New Hair Don’t Care

(English translation below)

Endelig blev der tid til at vise mit nye hår frem. Jeg blev klippet for en tre-ugers tid siden nu og jeg har derfor gået det lidt til. Jeg elsker det simpelthen! Det er lettere, længden er så fin og det er skønt med kortere hår i sommervarmen. Jeg glæder mig også til at være lidt mere kreativ med mit hår, nu det er kortere. Når mit hår er langt, er det slet og ret for tungt til rigtig at style, og det er også noget nær umuligt at sætte op. Hvis jeg skal lave en knold i mit lange hår bliver den mega stor og er uregerlig. Så jeg er ret spændt og glad for de muligheder denne frisure giver mig. Til hverdag kører jeg oftest med lette bølger i håret, men jeg vil også forsøge mig med, at sætte det op i en midterskilning og lav knold, så mine mange statement øreringe kan komme mere til deres ret. Jeg overvejer at købe et krøllejern (hedder det stadigvæk det, eller har det fået et nyt fancy navn? Haha). Pt. bruger jeg min GHD styler til at lave krøller, men jeg synes ikke rigtig de holder så længe. Måske jeg skal have fingrene i en hårlak med mere hold. Har I ladies nogle tips til at lave krøller i håret, som holder? Jeg mener den slags løsere krøller eller lette bølger. 

Jeg ligger syg i dag med influenza, på en smuk solskinsdag med ikke en sky på himlen, så surt. Sidste uge var virkelig en hård en af slagsen, jeg var træt hver morgen, jobbet var travlt og jeg pressede nok mig selv en tand for meget. Så jeg tænker at det  er kulminationen af det hele. Min krop havde brug for en pause ovenpå al travlheden, og den sagde stop. Desuden skulle jeg til baby shower, og tidligt op lørdag morgen, hvor jeg nok hellere skulle være blevet i sengen. Det er altid nemmere at se tingene i bagklogskabens lys, haha! Så nu ligger jeg her og håber på, at jeg er frisk til at tage på job i morgen. Desuden er det da noget af det værste at være syg om sommeren. Heldigvis er kroppen jo sådan indrettet at den, som oftes kan helde sig selv, hvis bare den får ro og hvile. Jeg har en hel del billedmateriale at dele med jer og masser idéer til indlæg og emner jeg vil skrive om. Når jeg lige er på højkant igen, kommer mit lille digitale univers til at køre regelmæssigt, sådan som jeg gerne vil have det.

Stay tuned derude! Jeg håber forresten at I får nydt sommeren? Hav en dejlig aften!

Translation: 

Finally, it is time to show my new hair. I got a haircut three weeks ago now, and I have had some time to get used to it by now. I just love it! It is lighter, the length is so good and it is great with shorter hair in the summer heat. I am also pleased that I can be a little more creative with my hair, now it is shorter. When my hair is long, it is simply too heavy and big to really style, and it is also nearly impossible to have it up. If I made a bun in my long hair, it would be so big and crazy. I could definitely do it, but it never really looked chic, just a bit messy, hah! So I am pretty excited and happy for the new opportunities this hairstyle gives me. Usually I make light waves and curls in my hair, but I will also try to put it into a mid parting with a low bun, so my many statement earrings can get more attention. I am considering purchasing a curling iron (is it still called that, or did it get a new fancy name? Haha). Currently I use my GHD styler to create curls, but they do not really last that long. Maybe I should get my hands on a hair spray with a stronger hold. Do you ladies have some tips to make curls that last? I mean the kind of looser curls or light waves.
I am sick today with a flu, on a beautiful sunny day with no clouds in the sky, such a bummer! Last week was a really hard one, I was tired every morning, I was busy at work and I probably pushed myself a tad too much. So I am thinking that this is the culmination of it all. My body needed a break after all of that, and said stop. Also I went to a baby shower, and I had to get up early on Saturday morning, where I probably should have stayed in bed to rest. It is always easier to see things in hindsight, haha! So now I am lying here, hoping that I am going to be well enough, to go to work tomorrow. It is just the worst to be sick in the summer time. Fortunately, the body often heal itself, if only it gets some rest. I have quite a few pictures to share with you, and I have plenty ideas for posts and topics I want to write about. When I am well again, my little digital universe will be updated with posts regularly, just the way I like it.
Stay tuned out there! Btw I hope you are enjoying the beautiful weather. Have a great day! 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *