Pearl & Bead Bags

PINK PEARL TOTE BAGShrimps, WHITE BEAD BAGMANGO, CLEAR BEAD BAGMANGO, BLACK BEAD BAGMANGO, MOTHER OF PEARL BAGZARA, WHITE PEARL BAGMANGO, WHITE TOTE BAGSHRIMPS

Hvis I har fuldt med på min instagram profil, @pernillefrium, har I måske lagt mærke til, at jeg har erhvervet mig en meget pæn perletaske. Jeg er simpelthen så glad for den! I et godt stykke tid, har jeg har gået og luret på en lang række af forskellige perle besatte tasker, inden valget faldt på den jeg har nu. Der er noget virkelig smukt og feminint over sådan en perle taske, og man kan vidst roligt kalde det en statement taske, med sit ekstravagante ydre. Den første perletaske jeg fik øjnene op for, var den smukke taske fra mærket Shrimps, som klart er luksus udgaven af perletaskerne. Shrimps laver de mest fantastiske tasker i perler og faux pels. Der er dog også nogle high street udgaver, jeg synes, der er værd at nævne og her har Mango, især, lavet en række forskellige versioner af pæne perletasker. Der er både matte perler, transparente, sorte og perlemor til priser, der er til at betale. Jeg er vild med det look perlerne med deres sjove struktur kan skabe i et outfit. Egentlig er det også lettere humoristisk at rende rundt med en perle taske, fordi det er sådan lidt over the top. Det er også det jeg synes, der sjovt ved denne taske, fordi den overrasker og begejstrer. Og så kan den bruges både til hverdag med et casual outfit og til fest med kjole og høje hæle. Jeg har netop skudt et outfit, med min perletaske, og det kommer op her på aprilseventeenth.com en af de nærmeste dage. Ellers skal I endelig kigge på de perletasker jeg har linket til foroven. Selv er jeg vild med den transparente taske fra Mango og så naturligvis perletaskerne fra Shrimps.

Translation: 

If you are following my instagram profile, @pernillefrium, you might have noticed that I have acquired a very pretty pearl bag. I am just loving it! For quite some time, I’ve been eyeing a large number of different pearl and bead bags, before I chose the one I have now. There is something really beautiful and feminine about a pearl bag, and it can easily be called a statement bag, with its extravagant look. The first pearl bag that caught my eyes, was the beautiful bags from the brand Shrimps, which clearly is the luxury version of the pearl bag. Shrimps are designing the most amazing bags made out of pearls and faux fur. However, there are also some high street versions, I think are worth mentioning, and Mango, in particular, created a number of gorgeous pearl and bead bags. They have produced versions in matte beads, transparent, black and pearls at prices that are affordable. I love the look of the beads with their interesting surface and structure, it can really create something unique in an outfit. In fact a pearl bag is also kind of humorous, because it is a little over the top. That is also what I think is funny about this type of bag, because it really amazes and inspires. It can be used both for everyday life with a casual outfit and for a party with a dress and high heels. I have just shot an outfit, with my new pearl bag, and I’ll upload it on aprilseventeenth.com in the next few days. Otherwise, you should definitely look at the pearl and bead bags I’ve linked to above. My favorites are the transparent bag from Mango and the pearl bags from Shrimps.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *