A Sky of Pink

April-Seventeenth-Cherry-Blossom-Outfit-1

April-Seventeenth-Cherry-Blossom-Outfit

April-Seventeenth-cherry-blossom-outfit-2

JACKETCarin Wester, JEANS – Vintage Levi’s, BOOTS ZARA

Hvor bliver det af, det der forår? Jeg synes at vi har ventet i en evighed på det her i New York. Det skulle blive varmt og lækkert på lørdag, men derefter er det som om graderne falder igen. Åh, gid det bare kunne forblive varmt, som foråret ellers er så kendt for at være i NYC. Det skal nok komme på et tidspunkt, heldigvis da!

Mens vi venter, tænkte jeg, at vise nogle billeder fra sidste forår. Jeg mener de er taget i slut april, altså ikke så meget senere end de datoer vi har nu. Overvej lige hvor fint det er med den lyserøde himmel af blomster. Det er altså noget af det smukkeste! Jeg husker dagen som lun og lækker. Bare ankler, lyst og let tøj, det er en sand forårsbebuder. Vi var en tur i Brooklyn Botanic Garden, yes I know, jeg har skrevet en del om stedet, men jeg synes det passer så godt her til årstiden med de smukke lyserøde kirsebærblomster.

Jeg havde en af mine yndlings forårsjakker på fra Carin Wester, så lækker i hvid silke. Har haft den i nogle år efterhånden, men den fungerer stadig så godt, og pasformen er genial. Det er også derfor, jeg synes, at det ofte betaler sig bedre at købe kvalitet frem for kvantitet. Tingene holder bare længere, jeg værner mere om dem, og jeg bliver ikke træt af dem på samme måde, som et tilfældigt impulskøb. Kender I det? Det er virkelig noget, som jeg har fundet ud af med alderen, med visse ting er det værd at lægge lidt flere penge, når glæden er ekstra stor over det man får ud af det.

Nå, men jeg tænker at jeg skal et smut forbi botanisk have igen, når træerne er sprunget ud. Apropos mit indlæg om What To Do in NYC in April! Min søster og mor kommer på fredag, så måske jeg tager dem under armen, og smutter hen i den fine lyserøde have. I næste uge har jeg fødselsdag, og det er så rart at have besøg hjemmefra på sådan en dag.

Jeg håber I har en dejlig onsdag!

Translation: 

Where is it, that spring? I feel like we have been waiting for an eternity on it here in New York. The weather should be warm and beautiful on Saturday, but then the temperature is supposed to fall again. Oh, I wish it could just remain warm, as spring usually is in NYC. Spring is coming eventually, and I cannot wait for it.
While we wait, I thought, I would show some pictures from last spring. I believe they are taken at the end of april, so not much later than the dates we have now. Just look at how gorgeous it is with the pink sky of flowers. It is such a beautiful sight! I remember the day as warm and pretty. Bare ankles and light clothes, then it is truly spring. We walked around in the Brooklyn Botanic Garden, yes I know, I have written a lot about the place, but I think it fits so well, this time of year, with the beautiful pink cherry blossoms.
I had one of my favorite spring jackets on, from Carin Wester, so cool in white silk. It has been a fave of mine for some years, it still works so well, and the fit is brilliant. That is also why I think it often pays of to buy quality over quantity. Things just lasts longer, I cherish it more, and I do not get tired of it in the same way I do with a random impulse buy. Do you know what I mean? It is really something that I have found out while getting older, with certain things, it is worth paying a little, when the joy is extra big and I get so much more out of it.
Well, I think that I want to swing by the Botanic Garden again, when the trees are blossoming. Speaking of cherry blossoms, remember to check out my post about What To Do in NYC in April! My sister and mom are arriving on Friday, so maybe I will take them by the hand, and stroll around the pink garden. Next week it is my birthday, and it is so nice to have visits from home on such a day.

April-Seventeenth-Cherry-Blossom-outfit-3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *