Floral Dresses

April-Seventeenth-Flower-Dresses

Realisation, ZimmermannERDEM, Diane Von Furstenberg, GANNI, RIXO LONDONChloé, & Other StoriesDiane Von FurstenbergGANNI, H&M

(English translation below)

Hej venner! Rigtig god weekend til alle! Jeg håber I får en skøn en af slagsen, og at I har fået lagt nogle spændende planer? Eller måske I bare skal slappe, hvilket kan være mindst ligeså rart! Her til aften, vil jeg skrive lidt om en trend, som allerede er godt etableret i modebilledet, men som jeg tror når nye højder her over sommeren.

Jeg har gået lidt med tankerne på blomstrede kjoler, lune sommernætter og solbrun hud. Lyder det ikke lækkert? Blomstrede kjoler er om noget en tendens vi kommer til at se til sommer og allerede nu her i foråret. Den slags kjoler som har vintage vibes og et romantisk udtryk. Kjoler som vores bedstemødre og oldemødre ville slentre rundt i tilbage i 40’erne og 50’erne, i en opdateret og mere nutidig version selvfølgelig. Jeg er især vild med de længere kjoler som går til under knæene, de er perfekte at style til et par sneakers eller ankelstøvler. Af en eller anden grund faldt jeg for de røde toner, da jeg lavede denne collage. Der var simpelthen så mange smukke røde og blomstrede kjoler, så det blev altså temaet, haha! Når det er sagt, så er der altså mange blomstrede kjoler i alle mulige farver, som var så skønne, på diverse web shops.

Den her type kjole er perfekt til de varme og fugtige sommerdage og nætter i New York City, og hvis det er lidt køligere er det jo nemt at smide en chunky strik over. Mine tanker bliver ledet hen på en engelsk countryside eller fransk romance, når jeg ser på denne her slags kjoler. Den indbyder altså til strandturer, skovturer eller en aften med cocktails og veninder. Mærker som Dolce & Gabbana og Erdem viste, da også de florlette og blomstrede vintagelignende kjoler på catwalken, til deres SS18 shows. Ganni og & Other Stories har ligeledes designet nogle flotte bud på de blomstrede kjoler, der nok er lidt mere til at betale.

Hvad siger I? Er I  på den blomstrede kjole trend? Jeg er på!

Translation: 

Hi friends! Happy weekend everyone! I hope you are going to have a lovely one, and that you have some exciting plans waiting for you? Or maybe you are just going to chill, which can be just as nice! Tonight, I am writing a bit about a trend that is already well established in the fashion world at the moment, but as I believe will reach new heights over the summer.

My mind has been circling around floral dresses, warm summer nights and sun kissed skin. Sounds good, right? Floral dresses are a trend we are going to see a lot this summer, and something we are seeing right now this spring. These are the kind of dresses that have vintage vibes and a romantic expression. Dresses that our grandmothers and great-grandmothers would stroll around in back in the 40s and 50s, in an updated and more contemporary version of course. I particularly love the longer dresses which cuts below the knees, they are perfect to style with a pair of sneakers or ankle boots. For some reason I fell for the red shades, when I made this collage. There was simply so many beautiful red floral dresses, so that became the theme, haha! That being said, there are a great amount of floral dresses in all sorts of colors which are so gorgeous, on various web shops.
This type of dress is perfect for the hot and humid summer days and nights in New York City, and if it is a little cooler, it is easy to throw on a chunky knit on top of the dress. My thoughts are led towards an English countryside or French romance, when I look at these kind of dresses. It is a good look for a day at the beach, a lunch outside, or for an evening with cocktails and girl friends. Brands like Dolce & Gabbana and Erdem showed the airy and floral vintage-like dresses on the catwalk, for their SS18 shows. While Ganni and & Other Stories has designed some nice versions of the floral dresses, which are a bit more affordable.

What do you say? Are you liking the floral dress trend? I am loving it!

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *