White & Airy Cotton Dress

WHITE DRESSH&M, SHOESold, JEWELRYVintage / Hvisk / Pico

(English translation below)

Glædelig 4th of July herfra New York! 4th of July er lig med fri fra arbejde, strandturer, fyrværkeri og folk klædt i det amerikanske flagsfarver, for at fejre den amerikanske nationaldag. Det er en rigtig familie dag med hygge og grill. Jeg har planer om at skulle mødes med nogle søde mennesker senere, og se det store 4th of July fyrværkeri som Macy’s står for. Det bliver skudt af udover East River, så folk kan stå på både Brooklyn og Manhattan siden og se det smukke fyrværkeri. Det er virkelig ekstravagant og imponerende, og jeg tror jeg har set det hvert år, siden jeg flyttede til New York. Hvert år på 4th of July har jeg drømt lidt om at tage til The Hamptons og leje et stort hus ned til stranden. Her vil jeg hænge ud på stranden hele dagen, grille om aftenen og riste skumfidusser over et bål. En vigtig detalje er at alle skal være klædt i hvidt, haha! Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes sådan et helt hvidt outfit på stranden i The Hamptons, skriger, 4th of July. Det er ihvertfald det billede jeg har af en ultimative Independence Day. Måske at det næste år bliver den slags 4th of July, jeg skal fejre?

Jeg befinder mig pt. i en hedebølge i NYC. Morgenener starter med pæne 28 grader og så stiger de ellers i løbet af dagen, og jeg klager ikke! Det er skønt og lige præcis den sommer jeg har ventet på, og den sommer som New York er så kendt for. “Hot town, summer in the city, back of my neck getting dirty and gritty..”. Kender i den linje og ikke mindst sang? Den er fra 1966 og sunget af The Lovin’ Spoonful. Det er altid mit ultimative soundtrack til sommerdage- og nætter i Det Store Æble, for sangteksten passer simpelthen så perfekt. I de varme dagtimer længes jeg altid til stranden, hvor det lufter og vandet er køligt og svalende, men så er der sommernætterne.. De er intet mindre end perfekte at spenderer i byen. Det er lunt og varmt hele natten og ud på de tidlige morgentimer. Alt man behøver er at iføre sig en kjole, der er hverken brug for jakke eller en sweater – det er genialt.

På tale om kjoler og varme lange sommerdage, så er den kjole jeg har på ovenfor virkelig perfekt til formålet. Den er hvid, luftig og så er den lavet i 100 procent tynd bomuld, som bare er perfekt, når det er 30 plus grader og luftfugtigheden er høj i New York. Jeg har allerede haft den på i nogle dage nu, og den har sørget for at jeg ikke er smeltet væk i varmen endnu, haha! Den må også været noget nær den perfekte strandkjole, som man lige kan smide over badetøjet. Sommetider kan det være en udfordring at se chic ud i ekstrem varme, men jeg synes, at kjolen her gør det virkelig godt og så elsker jeg længden.

Hvad er jeres go to sommer outfit denne sommer?

Translation: 

Happy 4th of July from New York! 4th of July equals time off from work, trips to the beach, fireworks and people dressed in the American flag’s colors celebrating America’s Indepence Day. It is a real family day with fun and barbecuing. I’m planning to meet up some people later, and see Macy’s big 4th of July Fireworks. The fireworks will illuminate the sky over the East River so people can stand on both the Brooklyn and Manhattan side and see the beautiful show. It is really extravagant and impressive, and I think I’ve seen it every year since I moved to New York. Each year on the 4th of July, I have dreamed about going to The Hamptons and rent a big house next to the beach. Here, I would like to hang out on the beach all day, barbecuing in the evening and grill marshmallows over a bonfire. An important detail is that everyone should be dressed in white, haha! I don’t know why, but I think a white outfit on the beach in The Hamptons, screams, 4th of July. This is certainly the picture, I have in my mind, of an ultimate Independence Day. Maybe next year will be the that kind of 4th of July?
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *