Fringes & Print

SHIRTZARA, SKIRTZARA, BAGPROENZA SCHOULER, T-SHIRTCOS

(English translation below)

Hej alle! Jeg håber I har en god mandag og er kommet godt i gang med ugen. Hvad har I af planer denne uge? Jeg skal arbejde en masse og så har min kæreste fødselsdag på torsdag. Derfor går jeg og lægger lidt fødselsdagsplaner. Jo, denne mandag er da forresten en dejlig blød start på ugen, for vi har fri grundet Labor Day. Der er intet som en ekstra fridag især på en mandag, så det er jeg ekstra taknemmelig over denne uge.

Jeg har simpelthen gået ekstra meget med frynser de sidste par uger, hvilket skyldes to nye sager i garderoben. Min fine skjorte og pæne Proenza Schouler taske. Der er på en eller anden måde lidt western over looket, men jeg kan lide det, haha! Og så er jeg forøvrigt så glad for tasken. Den er den perfekte hverdagstaske, som jeg kan have med på kontoret hver dag. Læderet er mega blødt og jeg er sikker på at den bliver i min taskesamling mange år frem. Proenza Schouler er jo også et rigtig New Yorker mærke og det synes jeg virkelig, at man fornemmer i deres designs. Både tøj og accessories er jeg kæmpe fan af, og de passer perfekt til en urban livsstil. Print, især blomsterprint har jeg ikke kunne få nok af denne sæson og nederdelen her er bare så pæn. Jeg elsker de blå toner, striber og blomster.

I dag skal Sam og jeg Upstate New York, ud af byen og op i bjergfyldte områder og grøn natur. Jeg glæder mig, for jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidste gang var ude af byen. Kan I have en dejlig mandag allesammen!

Translation:

Hello everyone! I hope you’re having a great Monday, and had a good start of the week. What are your plans this week? I have to work a lot and on Thursday it’s Sam’s birthday. Therefore I’m making a few birthday plans. Oh, and this Monday is a nice soft start to the week, I’m off from work because of Labor Day. There is nothing like an extra day off especially on a Monday, so I’m extra grateful this week.

I have started wearing fringes in the last couple of weeks, due to two new additions in the wardrobe. My cool shirt and gorgeous Proenza Schouler bag. There’s something a little western about this look, but I like it, haha! And then I’m so happy that I purchased the bag. It is the perfect everyday bag that I can wear to the office every day. The leather is so soft and I’m sure it will be in my bag collection for years to come. Proenza Schouler is also such a New Yorker brand, and I can really see this in their designs. Both clothes and accessories I am a huge fan of, and their things fit perfectly into an urban lifestyle. Print, especially flower print, I cannot get enough of this season, and the skirt is really a favorite of mine. I’m loving the blue tones, stripes and flowers. 

Today, Sam and I are going upstate New York, out of the city and up in mountainous areas and green scenery. I’m looking forward to it, because I can not really remember when I was out of the city last time. Have a lovely Monday everybody!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *