An Everyday Spring Look

April-Seventeenth-Spring-Outfit

T-SHIRTAnine Bing, BLAZERMANGO, JEANSMadewell, BAGJW ANDERSON, BOOTSChloé

(English translation below)

Hejsa, og glædelig fredag!

Jeg drømmer for tiden om lyse outfits. Isærdeleshed er jeg blevet lun på tanken om hvide jeans med høj talje og bootcut, det ser altså så cool ud. Det er nok mest af alt, fordi jeg hungrer efter foråret, som faktisk kommer til NYC i dag med 23 grader. Hvide jeans er dog ikke lige det smarteste i en så beskidt by som New York, Haha! Ej, mon ikke det går? Er der også nogle af jer, som drømmer om hvide jeans, eller som måske allerede har et par? Jeg tænkte det kunne være sejt at style dem med en tee i vintage look og med print. For der ikke skal gå helt sensation white i den, så synes jeg at den ternede blazer vil gøre sig godt til. Jeg har kigget et stykke tid efter en blazer, som denne fra Mango, og jeg synes pasformen og materialet ser så lækkert ud. Og så er der jo accessories! Jeg elsker farvede accessories og den lyse blå ruskindstaske fra JW Anderson er nået så fin. De der Rylee støvler fra Chloé, dem gad jeg virkelig godt at eje! Det er altså et lille mesterværk både materialemæssigt og silhuetten – shit de er flotte. Egentlig har jeg savlet mest over de multifarvede støvler, som I kan se lige her, men de her i en orange tone, passer perfekt til dette look! Designeren Natacha Ramsay-Levi gør det storartet med hendes første kollektion for Chloé, jeg er vild med næsten alle styles fra Spring ’18 kollektionen. Hun er så dygtig og talentfuld.

I dag lander min mor og søster i JFK lufthavn, og vi skal ud at hente dem senere. Jeg glæder mig så meget til at se dem! Det bliver rart at turiste den lidt i egen by, sådan er det altid, når jeg får gæster her, så giver jeg mig tid til at opleve byen lidt ekstra.

Kan I alle have en dejlig weekend, når den tid kommer. Jeg ser frem til to styks varme dage, i dag og i morgen, yay!

Translation: 

Hey people – happy Friday!

 
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *