One to Follow

(English translation below)

Hej allesammen, og god lørdag! Jeg håber I nyder påsken? Instagram er for mig et af de absolut bedste steder at få stilinspiration, og det er ihvertfald det sociale medie, hvor jeg finder mest inspiration og bruger mest tid på at browse rundt. Derfor tænkte jeg, at det kunne være en god ide at dele en Instagram profil en gang om ugen, som jeg synes er interessant, inspirerende og som jeg vil opfordrer jer til at følge, hvis ikke I allerede gør det.

Translation: 

Hello everyone and happy Saturday! I hope you are enjoying Easter? Instagram is for me one of the very best places to get style inspiration, and it is certainly that social media platform, where I find most inspiration, and spend the most time browsing around. Therefore I thought that it would be a good idea to share an Instagram account once a week, which I find interesting, inspiring, and that I would urge you to follow, if you are not already doing it.

April-Seventeenth-Annarvitiello-Instagram

Source and Instagram account: @annarvitiello

Første instagram konto er en virkelig elegant kvinde. Anna Rosa Vitiello, som er stylist, forfatter, konsulent, og som tidligere har arbejdet for Harper’s Bazaar UK. Jeg er vild med hendes feminine stil, med hang til lange kjoler og feminine jakkesæt. Måden hvorpå hun sammensætter, sine outfits med forskellige prints og materialer og er også super inspirerende. Annas shoe game er virkelig imponerende – masser af satin stilletter, i lækre farver og prydet med similisten, fra Manolo Blahnik. Jeg mener, lækre designer sko, kan altid sætte det vigtige prik over i’et på et outfit. Generelt set har hun et godt øje for accessories og sammensætter sine smykker på en original måde. Se bare det første billede med den hvide sløjfe i håret og de store statement perleøreringe, så sprødt. Hendes taske samling er altså også virkelig lækker, og jeg kan godt lide at hun er modig i sine taskevalg, fremfor at vælge den gængse sorte taske. Der er gang i farverne og prints, og det synes jeg er en god ting, når det kommer til tasker. Jeg er vild med Annas grid, som er de mange firkanter, man kan se når man er inde på en persons instagram profil. Hun har gode farveholdninger og billederne passer godt sammen og hun har tænkt over rækkefølgen. Det er måske lidt nørdet, men det er virkelig noget jeg selv går op i på mine egen instagram konto. Instagram er så visuelt og derfor synes jeg det er sjovt at lege med billeder, farver og det grafiske udtryk. I kan hoppe ind og se Annas instagram konto, på linket oppe under moodboardet og eventuelt give hende en følger! I næste uge vil jeg præsentere en ny inspirerende influencer. Stay tuned!

Translation:

First instagram account up is a truly elegant woman. Anna Rosa Vitiello, who is a stylist, author, consultant, and who previously worked for Harper’s Bazaar UK. I am crazy about her feminine style, with a penchant for long dresses and feminine suits. The way she styles her outfits with different prints and materials is super inspiring. Anna’s shoe game is really impressive – lots of satin heels, in vibrant colors and adorned with gems, from Manolo Blahnik. Gorgeous designer shoes, can always put the important last touch to an outfit. In general she has a good eye for accessories and puts together her jewelry in an original way. Just look at the first picture with the white bow in her hair and the big pearl statement earrings, so stunning. Her bag collection is also really awesome, and I like that she is courageous in her bag choices rather than choosing the usual black bag. She is choosing colors and prints, and I think that is a fun thing, when it comes to bags. I love Anna’s grid, which is the many squares, you can see when you are looking at a person’s instagram profile. She has good color compositions, the pictures fit well together and she has thought about the order of which the photos are placed. It is perhaps a little geeky, but it is really something I think about, when creating my own instagram grid. Instagram is so visual and I therefore I think it is fun to play with the images, colors and the graphic expression of my account. You can jump in and see Annas instagram account on the link up below the mood board, and possibly give her a follow! Next week I will present a new inspiring influencer to you guys. Stay tuned!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *