Cravings

April-Seventeenth-Cravings

NECKLACE – CINCO, JADE ROLLERAMAZON, TUBE TOPORSESUND IRIS, BAGCULT GAIA, WRAP DRESSBirgitte Herskind, BRA & PANTIES& Other Stories 

(English translation below)

Glædelig weekend allesammen! Jeg fik den ide, da jeg scrollede på mobilen, at dele de ting jeg overvejer at købe eller bare drømmer om. Kender I den funktion på Instagram, hvor man kan gemme billeder til en privat mappe. Jeg har et ton af forskellige mapper og kategorier med ting lige fra inspiration, rejser, mode og bolig. Og så har jeg lavet en mappe, der hedder cravings, haha! Det er så dejligt nemt, når jeg ser noget jeg overvejer at købe, at så lige gemme den i min cravings mappe. Jeg kan på den måde altid lige gå ind og tjekke ud, hvad det nu lige var jeg var faldet for af ting og sager. Er sikker på at en del af jer sikkert har nogenlunde samme system, det er da så smart! I dag vil jeg dele nogle af mine cravings med jer. Let’s get to it…

Jeg går lidt og summer over denne 24K guldbelagte halskæde fra Cinco, og ja generelt bare smykker fra Cinco. De ser ud til at være mega flot udført og i fine materialer, og så er jeg vild med det enkelte design. Priserne er altså også mere en gode og rimelige, synes jeg. Guldet er sådan en pæn guld, ikke for gul, men mere over i en dyb guld farve og kæden, av den er pæn!

En jade roller, sådan en skal jeg have købt! Det er en af de helt hotte beauty trends i USA pt., og jeg er blevet nysgerrig. En jade roller er nærmest en lille malerrulle i jade sten, som man bruger til at massagere ansigtet med. Det siges at den skulle hjælpe mod små hævelser og minimere sorte rander under øjnene og fine linjer i ansigtet. Sørme om den ikke også højner blodcirkulationen. Den lille rulle kan bruges under øjnene, mens den større rulle kan bruges i resten af ansigtet. Jeg har læst mig til at jade rollers er blevet brugt af kinesiske kejserinder siden 1700-tallet, så jeg tænker at den lille grønne dims må kunne noget, haha! Om ikke andet kan de fås på Amazon og eBay, til nærmest ingen penge. Jeg skal helt sikkert have bestilt mig en af slagsen.

Så er der den der tube top, sådan en troede jeg egentlig aldrig jeg skulle gå i igen, efter 90’erne var ovre. Men den her smukke, smukke version fra Orsesund Iris er simpelthen så fin! Rib strik og spaghetti stropper, haha, det lyder ikke godt, men det er det altså i denne version. Tjek lige de fine detaljer ved brystpartiet – den vil altså være pæn over en løs hvid t-shirt. Jeg er fan! Dette New York baserede mærke er et kig værd, for de laver altså nogle geniale styles helt generelt.

Sidste års IT sommer taske fra Cult Gaia er stadig virkelig hot og jeg drømmer om den. Elegant og simpel til en tur på stranden eller shopping. Jeg elsker at man kan se igennem den. Den minder mig om noget asiatisk og på sin vis også romantisk. Den er skulpturel og og har den flotteste silhuet. At den så ikke er så praktisk, det er en anden snak! Cult Gaia har så mange skønne udgaver af denne taske, i forskellige farver og materialer. De har da også designet en taske formet som en gris, både genialt og morsomt.

Jeg faldt lige over denne her slå-om-kjole på Instagram fra Birgitte Herskind. Amen, den er pæn. Materialet, printet, det hele! Den er vidst ikke kommet på hjemmesiden endnu, men er en del af deres high summer kollektion, så mon ikke den snart lander på webshoppen.

Det her sæt undertøj, fra & Other Stories, er da så cute og lige til at blive i sommer humør af. Jeg er vild med farverne og mønsteret. Appelsin og Sakura blonde, så bliver det ikke meget finere.

Hvad går I og drømmer om pt.? En fin taske, eller måske en eksotisk rejse?

Translation: 

Happy weekend everyone! I got the idea when scrolling through my phone, to share the things I am considering buying or just dreaming about at the moment. Do you know the feature on Instagram, where you can save pictures to a private folder? I have a ton of different folders and categories with things ranging from inspiration, travel, fashion and Interior. And then I have created a folder called cravings, haha! It is so easy, when I see something I am considering buying, to just save it to my cravings folder. In this way, I can always check out what it is I am wanting at the moment, kind of like a wish list. I am sure that some of you probably have a similar system? Today I will share some of my cravings with you. Let’s get to it..

I am loving this 24k gold plated necklace from Cinco, and yes, just jewelry from Cinco in general. They seem to be beautifully produced and in great materials, and then I am crazy about the individual designs. The prices are good and reasonable, in my opinion. The gold is such a neat type of gold, not too yellow, but more of a deep gold color.

 
A jade roller – I have to purchase this device! It is one of the really hot beauty trends in the United States currently, and I am very curious about this little tool. A jade roller is sort of a small paint-roller-looking-thing in jade stone, that is used to massage the face. It is said it should decrease puffiness in the face and minimize black circles around the eyes and fine lines too. Also it should increase blood circulation. The small roller is used under the eyes, while the larger roller is used in the rest of the face. I have read that jade rollers have been used by Chinese empresses since the 17th century, so I am thinking this little green thingy must be doing something good, haha! You can purchase a jade roller on Amazon and eBay, for almost no money. I most certainly have to order one.

 

Then there is the tube tank, I actually thought I would never want one again, after the 90’s were over. But this beautiful, beautiful version from Orsesund Iris is simply so pretty! Ribbed knit and spaghetti straps, haha, it does not sound good, but it is in this version at least. Check out the beautiful details on the breast  – it would look so nice over a loose white t-shirt. I am a fan! This New York-based brand is worth a look, because they are designing some brilliant styles in general.

 
Last year’s  IT summer bag from Cult of Gaia is still really hot, and I am dreaming about it. Elegant and simple for a walk on the beach or for a shopping trip. I love that you can see through it and into the bag. It has some Asian aesthetic to it and is also quite romantic looking. This bag is sculptural and has a gorgeous silhouette. With that being said, it is not very practical, hah! Cult Gaia has so many wonderful versions of this bag in a variety of colors and materials. They also designed a bag shaped like a pig, both brilliant and funny.
I fell over this wrap dress on Instagram from Danish designer Birgitte Herskind. It is so amazing. The material, the print, all of it! The dress is not on the website yet, but it is a part of their high summer collection, so it should be up soon.
This underwear, from & Other Stories, is so cute and gets me in a summer mood. I love the colors and the pattern. Orange and Sakura lace, it does not get better than that.
What are you craving at the moment? A stunning bag, or perhaps an exotic holiday?
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *