Fall Vibes In Vermont

(English translation below)

Efterår – farverige blade, en lun blæst, hygge, levende lys, oversize strik og varm cacao. Det er noget af det, som minder mig allermest om efterår. En lille my af efteråret fik Sam og jeg at føle, da vi var på en forlænget weekend i Vermont i sidste uge. Her var den køligere årstid allerede ankommet med begyndende falmende blade og frisk efterårsluft. Der gik det op for mig, hvor meget jeg rent faktisk har savnet efteråret. Kender I det, man forstår det først, når man kan mærke vejret ændres. Som på den første rigtige sommerdag med solskin, blå himmel og bare ben. Jeg var trukket i en strik, som jeg ikke rigtig har kunne have på før nu, da sommeren har været så varm. Det føltes så hyggeligt og rart, sådan at gemme sig væk i en ulden og blød sag. For første gang i måneder havde jeg lyst til en varm drik og det blev cacao med flødeskum. Jeg ved det, lidt barnligt, men det tror jeg altså aldrig jeg bliver for gammel til. Og da slet ikke, når jeg befinder mig i en by omgivet af det smukkeste bjerglandskab. Cacao er lig med efterår, skiferier og jul! You feel me?

Translation: 

Fall – colorful leaves, a warm wind, coziness, candle lights, oversize knits and hot chocolate. This is something that reminds me most of fall. Sam and I felt a little bit of some fall vibes, when we were on an extended weekend in Vermont last week. Here the cooler season had already arrived with fading leaves and fresh fall air. I realized how much I actually missed fall. It’s an instant reminder, when you feel the weather is changing. Like on the first real summer day with sunshine, blue sky and bare legs. I was wearing a knitted sweater, which I have not really been able to wear before now, because the summer has been so hot. It felt so cozy and nice, to hide away in a woolen and soft knit. For the first time in months I wanted a hot beverage and I instantly chose hot chocolate with whipped cream. I know, a little childish, but I will never be too old for that. And it was just perfect when I was in a city surrounded by the most beautiful mountainy landscape. Hot Chocolate reminds me of fall, skiing and christmas! You feel me?

 

Vi havde pakket bilen og Sam hentede mig direkte fra arbejde om fredagen, for at køre nord på. Vi havde ikke lagt de helt store planer for turen. Det er sådan en fed fornemmelse ikke helt at vide, hvor man skal hen, men bare køre ud i det blå. At være spontan, som ikke altid er en lige så stor del af en travl hverdag. Efter en lang køretur, med køre snacks (vigtigt) og overnatning (rart) på vejen, ankom vi til Burlington tidlig eftermiddag om lørdagen. Det er virkelig sådan en hyggelig og fin by. Den minder mig en smule om en lille by i alperne. Den fineste stemning og alle mennesker var så rare og høflige, sammenlignet med New York, haha! Burlington kan man vel kalde Vermonts hovedstad, en gammel hippie by, stadig beboet af frisindede og åbne mennesker. Faktisk har Bernie Sanders været borgmester i Burlington, det giver måske et meget godt billede af byen og dens beboere. Jeg kunne virkelig fornemme at byen, om vinteren, er en rigtig skisportby. Der var flere ski shops og friluftsbutikker. Stedet byder bare så meget op til udeliv, en stærk kontrast til New York City. Hvor har jeg dog savnet det, at være ude i naturen og nyde stilheden. Jeg må op nord på igen, når sneen er faldet. Tænk sig at vi rent faktisk bor, så tæt på skisportsteder og høje bjerge. Det her land er for vildt, jeg har sagt det før, men der er altså så meget forskellig natur og klima at finde her.

Translation:

We had packed the car and Sam picked me up from work on Friday, to drive north. We had not made any big plans for the trip. It’s such a good feeling not fully knowing where to go, but just travel out into the world. Being spontaneous, which is not always a big part of a busy everyday life. After a long drive, with car snacks (important) and an overnight sleep (comfy), we arrived at Burlington early afternoon on Saturday. It’s really such a nice and beautiful city. It reminds me a little about a small town in the Alps. The greatest atmosphere and all the people were so friendly and courteous, compared to New York City, haha! Burlington the capital of Vermont, an old hippie town, I guess you can call it, still inhabited by liberal and kind people. In fact, Bernie Sanders has been the mayor of Burlington, this might give a very good picture of the city and its inhabitants. I really could sense that the city in winter is a place for skiers. There were several ski shops and wild life shops. The place offers so much outdoor life, a strong contrast to New York City. However, I have missed it, being out in nature and enjoying the silence. I have to go up north again when the snow has fallen. I can not believe that we actually live, so close to ski resorts and high mountains. This country is crazy, I have said it before, but there is so much different nature and climate to find here. I love it!

 

Vi tog kun en enkelt overnatning i Burlington, før vi bevægede os videre mod en lille by, Stowe, hvor vi slappede af på et spahotel med udsigt til den smukkeste natur. Aftenen inden vi tog fra Burlington, spiste vi på den mest fantastiske restaurant, Hen of the Wood, det var det bedste måltid jeg længe har fået. Jeg tænker at dele billeder fra restaurant besøget og også vores lille spa-eventyr i et snarligt indlæg.

Translation:

We only took a one night stay in Burlington before moving on to a smaller town, Stowe, where we relaxed at a spa hotel and resort overlooking the most beautiful mountain scenery. In the evening before we left Burlington, we ate at the most amazing restaurant, Hen of the Wood, that was the best meal I have had in a while. I’m thinking of sharing photos from the restaurant visit and also our little spa adventure in another post very soon.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *