men det gjorde slet ikke noget. Jeg bliver så glad, når jeg besøger en botanisk have. Det er som at komme syd på, med lidt palmestrejf og varme – lækkert!

Det var virkelig den bedste tur vi havde i Washington D.C. og jeg vil meget gerne tilbage igen. Der var en hel del vi ikke nåede at se.

D.C. har et væld af museer, som forøvrigt er gratis og mange af dem vil jeg gerne opleve på næste besøg.

Restaurant scenen er overraskende god i D.C., hvilket jeg slet ikke var klar over, her er derfor nogle ekstra madsteder til inspiration.

Brunch steder: Little Red Fox, Sally’s Middle Name, The Bird, Whaley’s, Fare Well, Big Bear Cafe, Peacock Cafe, Nuvegan og DC Harvest.

Restauranter: Timber Pizza Company, Range, Himitsu, Bad Saint, Izakaya Seki, Compass Rose, Convival, The Dabney, Kinship, The Red Hen, Hazel, Iron Gate, Rose’s Luxury og Bombay Club.

Translation:

United States Botanic Garden (100 Maryland Ave SW)
We ended our D. C. visit with a tour of the botanic garden. We agreed on making it a tradition to visit botanical gardens, when we travel. We love the one, located in Brooklyn, and there is also a beautiful botanical garden in the Bronx. The D.C. one was also very impressive and beautiful. I get so happy when visiting a botanic garden. It is almost like going down south for a bit, with palm trees and a tropical climate!
The restaurant scene is surprisingly good in D.C., which I was not aware of. Here are some additional restaurants for inspiration.

Brunch spots: Little Red Fox, Sally’s Middle Name, The Bird, Whaley’s, danger Well, Big Bear Cafe, Peacock Cafe, Nuvegan and DC Harvest.

 
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *