Neon Lights in a Gloomy NYC

April-Seventeenth-Ruffle-Blouse-Neon-5

April-Seventeenth-Ruffle-Blouse-Neon-3 copy

Neon 4

April-Seventeenth-Ruffle-Blouse-Neon-2

April-Seventeenth-Ruffle-Blouse-Neon

TopH&M, JEANSMONKI, BAGSaint Laurent

(English translation below)

Hej med jer! Har I det godt? Dagene i New York er pt. grå og regnfulde, og det er virkelig uinspirerende. Selv da vi skød disse billeder regnede det, heldigvis kun støvregn, men alligevel. Jeg synes egentlig, at regnen giver lidt ekstra stemning til billederne, og er en god visuel beskrivelse af hvordan NYC ser ud disse dage. Vejret gjorde desværre ikke noget godt for mit hår, haha!

Har I lige set den diner i baggrunden, så amerikansk som noget kan være. Det er faktisk La Esquinas søster-restaurant, som ligger i Brooklyn. En mexikansk diner med alt hvad hjertet begærer af lækker mexi mad, tæt ved vandet på Wythe Ave. Der er væsentlig mere plads i den i Williamsburg, og så er det også noget nemmere at få et bord herude. Om sommeren har de en lille gårdhave, hvor man kan sidde at spise, så hyggeligt! Ugen står egentlig bare på praktiske gøremål og arbejde, sådan en helt low key almindelig hverdagsuge. Jeg er stadig ved at finde ud af om vores påskefrokost i weekenden, bliver en realitet, men hvis den gør, så bliver vi en flok danskere og nogle amerikanere i vores lejlighed. Nu må vi må se, om vi får det hele stablet på benene, inden lørdag.

Kan I have en dejlig onsdag!

Translation: 

Hi you guys! Are you doing well? The days in New York are gloomy and rainy, and it is really uninspiring. Even when we shot these pictures it was raining, fortunately only a drizzle, but anyways annoying. Luckily, I think, the rain actually provides a little extra atmosphere to the pictures, and is a good visual description of how NYC looks these days. The weather did unfortunately not do anything good for my hair, haha!

Just look at this diner in the background, so American as anything can be. It is indeed La Esquinas other restaurant, located in Brooklyn. A Mexican diner with everything your heart desires of delicious mexican food, close to the water on Wythe Ave. There is considerably more space in La Esquina in Williamsburg, and it is also somewhat easier to get a table here. In the summer they have a little patio where you can sit to eat, so cozy! This week has just consisted of practical chores and work, such a completely low key week. I am still trying to figure out if our Easter Lunch Party this weekend, is going to happen, but if it does, we are going to be a bunch of Danes and some Americans in our apartment. We will see if we have everything planned out by Saturday.

Have a wonderful Wednesday!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *