What To Do in NYC in June

Udsigt fra Wythe Hotel i Williamsburg // View from the Wythe Hotel in Williamsburg

Okay, denne måneds What To Do in NYC er forsinket igen, men som sagt bedre sent end aldrig! Jeg vil bestræbe mig på, at næste måneds indlæg ligger omkring den første i måneden, sounds good? Juni og sommeren generelt er en tid for musikfestivaler over hele verden, og dette gælder også New York. Starten af juni måned bød på musik festivalen Governors Ball, som er der hvert år. Med navne som Eminem, NERD og Travis Scott var scenen sat til en god festival. Desværre deltog jeg ikke denne gang, men der er flere festivaler at se frem til i løbet af sommeren. Heriblandt Panorama på Randalls Island i slutningen af juli måned, men mere om det senere.

En anden musik festival er SummerStage, som finder sted i alle de fem boroughs af New York City, hvor hovedscenen er placeret i Central Park. Alle scener ligger i parker rundt omkring i New York, så hyggeligt! Her spiller artister som velkendte New York hip hop navne til store indie-rock bands, så der er noget for en hver smag. Festivalen strækker sig hele sommeren fra d. 2. juni til d. 27. september, og så er det ganske gratis at deltage. Der er tilmed events næsten hver dag i perioden, og man kan deltage i koncerter, dance parties, live poesi, teater, ballet og opera. Der lyder som et alletiders event, jeg virkelig godt kunne tænke mig at deltage i. I kan se lineup lige her!

En anden god gammel kendning i juni måned er årets Gay Pride i NYC. Hele juni måned er spækket med fester, protester og fejring. New York er hjem for meget LGBTQ historie og derfor er der også fuld gang i festlighederne i juni måned. Det hele kulminerer med NYC Pride March søndag d. 24 juni. Gay Pride Paraden begynder ved 16th Street og Seventh Avenue, og går ned til Christopher Street, og fortsætter op af Fifth Avenue til 29th Street. Jeg har selv været tilskuer til paraden et par gange og det er virkelig et festligt indslag, og på mange måder en glædens fest. Det er så fint at se så mange mennesker være udklædte, danse, feste, fejre sig selv og kærligheden. Jeg synes det er et supervigtigt arrangement at støtte op omkring og det er virkelig en stor oplevelser, hvad end du deltager i paraden, eller er tilskuer. Begge dele er mega festligt! Forbered jer på mange mennesker og på at gaderne bliver lukket af, så det godt kan være lidt svært at navigere rundt – Vær derfor væbnet med lidt tålmodighed.

En af mine favorit beskæftigelser om sommeren er, at besøge rooftop barer rundt omkring i byen, haha! Det er simpelthen så hyggeligt og skønt i sommervarmen. For ikke at nævne man får den mest fantastiske udsigt over New York Skyline. Der er så utrolig mange rooftop barer, som jeg kan nævne, men der er en, som jeg har besøgt ret mange gange efterhånden. Et sted som jeg elsker at invitere mine gæster hen, når de besøger New York. The Wythe Hotel i Williamsburg, har den hyggeligste rooftop bar med udsigt over hele Manhattan. Her har jeg set en del solnedgange med en lækker cocktail i hånden. Selve hotellet er så fint indrettet og man tager en elevator op til tagterassen og baren. Forvent at stå i kø, især her om sommeren. Jeg synes nu altid, at det går ret hurtigt i køen. Det er et perfekt sted at starte aftenen, inden man skal ud at spise. I finder Wythe Hotel på 80 Wythe Ave i Brooklyn.

Translation: 

Okay, this month’s What To Do in NYC is delayed again, but as I said before, better late than never! I will try to get next month’s post out in the start of the month, sounds good? June and summer generally equals time for music festivals all over the world, and this also applies to New York. In the start of June the music festival Governors Ball was going on, as it does every year. With artists as Eminem, NERD and Travis Scott performing the stage was set for a good festival. Unfortunately, I was not there this year, but there are several festivals to look forward to during the summer. Including Panorama at Randalls Island at the end of July, but more about that later.

 

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *