The Green Oasis 2.0

April-Seventeenth-Brooklyn-Botanic-Garden-5

April-Seventeenth-Brooklyn-Botanic-Garden-3

April-Seventeenth-Brooklyn-Botanic-Garden-6

April-Seventeenth-Brooklyn-Botanic-Garden

BLAZERH&M, JEANSZara

Endelig fik jeg redigeret og smidt nogle billeder op af outfittet fra min fødselsdag. Det var bare den hyggeligeste dag med besøg i botanisk have, lagkage og restaurant om aftenen, ligesom en fødselsdag skal være med familien. Når jeg kigger på de her billeder, savner jeg simpelthen, at rejse hen et sted hvor der er palmer og mere eksotisk end NYC. Jeg kunne godt tænke mig at planlægge en ferie her i løbet af sommeren. Måske Californien eller Florida? Det ville ikke være dårligt! Jeg havde et ganske simpelt outfit på på dagen; en sort silke blazer og sorte jeans. Det er to materialer, som jeg synes, fungerer så godt sammen – silke og denim. Senere på aftenen skiftede jeg til stilletter og store statement øreringe, så det blev en tand mere festligt.

Jeg håber at I alle har fået en god start på ugen. Mandag er virkelig ikke min yndlings dag, men jeg prøver altid er gøre den så hyggelig og rar som muligt, så den er nemmere at komme igennem. Jeg mener, der er bare så lang tid til weekenden, haha! I alle tilfælde, så håber jeg I får en skøn uge. Min uge står mest af alt på arbejde, krydret med nogle hyggelig ting. Og jo, der kommer snart til at ske nogle forandringer herinde på bloggen, som jeg glæder mig til, at vise jer! Husk at tjekke ind for at høre tirsdags lyd i morgen!

Translation:

Finally I got around to edit some pictures and post the outfit from my birthday. It was just such a cozy day with a visit to the Botanical Garden, birthday cake and dinner at a restaurant in the evening, just how a birthday should be with my family. When I look at these pictures, I so miss, traveling to a place where there are Palm trees and just more exotic than NYC in general. I would like to plan a vacation during the summer. Maybe California or Florida? It would not be bad! I had a very simple outfit on for my birthday; a black silk blazer and black jeans. It is two materials, which I think works so well together – silk and denim. Later in the evening, I changed into heels and large statement earrings, so it was a tad more festive.

I hope that all of you have gotten off to a good start this week. Monday is really not my favorite day, but I always try to make it nice and as cozy as possible, so that it is easier to get through it. I mean, there is just such a long time to the weekend, haha! Anyways, I hope you get a wonderful week. My week consists most of all of working. oh yeah, also theres is going to happen some changes on the blog soon, which I cannot wait to show you guys! Remember to check in to hear this week’s Tuesday Tune tomorrow!

 

April-Seventeenth-Brooklyn-Botanic-Garden-4

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *