One to Follow

Source and Instagram account: @kford_

(See English translation below)

En af de ting som jeg elsker ved instagram er, at det er en uudtømmelig kilde af inspiration. Mode, rejser, indretning, musik, kultur, mennesker, dyr og kunst. Sidst nævnte er noget jeg virkelig værdsætter og bliver inspireret af. Derfor følger jeg også en hel del kunstnere på Instagram. Folk, som tegner, fotograferer eller på anden vis har en kunstnerisk åre. I dag vil jeg fokusere på den talentfulde Kristy Ford, som er grafisk designer og bosat i Australien. Det jeg virkelig holder af ved hendes instagram profil er hendes fine og magiske tegninger. Hendes illustrationer er oftes af cool influencer kvinder og hendes tegninger er så fine og simple. Hendes streg er uperfekt og for det meste sammenhængene igennem hele tegningen. Brugen af farve momenter er med til at give hendes illustrationer lidt kant og et ekstra pop. Kristy har virkelig formået at finde sin egen originale tegnestil og det synes jeg så godt om. Hun inspirere mig til at ville bruge mere tid ved tegnebordet og udvikle min tegnestil. Jeg har altid elsket at tegne, men prioriterer ikke altid at få det gjort i min travle hverdag. Det vil jeg lave om på! At tegne er nemlig noget som skal nurses, ellers bliver man rusten. I mens vil jeg blive ved med at nyde Fords smukke tegninger og håbe på, at det måske bliver muligt at købe hendes motiver. De ville være så pæne at hænge på væggen. Er I til mode, kunst og illustrationer er Kristy Ford et godt bud på en ny person I kan følge.

Translation: 

One of the things that I love about instagram is that it is an inexhaustible source of inspiration. Fashion, travel, interior design, music, culture, people, animals and art. The last mentioned is something I really appreciate and get inspired by. Therefore I also follow quite a few artists on instagram. People who draw, photograph or otherwise have an artistic approach in life. Today, I will focus on the talented Kristy Ford, who is a graphic designer living in Australia. What I really like about her instagram account is her magical drawings. Her illustrations are often of cool influencer women and her drawings are so beautiful and simple. Her lines are imperfect and mostly connected through the entire drawing. The use of colors helps to give the illustrations a little edge and an extra pop. Kristy has truly managed to find her own original drawing style and I really love that. She has inspired me to want to spend more time at the drawing board and develop my drawing style. I have always loved to draw, but not always made it a priority in my busy life. I want to change that! Drawing is really something that should be nursed, otherwise you get rusty. I will continue to enjoy Ford’s beautiful drawings and hope that it might be possible to, at some point, buy her illustrations. They would look amazing on the wall. If you are in to fashion, art and illustrations Kristy Ford is the person to follow.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *