Texture & Lighting

COFFEE TABLE – ANTHROPOLOGIE, BEDSPREADH&M, LAMPANTHROPOLOGIE, CANDLE STICKANTHROPOLOGIE, SHAGGY RUGLAYERED, VASE – ANTHROPOLOGIE, MONGOLIAN SHEEPSKIN PILLOWCB2, EMBROIDERED PILLOWLRNCE, TEXTURED RUG – ANTHROPOLOGIE

(English translation below)

Det er lidt en blandet landhandel, hvad jeg ønsker mig til hjemmet lige nu, men fælles for de fleste af sagerne er tekstureret overflader, og gerne vamset og blødt. Ihvertfald med hensyn til de gulvtæpper og puder jeg har i kikkerten. Nu når vi går efteråret i møde snart er det rart med vamsede tæpper, som man kan varme fødderne på. Og så er jeg bare vild med forskellige teksturer i et rum, det skaber en spændende helhed med forskellige kontraster.

Jeg drømmer lidt om at skabe en smule hotelstemning i soveværelset, på den personlige og hyggelige måde, naturligvis. Her ville et fint velour sengetæppe være med til at give den stemning. Det dyb grå af slagsen, fra H&M, har jeg kigget på i et godt stykke tid, og det ville passe perfekt med det mørke hør sengetøj, som vi lige har fået. Der er noget lækkert og luksuriøst over velour.

Kan I fornemme et farvetema i min collage lyserød og gul kan altså noget sammen – er I ikke enige? Og så matchet med dyb blå og grå, det er altså pænt! Har I lige set sofabordet i træ, altså en træstamme. Mega flot og jeg er vild med den organiske form, farve og tekstur. Lamper og lys er virkelig en vigtig del af indretningen for mig, gerne mange små lyskilder i et rum, som virkelig skaber hygge. Sådan tænker jeg dog det er for de fleste danskere. Jeg leder efter en lampe til soveværelset og jeg tror den ovenstående kuglelampe vil være så fin i loftet.

Hvad drømmer I om i boligindretningen for tiden?

Translation: 

It’s kind of a mixed bag of things, I want for my home right now, but common to most of the things are textured surfaces, and preferably fluffy and soft. At least that goes for the rugs and pillows I’m eyeing at the moment. Now that we’re soon going into the Fall season it’s nice with some fluffy rugs, to warm your feet on. And then I just love different textures in a room, it creates an exciting whole with different contrasts.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *