Star Trek, Vintage Treasures & Neon Signs

BAG & T-SHIRTVintage, JEANSMONKI, JEWELRYVintage + Hvisk + Heirloom

(English translation below)

Kan I huske Star Trek? Den tv-serie, som foregik på rumskibet USS Enterprises – sikkert ikke, for serien er helt tilbage fra 60’erne. I allefald så husker jeg den fra min barndom, da den blev genudsendt på tv, mange år efter den oprindelige udgivelse. Jeg husker den ikke som sådan i detaljer, men jeg mindes nogle af karaktererne. Iført farverige dragter, og så ham den ene gut med de spidse ører, sjovt hår og øjenbryn, på eventyr i det ydre rum. Se bare lige det her billede af castet, hah! Virkelig retro! Nå, men hele min grund til denne rum-snak er, at min nye vintage tee er fra denne serie. Ganske vidst er t-shirten produceret i 80’erne, men det synes jeg nu stadigvæk er ret cool og imponerende. Tænk bare hvilken historie, sådan en gammel t-shirt rummer. Den har jo levet et helt liv! Jeg har, som I nok ved, hvis I har fulgt med i et stykke tid, en svaghed for t-shirts med print. Isærdeleshed, når det gælder den rigtige vintage slags. Det er så fedt at finde en gammel t-shirt i en second hand butik med et sejt print, med det der helt specielle forvaskede look og med blødheden fra mange vaske. Og så synes jeg at dette print med et spacy udtryk, er virkelig cool! Farverne går så godt sammen. Men bedst af alt, så er det en ener, en t-shirt som ikke så mange andre har. Derfor blev jeg da også vildt glad, da jeg fandt den i min lokale genbrug. Det minder mig om, at jeg skal have sammensat den der secondhandbutiks-guide til jer. En for Brooklyn, fordi her så mange gode second hand og vintage butikker, og måske senere hen en Manhattan guide. Brooklyn er helt klart et secondhand mekka.

Fra en vintage skat til en anden, så er jeg vildt glad for perle tasken, stadigvæk, som I sikkert har bemærket på min insta. Den passer til så mange forskellige outfits, og så gør den hele looket unikt. En mega statement taske på alle tænkelige måder, der bare skaber det ekstra. Apropos ekstra, så bar jeg halskæder i lag på lag, som jeg synes skaber en fin kontrast til t-shirten. Alt fra en tyk vintage guldkæde, til min medaljon, som er et arvestykke fra min oldemor.

Jeg er så vild med det gamle teater i baggrunden, som bare skaber endnu mere retro effekt. Den gav mig lidt Stranger Things vibes med neonlys og bogstavstavle, så cool! Vi passerede den en morgen i Burlington, på vej ud for at spise brunch, og det var bare den perfekte setting til nogle outfit billeder, synes I ikke?

Er I også glade for vintage t-shirts eller bare vintage og second hand generelt?

Translation: 

Do you remember Star Trek? The tv show, which took place on the spaceship USS Enterprise – probably not, because the series is way back from the 60’s. In any case I remember it from my childhood, when it was rebroadcast on tv, many years after the original release. I don’t remember it in details, but I remember some of the characters. Wearing colorful costumes, and specifically I recall this one guy with pointy ears, funny hair, and  crazy eyebrows, on adventures in outer space. Check this picture out of the cast, hah! Very retro! Well, the reason of all this space-talk is that my new vintage tee is from this exact show. All though the t-shirt is produced in the 80’s, but that is still pretty cool and impressive. Just think of the history, such an old t-shirt contains. It has lived a lifetime, almost! As you probably know I have had a weakness for t-shirts with print for quite some time. In particular, when it comes to the vintage kind. It is so awesome to find an old t-shirt in a second hand store with a cool print, with that special shabby look and with the softness from many washes. And also the space print look is really cool! The colors go so well together. But best of all, it is a one of a kind, a t-shirt that not so many others own. Therefore I was so happy when I found it in my local thrift shop. This reminds me that I should put a secondhand shop guide together for you guys. A guide for Brooklyn, because there’s so many good second hand and vintage shops here, and maybe later on a Manhattan guide. Brooklyn is a true secondhand mecca.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *