One to Follow

April-Seventeenth-One-To-Follow-Angelica-Hicks

Source and Instagram account: @angelicahicks

(English translation below)

Hej alle! Har I haft en dejlig søndag? Min har bestået af praktiske gøremål og blogging, men i går var jeg ude at nyde det dejlige forårsvejr. Jeg kan fortælle mere om min weekend i et andet indlæg, for nu er det nemlig tid til denne uges One to Follow.

Denne instagram profil skiller sig ud fra de instagram profiler, jeg hidtil har præsenteret for jer. Angelica Hicks er kvinden og kunsteren bag de finurlige tegninger, som hun ugentligt poster på sin profil. Jeg synes hun er genial, intet mindre, og jeg kan altid få et godt grin af hendes fantasifulde illustrationer og captions. Med udgangspunkt i en god portion humor kreere hun tegninger og tekster, som er skarpe og sjove. Hendes temaer balancere over mode, kunst, populærkultur, feminisme og politik. Hun er så dygtig til sammenspillet mellem hendes tegninger og det at komme ud med et budskab. Hvad end budskabet er af en lettere karakter, eller den mere alvorlige slags, gør hun det med en vis elegance og jeg får i alle tilfælde altid et smil på læben, fordi hun er så spot on. Hun laver f.eks. sjov med visse fashion trends, popstjerner og selveste præsidenten. Det hele er dog gjort på en måde som er smagfuld og humoristisk. Hun får altid god respons for hendes værker i kommentarfeltet, hvor folk morer sig over hendes fantasifulde illustrationer og tekster. Jeg er vild med det kunstneriske talerør, som hun har skabt på sin instagram konto og jeg vil absolut opfordre jer til, at følge hende derinde. Hun er genial, talentfuld og fuld af humor!

Kan I allesammen have en rigtig dejlig aften. Jeg håber ugen vi går i møde, bliver dejlig for jer alle <3 Husk at tjekke ind i morgen, der skulle jeg meget gerne være klar med et outfit indlæg til jer!

Aprilseventeenth-One-To-Follow

Translation:

Hi everyone! Are you having a nice Sunday? Mine has consisted of practical chores and blogging, but yesterday I was out enjoying the lovely spring weather. I will tell you more about my weekend in another post, because now it is time for this week’s One to Follow.

This instagram profile stands out from the ones, I have presented to you earlier. Angelica Hicks is the woman and artist behind the quirky drawings that she posts weekly on her instagram account. I think she is brilliant, no less, and I always get a good laugh of her imaginative illustrations and captions. With a good dose of humor she creates drawings and texts that are sharp and funny. Her topics balances between fashion, art, popular culture, feminism and politics. Whether the message is of a lighter nature, or the more serious kind, she does it with a certain elegance and I always get a smile on my face, because she is so spot on with her artwork. For example she makes fun of some fashion trends, pop stars and the President himself. However, the whole thing is done in a way that is tasteful and humorous. She always gets good response for her work in the comment section, where people are amused by her imaginative illustrations and texts. I am crazy about the artistic voice, which she has created on her instagram account, and I will definitely recommend you to follow her if you want a good laugh. She is brilliant, talented and full of humor!
All of you have a really great evening. I hope this upcoming week, will be amazing for all of you <3 Remember to check in tomorrow, where I should have an outfit post ready for you!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *