Tuesday Tune

April-Seventeenth-tape-1

Klik på båndet, for at høre sangen / Click on the tape to hear the song

Så er det tid til tirsdags lyd. Jeg har i mange år elsket rapperen Jay Z, hans stemme, tekster og musik kan noget helt specielt. Denne sang er på mange måder vigtig og berører nogle, både i dag og historisk set, vigtige emner i den afrikansk amerikanske kultur. Sangen er fra hans album 4:44 og den modtog tre nomineringer til Grammy Awards i 2018: Record of the Year, Best Rap Song og Best Music Video. Egentlig vil jeg mest af alt lade sangen, The Story of O.J., tale for sig selv. Så lyt til den, både tekst og beats er fantastiske, og så er musikvideoen også yderst sigende for nummerets budskaber.

Translation: 

It is time for a Tuesday Tune. For many years I have loved the rapper Jay Z, his voice, lyrics and music is very unique. This song, in many ways is important and touches on some, both today and historically, important topics in the African American culture. The song is from his album 4:44 and has received three nominations at the Grammy Awards in 2018: Record of the Year, Best Rap Song and Best Music Video. Actually, I want to let the song, The Story of O.J., speak for itself. So listen to it, both text and beats are amazing, and the music video really reflects the songs important messages.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *