Local Flower Shopping & a Floral Print Set

Blouse & skirt& Other Stories, SNEAKERS – VANS

(English translation below)

Hej allesammen! Jeg håber at I er kommet vel igennem mandagen og at I har haft en dejlig weekend? Weekenden flyver altid af sted, synes jeg, og før jeg ved af det, så er det mandag igen.

Jeg har haft den bedste uge sidste uge. Den startede godt nok sløjt med sygdom, men heldigvis kom jeg mig rimelig hurtigt og var allerede tilbage på jobbet onsdag. Jeg havde besøg fra Danmark i sidste uge, og det var simpelthen så dejligt at hænge ud med nogle velkendte ansigter hjemmefra. Vi var både på lidt shopping og nød det gode vejr. Og som man jo skal, når man er I NYC fik vi spist en masse dejlig mad, både sushi, pizza, østers, lobster roles, burgers og fries. Ikke så lidt, haha! Det var dejligt og bare så rart at have besøg. Jeg glemmer nogle gange hvordan det er, at være i vante rammer, men når jeg får besøg fra Danmark eller er hjemme på besøg, så husker jeg pludselig på det igen. Det er en god følelse! Det er ikke fordi, at jeg ikke føler at New York er blevet min vante ramme, for det er det på sin vis. Der er bare intet som hjem, som det land, hvor man er vokset op og hvor mine rødder stammer fra. Jeg har ikke skænket det en tanke, da jeg boede i Danmark, men jeg er jo så mega dansk og det er faktisk blevet vigtigt for mig, efter jeg er flyttet så langt væk. Måske nogle af jer, der også bor langt fra jeres hjemland kan nikke genkendende til det. Nå, men nu er jeg ihvertfald tilbage her på aprilseventeenth.com med fuld styrke igen, og er så klar på at skrive en masse indlæg til jer <3

Her den anden dag havde jeg dette fine og romantiske sæt på. Jeg er helt vild med printet og havde også blusen på lige her! Egentlig er dette sæt lidt atypisk for mig. Jeg har ikke været så meget til lange kjoler og nederdele, men de vokser altså på mig og jeg synes det er så fint nu. For lige at bryde det feminine havde jeg taget mine Vans på. De er altså gode de der Vans. Klassiske og så går de til alt; kjoler, nederdele, jeans – you name it. Det er egentlig ret genialt med sådan et sæt, for jeg kan have nederdelen på med en simpel t-shirt og toppen på til en denim underdel, eller som på billedet sammen. Det gør det virkelig til nogle brugbare styles. Sættet passede så fint til en omgang blomster shopping og jeg tænkte at det var sjovt at vise jer, hvor jeg oftest køber blomster, nemlig i min lokale corner store. Nothing fancy, men totalt New York! Det er så nemt lige at smutte forbi, når jeg hopper af toget efter arbejde, og det er blevet en hyggelig lille ugentlig tradition at købe friske blomster til hjemmet. Og så har de altså alt i sådan en corner store, haha! Alverdens snacks, drikke og mad. Der er altid sjovt at gå på opdagelse i en rigtig New York corner store. Det kan jeg godt anbefale jer, hvis I besøger NYC.

Kan I have det dejligt allesammen! Jeg vil lige bruge min aften på at slappe af med min søde kæreste.

Translation: 

Hello everyone! I hope you are well through Monday, and that you had a nice weekend?The weekend always flies by so fast and before I know it, it’s Monday again.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *