One to Follow

April-Seventeenth-One-To-Follow

Source and Instagram account: @thehautepursuit

(English translation below)

Cool cat Vanessa Hong er blogger på The Haute Pursuit og har instagram profilen ved samme navn. Hendes stil er minimalistisk, street og noget så cool! Hun er en virkelig god inspirationskilde, når det kommer til outfits, som altid er mega tjekkede. Hendes måde at style sit tøj og accessories er genialt, synes jeg. Hong har den helt specielle evne til at klæde sig på en original og nytænkende måde. Hendes brug af farver, prints, materialer og silhuetter er så fantastisk og inspirerende. Den blonde page er med til at definere hendes look og stil på en skarp og cool måde, det er næsten en slags signatur, som gør hende let genkendelig. Hun er sommetider rå i sit udtryk, mens hun på andre dage kan være ekstrem feminin, men altid med en minimalistisk tilgang til mode og stil.

Det er ikke kun hendes stil, som er inspirerende. Hendes livsstil og tilgang til sundhed er meget beundringsværdig, og hun har fokus på både den fysiske sundhed og den mentale. Hun inspirerer med opskrifter på lækre salater, nye skønhedsprodukter, bøger og yoga. Det lader til at hun er super meget i balance med sig selv. Hun går op i at have en sund kost og en positiv tankegang. Det er også hyggeligt at følge med i hendes daglige udflugter i New York City, jeg får altid inspiration til nye caféer, restauranter og steder jeg vil besøge. Hendes æstetiske sans er så fin og det kommer til udtryk i hendes billeder og hendes smukke velovervejede instagram grid. Det er virkelig en fryd for øjet at besøge denne streetstyle darlings instagram og jeg vil absolut anbefale jer at følge denne smukke power kvinde.

Translation: 

Cool cat Vanessa Hong is blogging on her blog The Haute Pursuit and has the instagram profile with the same name. Her style is minimalistic, street and very cool! She is a really good source of inspiration when it comes to outfits, which are always on point. Her way of styling her clothes and accessories is brilliant. Hong has the unique ability to dress up in an original and innovative way. Her use of colors, prints, materials and silhouettes are so amazing and inspiring. The blonde bob helps to define her look and style in a crisp and cool way, it is kind of signature, which makes her easily recognizable. She is sometimes raw and edgy in her expression, while on other days she can be extremely feminine, but always with a minimalist approach to fashion and style.
It is not only her style, which is inspiring. Her life style and approach to health is very admirable, and she has a focus on both the physical and mental health aspect. She inspires with recipes for delicious salads, new beauty products, books and yoga. It seems like she is super much in balance with herself. She cares about having a healthy diet and a positive mindset. It is also nice to keep up with her daily excursions in New York City, I always get inspiration for new cafes, restaurants and places I want to visit. Her aesthetic sense is so fine and it is expressed in her pictures and her pretty judicious instagram grid. It is truly a feast for the eyes to visit this streetstyle darlings instagram and I will definitely recommend you to follow this beautiful power woman.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *