Spring Florals

April-Seventeenth-Floral-Shirt-5

April-Seventeenth-Floral-Shirt-2

April-seventeenth-Floral-Shirt-12

April-Seventeenth-Floral-Shirt

April-Seventeenth-Floral-Shirt-10

April-Seventeenth-Floral-Shirt-13.jpg

April-Seventeenth-Floral-Shirt-4

April-Seventeenth-Floral-Shirt-3

SHIRT& Other Stories, JEANSMonki, KITTEN HEELSZARA

(English translation below)

Hej venner! Glædelig mandag! Jeg håber I har fået en god start på ugen?

Jeg har Kæmpet lidt med at nå det hele i sidste uge, for jeg er netop startet på et nyt job. Hvilket har resulteret i at jeg lige skal ind i en ny rytme. Der er så mange ting jeg lige skal have styr på, på jobbet; en ny arbejdsgang, lære hvordan de gør tingene og suge til mig af ny viden. I kender det sikkert, sådan er det altid med nye jobs. Jeg har tidligere arbejdet freelance, hvor det har været nemmere for mig at planlægge min egen tid og rytme, så det bliver lidt en udfordring at balancere bloggen med job og fritid. Det hele skal nok gå op i en højere enhed, når jeg lige får styr på det hele, og finder ud af hvordan jeg skal prioritere og planlægge min tid.  Jeg har simpelthen været så træt efter arbejde hele sidste uge, haha! Det har været en god slags træthed, og jeg føler mig glad og positiv over dette nye kapitel i mit New York eventyr. Jeg vil gerne fortælle mere om jobbet på et senere tidspunkt, når det hele ikke længere er så nyt.

Lad os lige tale om vejret, for det har været det vildeste hele sidste uge. Helt op til 30 grader og hedebølge over New York City. Det har simpelthen været sommer hele ugen og jeg har elsket hvert et sekund af det. Jeg har kunne mærke hvordan byen har summet af liv og folk har virket så glade i det her skønne vejr. Det er som om alle bliver lidt ekstra kulrede og mødes udenfor i parker og på caféer. Jeg elsker simpelthen foråret og sommeren i New York, og efteråret, det må jeg ikke glemme. I lørdags gav jeg mig tid til bare at slappe helt af. Min kæreste og jeg var ude hele dagen, spiste mad i solen og fik margaritas på en brasiliansk bar i Brooklyn. De spillede latin amerikansk musik og alle dansede og så ud til at have det mega optur. Vildt god og sjov oplevelse og lidt som at være på ferie for et øjeblik. Jeg havde den fineste blomstrede bluse på, som er perfekt til foråret og sommeren. Jeg er altid så kræsen når det kommer til prints, men det her print er utroligt smukt, efter min mening. Og så elsker jeg slå-om-effekten og de fine ærmer.

Jeg håber I får en skøn uge! Min bliver lidt travl, men jeg tjekker ind her så ofte som muligt. Jeg har en hel del outfit billeder, som jeg skal have redigeret og postet her. Stay tuned <3

Translation: 

Hello peeps! Happy Monday! I hope you have got off to a good start this week?

I have been struggling a bit with having time to do everything last week, because I just started a new job. I just have to get into a new rhythm. There are so many things I have to get a grip on at the new job; a new workflow, learning how they do things and take in a lot of new knowledge. You probably know the deal, this is how it always is with new jobs. I have previously worked freelance and it has been easier for me to plan my own time and rhythm. It will be a challenge to balance the blog, job and spare time. I am sure I will figure it all out, when I know how to prioritize and plan my time better. I have been so tired after work all last week, haha! It has been a good kind of tired, and I am feeling happy and positive about this new chapter in my New York adventure. I would like to tell more about the job later on, when the whole thing is no longer as new.

Let us talk about the weather, because it has been the craziest all of last week. Up to 30 degrees (celcius) and a heat wave over New York City. It has felt like summer and I loved every second of it. I could feel how the city has been buzzing with life and people have been so happy in this beautiful weather. It is as if everyone has been extra joyous and met each other outside in parks and at cafes. I simply love the spring and summer, and fall in New York. Saturday I took time to just relax all day. My boyfriend and I were outside all day, ate food in the sun, and got margaritas at a Brazilian bar in Brooklyn. They played latin American music and everyone was dancing and seemed to have the best time. It was so cool and a fun experience, and a little bit like being on vacation for a moment. I wore the prettiest floral shirt, which is perfect for spring and summer. I am always so picky when it comes to prints, but this floral print is incredibly beautiful, in my opinion. And I also love the wrap effect and the pretty sleeves.

I hope you are going to have a wonderful week! I will be quite busy, but I will check in here as often as possible. I have quite a few outfit pictures, I want to edit and post. Stay tuned < 3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *