Happy Weekend & Midsummer

(English translation below)

Hey alle!

I er jo godt i gang med weekenden allerede. Måske er I til Jay Z og Beyoncé koncert i Parken? Det gad jeg så godt! Eller holder i Sankt Hans med familie og venner? Ganske vidst uden bål i år, da det jo er så tørt i Danmark. Der er heller ingen bål her i NYC, kan jeg fortælle, haha!

Jeg skal bruge min weekend på at slappe af! De sidste par weekender og alle hverdage har der været run på, så jeg har glædet mig til en noget roligere weekend i denne omgang. I dag, lørdag, skal jeg arbejde på bloggen og træne. Det regner og skulle også tordne, så det er den perfekte dag til at lave indendørssysler. I morgen derimod bliver det 30 grader, så der tænker jeg at ligge mig i en park i Willamsburg, for at slappe af og måske læse en bog og nogle magasiner. Et tæppe under armen, nogle snacks og kolde drikke, så er jeg set i nogle timer. Den ultimative sommer afslapning i NYC! Billederne oppe over illustrere meget godt hvordan min dag ser ud i dag. Tid foran computeren og afslapning, så rart. I kan forresten skimte noget af den halvfærdige billedvæg, haha! Jeg hentede resten af printsene i går, i Soho, og i dag skal jeg have dem i rammerne og hængt dem op. Det bliver så fint! De sidste to prints er faktisk vores egne fotografier. Det er fedt at have nogle billeder hængende som ingen andre har, synes jeg. Det giver bare så meget mere personlighed i hjemmet. Jeg skal nok vise jer det endelige resultat.

Sam arbejder hele weekenden, der er højsæson for salg af østers nu da det er sommer, så han har mega travlt. Denne weekend passer det mig nu meget fint at være alene og bare chille.

Jeg håber I har den bedste weekend allesammen <3

Translation: 

Hey all! I hope you had a great start to the weekend. In Denmark and Scandinavia they are celebrating Midsummer today! With bonfires, food and drinks –  such a good time. This year without bonfires though, because this summer has been so dry in Denmark. 

I on the other hand, are not going to spend my time celebrating Midsummer here in NYC. I’m spending my weekend unwinding! The last few weekends and weekdays, have been quite busy, so I’ve been looking forward to a somewhat quieter weekend. Today, Saturday, I’m working on the blog and later I’m going to the gym. It’s raining and there’s a thunderstorm on it’s way, so it is the perfect day to hang out indoors. Tomorrow it will be 30 degrees (celcius), and I am thinking about chilling in a park in Williamsburg, relax and maybe read a book and some magazines. A blanket, some snacks and cold beverages, then I am set for a couple of hours. The ultimate summer relaxation in NYC! The pictures above illustrate very well how my day looks today. Time in front of the computer and relaxation, so nice. By the way you can see glimpse of the half-finished picture wall, haha! I picked up the rest of the prints yesterday, in Soho, and today I’m framing them and hanging them up on the wall. It’s going to look so good! The last two prints are actually our own photography. It’s cool to have some pictures no one else has, I think. It gives just a bit more personality to the home. I’m going to show you the final result soon.
I hope you’re having the best weekend <3
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *