Weekly

(English translation below)

Hej herfra New York! Jeg sidder lige i min sofa i stuen og nyder en dejlig aften hjemme. Min kæreste sidder ved siden af og ser baseball i tv. Han ser altid sport, og i USA er der altid en eller anden sport at følge med i. Hvis basketball sæsonen er slut, så overtager baseball og lige så med American football, haha! Det er virkelig et crazy sportsland og de elsker deres amerikanske sportsgrene højt. Så nu når han er koncentreret omkring baseball, tænkte jeg at dele min sommer med jer, eller noget af den i alle fald. For selvom jeg ikke har fået rejst nogle steder, og faktisk kun har arbejdet, så har den været mægtig hyggelig alligevel. Det er da også længe siden at jeg har delt et Weekly indlæg med jer, og de er nu ret hyggelig at lave, fordi jeg kan kigge tilbage og mindes de fine momenter i den seneste tid.

Translation:

Hi from New York! I’m sitting in my couch in the living room and enjoying a nice evening at home. My boyfriend is sitting next to me watching baseball on TV. He always watches sports, and in the states there is always some kind of sport to follow. If the basketball season is over, then baseball takes over and the same goes for American football, haha! It’s fun for me, coming from Europe, where soccer is primarily the biggest sport. So now that he’s concentrating on baseball, I thought I would share my summer with you, or some of it at least. Because although I have not been travelling, it has been a pretty nice summer so far. It’s also been a long time since I’ve shared a Weekly post with you guys, so I thought it was about time. 

Pænt, ikke? Jeg har et eller andet for blomsterkøleskabe, dem som blomsterbindere bruger til at holde de afskårne blomster friske. Det er så pænt med de smukke blomster, der møder et industrielt køleskab – virkelig to modsætninger. Det her så jeg i en blomsterbutik i Williamsburg.

Translation:

It looks pretty, right? I have a certain thing for flower fridges, the kind that florists use to keep their cut flowers fresh. It is so nice looking when the beautiful flowers meet an industrial refrigerator – really two opposites.

For en weekend siden var jeg i The Hamptons, som jo bare er det rene paradis! Hvide sandstrande så langt øjet rækker og store klodser af træhuse i ægte strandstil. Jeg gad godt at eje et hus derude på Long Island og trække mig tilbage fra byen i de lange sommermåneder, og bare nyde livet og naturen. Måske en start kunne være at leje et sted næste sommer, for en weekend eller nogle dage? Jeg leger ihvertfald lidt med tanken om det, nu jeg har spenderet en dag derude. Der er en del New Yorker, som har sommerhuse på Long Island og bor der i sommermånederne, sådan en fin ide, synes jeg.

Translation:

A weekend ago, I was in The Hamptons, which is just pure paradise! White sandy beaches as far as the eye reaches and large wooden houses in true beach style. I would love to own a house out there on Long Island and get away from the city in the long summer months, and just enjoy life and nature. Perhaps a start could be renting a place out there next summer, for a weekend or some days? At least I’m playing a bit with the idea of it, now that I’ve spent a day out there. A lot of New Yorkers have summer houses on Long Island and live there in the summer months, such a nice idea.

Det her økologiske paradis af et lille marked, Foster Sundry, som ligger meget tæt på vores lejlighed, er jeg så vild med. De har masser af grønt, de laver deres egne pølser, har masser af lækre oste, marmelade, brød og kager. Det er det perfekte sted, hvis man vil lave charcutteri og småretter en aften derhjemme. Alt er frisk og lækkert uden unødvendige tilsætningsstoffer. De laver også fantastiske sandwich til frokost. Netop i Sandwich var fik jeg den dag jeg var dernede, de laver de laver den bedste club sandwich.

Translation:

I am so crazy about this organic paradise of a small market, Foster Sundry, which is very close to our apartment. They have lots of vegetables, they make their own sausages, have plenty of delicious cheeses, jam, bread and pastries. It’s the perfect place if you want to make charcuterie and small dishes one evening at home. Everything is fresh and delicious without unnecessary additives. They also make great sandwiches for lunch.

 

Hvide og lette bomuldsstoffer er næsten det eneste jeg kan overskue at have på for tiden. Summer in the city er en varm og fugtig fornøjelse!

Translation:

White and lightweight cotton fabrics are almost the only thing I want to wear at the moment. Summer in the city is a warm and humid experience!

Is, is, is er et must i sommervarmen og et af mine yndlingsissteder ligger i Green Point og hedder Davy’s Ice Cream. De laver altså mega god flødeis. Helt frisk og lækker, og den slags sted, hvor man kan se vaniljekornene i vaniljeisen og jordbærstykker i jordbærisen. Jeg var så heldig at Tipster Eats havde inviteret mig og det var så fedt, at invitationen tilfældigvis var til et af mine favorit issteder.

Translation:

Ice cream is a must in the summer heat and one of my favorite places in Green Point is called Davy’s Ice Cream. They make the most delicious and fresh ice cream. Tipster Eats invited me and it was so lucky that it was actually to one of my favorite spots already.

4th of July fyrværkeri over East River, det var så fint altså, og varede næsten 15 minutter. De er gode til det med show og bigger is better i det amerikanske. I kan forresten skimte Empire State Building i det amerikanske flagsfarver. Jeg var forøvrigt til en vildt cool block party den aften. Den mindede mig en smule om Distortion, bare i mindre skala.

Translation:

4th of July fireworks above East River, it was beautiful and lasted almost 15 minutes – Bigger is better in the US, haha. The Empire State Building was adorned in red, blue and white to celebrate the special day.

Jeg stødte på denne her café i Park Slope, da jeg var ude at gå en tur i Prospect Park med Sam. Jeg synes simpelthen at den var så fin. Farverne og indretningen var vældig hyggelig og jeg må snart tilbage igen.

Translation: 

I walked by this cafe in Park Slope, when I was out for a walk in Prospect Park with Sam. I thought it looked so cute. The colors and decor was fun, and I might just have to go back soon.

Farvekoordineret slik er faktisk en ting i USA, haha! Det så bare så mega vildt ud, da jeg besøgte Dylan’s Candy Bar, som er en slikbutik i NY. Jeg måtte forevige det i et billede.

Translation: 

Color-coordinated candy is actually a thing, haha! It just looked so cool and inspiring, when I visited Dylan’s Candy Bar, which is a candy store in NY. I had to snap a photo of it.

Et par nye goodies i form af en fin pink taske og et par statement øreringe. Begge fra Hvisk!

Translation: 

A couple of new goodies in the shape of a pretty pink bag and a pair of statement earrings. Both from the Danish Jewelry brand Hvisk!

I fredags havde jeg tidligt fri fra arbejde og derfor mødtes Sam og jeg til lidt fredagssnacks i Williamsburg. Vi var på favoritten Sunday in Brooklyn. Egentlig er vi blevet enige om at vi skal blive bedre til at prøve nye spisesteder, fordi NYC simpelthen har så mange tusinde at byde på, så det er vi igang med. Dog er det også rart med en god gammel kendning engang imellem. Vi fik røgede laksemadder, ostemadder med marmelade og en salat. Så evigt godt! Altså ostemadder med marmelade, det er undervurderet!

Translation: 

Last Friday, I got off from work early, so Sam and I met up in Williamsburg. We went to an old favorite of ours; Sunday in Brooklyn. In fact, we have agreed that we will be better at trying out new restaurants, because NYC has so many brilliant ones. However, it is also nice to visit a place you already love and that’s what we did. We got smoked salmon toast, cheese with bread and marmalade, and a salad. So good! Cheese, bread and marmalade, is way too underrated! 

 

Det her må være den eneste palme, jeg har set hele sommeren, i et butiksvindue på Fifth Ave, haha! Mere eksotisk bliver det ikke for mig, men den er nu også fin og minder mig om hvor meget jeg gerne vil syd på snart.

Translation: 

This must be the only palm tree I’ve seen all summer, in a shop window on Fifth Ave, haha! It’s not getting any more exotic for me right now, and it reminds me of how much I want to go on a vacation soon. 

     

SoHo altså! Denne her bydel har mit hjerte med alle de små gader, herskabelige gamle bygninger og brandtrapperne. Er det ikke bare pænt med den sort-hvide kombination? Hvis jeg ikke er i SoHo for at shoppe, nyder jeg at kigge på arkitektur, eller få en bid mad på en af de mange caféer og restauranter. Det er altid i denne bydel at nye hippe og instagram worthy spisesteder popper op, hvis man er til den slags. 

Translation: 

SoHo, oh SoHo! This area has my heart with all its small streets, glorious old buildings and fire escapes. It’s just the coolest black and white combination of buildings in the picture, right? If I’m not shopping in SoHo, I enjoy looking at the architecture, or having a nice meal at one of the many cafes and restaurants. It is always in this area that new hip and instagram worthy eateries pop up.

På tale om nye spisesteder, så er det her en asiatisk restaurant jeg kan anbefale. Den er så absolut blevet en af mine favoritter og jeg tror allerede jeg har været der tre gange på kort tid. Stedet hedder Birds of a Feather og er så gennemført i indretningen. Ret japansk minimalistisk, men med et strejf af industrielle New York. Sam og jeg tog der hen inden vi skulle i biografen en dag, det ligger nemlig ret tæt på Williamsburg Cinema. Vi fik blandt andet dumplings og nudelsuppe. Det var virkelig, virkelig godt!

Translation: 

Talking about new restaurants, this is an Asian restaurant I can really recommend. It has definitely become one of my new favorites and I think I’ve been there three times already. The place is called Birds of a Feather and has such cool decor. Japanese minimalistic, but with a touch of industrial New York. Sam and I went there before going to the movies one day, it’s quite close to the Williamsburg Cinema. We got dumplings and noodles soup. It was really, really good!

Nye kridhvide sneakers! Jeg synes de høre sig sommeren til og jeg får altid lyst til at købe et nyt par, når vejret bliver varmt. 

Translation: 

New crispy white sneakers! This type of shoe just screams summer, and I always want to buy a new pair when the weather gets warmer.

Udsigten fra min arbejdsplads, som har den fineste balkon med en crazy udsigt over midtown på Manhattan. Faktisk kan man skimte helt over til Times Square, når man står på balkonen. Jeg er egentlig ikke den store fan af midtown, men jeg er blevet ret glad for området i og omkring Bryant Park. Bygningerne i denne del af byen er nu også flotte. Gamle bygninger mikset med nye og strømlinede glasklodser, der rejser sig mod himlen. Kontrasternes by, men det fungerer.

Translation: 

The view from my workplace, which has a pretty balcony with a crazy view of midtown in Manhattan. In fact, you can look all the way to Times Square from there. I’m not really a big fan of midtown, but I’ve become pretty fond of the area in and around Bryant Park. The buildings in this part of the city are also beautiful. Old buildings mixed with new and streamlined glass buildings rising toward the sky. A city of contrasts, but it works.

Pizza hos yndlings Roberta’s i Bushwick. Det her pizzaria er et besøg værd, om end der ofte er mange mennesker og ventetid på bord. Vi var der en søndag til frokost og der var det til at komme til. Jeg bestiller altid en Bee Sting pizza, som er noget så lækker.

Translation: 

Pizza at favorite Roberta’s in Bushwick. This pizza is worth a visit, although the waiting time on a table is often long. We were there on a Sunday for lunch and it was actually not that busy. I always order a Bee Sting pizza which is very delicious.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *