Dad Sneakers

April-Seventeenth-Dad-Sneakers

BALENCIAGA, NEW BALANCE, NIKE, ACNE STUDIOS, NIKE, LOUIS VUITTON, ALEXANDER MCQUEEN, PIERRE HARDY

(English translation below)

Dad sneakers, ugly sneakers, chunky sneakers – kært barn har mange navne.. Det her må siges, at være en virkelig udskilt trend, folk enten elsker eller hader. For de lettere overdimensionerede sko er måske ikke så yndefulde, og minder mest af alt om hvad ens far gik med tilbage i 90’erne. Når det så er sagt, så synes jeg faktisk at disse sneakers kan noget, og der findes mange opdaterede versioner som er vildt cool og nutidige på markedet netop nu. Jeg er ret vild med den chunky silhuet og jeg synes den fungerer super godt til jeans, et par bredde bukseben, en længere løstsiddende nederdel eller kjole. Personligt har jeg selv, været lidt træt af de mere slanke og tætsiddende sneakers i et stykke tid, og jeg synes, at det er så fedt at sneakers trenden pt. går i den stik modsatte retning.

En del af de store modehuse er med på trenden, og jeg synes at de har formået at lave nogle seje versioner af dad sneakers. Jeg er både vild med de overdimensionerede og anderledes former, og de mange skønne farver som skoene er blevet designet i. Har man ikke lyst til at smide mange penge efter et par dad sneakers fra Louis Vuitton eller Balenciaga, så findes der så mange fine alternativer fra for eksempel New Balance, Nike eller Acne Studios. Oven over har jeg udvalgt en række af de dad sneakers, jeg synes bedst om.

Hvad synes I om trenden? Yay eller nay?

Translation: 

Dad sneakers, ugly sneakers, chunky sneakers –  a dear child has many names (as we say in Denmark).. This trend is really dividing people into two categories, people either love them or hate them. The oversized shoes may not be as graceful, and most of all reminds of what one’s father would wear back in the 90’s. That being said, I actually think that these sneakers have a cool factor to them and there are many updated versions which are very cool and contemporary on the market right now. I am pretty crazy about the chunky silhouette and I think it works super well with jeans, a pair of sporty pants, or a longer loose fitting skirt or dress. Personally, I have been a little tired of the more sleek and narrow sneakers for a while, and I think it is so awesome that the sneakers trend is currently going in the opposite direction.

A part of the big fashion houses are on trend, and I think that they have managed to design some cool versions of the dad sneakers. I both love the oversized and funky silhouettes, and the many beautiful colors the shoes have been designed in. If you do not want to throw a lot of money after a pair of dad sneakers from Louis Vuitton or Balenciaga, there are so many great alternatives. For example New Balance, Nike, or Acne Studios. Above I have selected a number of the dad sneakers, I like the most.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *