Zoom On: Western Boots

SNAKE PRINT PATTERN BOOTSZARA, BLACK & WHITE BOOTSTOPSHOP, RED BOOTSMANGO, SNAKE PRINT BOOTSZIMMERMANN, WHITE BOOTS GANNI, BLACK BOOTSDan Post, BROWN & WHITE BOOTSGANNI

(English translation below)

Western støvler og hele western stilen, generelt set, er virkelig hot dette efterår og vinter. Frynser, denim, skjorter, cowboy hatte og støvler har været rigeligt repræsenteret på de internationale catwalks, blandt andet Isabel Marant og Louis Vuitton var inspireret af det vilde vesten. Og så er der jo Diors Saddle Bag, som har hængt på en hver IT girl og influencers skulder i den seneste tid. Tasken har jo klare western referencer med dens sadelformede facon. Jeg har endda selv været ret inspireret af stilen, som I kan se lige her! 

Der er dog et item i western genren, som jeg synes har været ret alt overskyggende og det er western støvlerne. Der har virkelig været mange street style ladies, som har stylet støvlerne på fineste vis, under denne sæsons modeuger. Jeg er ret vild med den langskaftede western støvle, som jeg tænker er perfekt til kjoler og nederdele til vinter. Min go to støvle har i mange år været ankel støvler, og dem er der mange pæne slags af i cowboy’der versionen også. Ankel støvler er jo pænt til stort set alt, men jeg elsker isærdeleshed at style dem med jeans. Jeg skal have fundet et par her til efteråret og de skal gerne styles med denim og en chunky strik. Oppe over har jeg samlet nogle af mine bud på fine western støvler. Der er lidt af hvert fra high street til high fashion. Fælles for dem alle, er de smukke mønstre i læderet, de grove syninger og de let spidse snuder, som gør denne støvle så unik. Western støvlen emmer af historie og så er der noget vildt over dens udseende, lige så vildt som jeg forestiller mig at det vilde vesten har været engang.

Hvad synes I om western støvler? Er det et yay eller nay, for jer?

Translation: 

Western boots and the whole western style, in general, is really hot this fall and winter. Fringes, denim, shirts, cowboy hats and boots have been very represented on the international catwalks. Among others, fashion houses like Isabel Marant and Louis Vuitton was inspired by the wild west. And then there’s the Dior Saddle Bag, which has been seen on every IT girl and influencer recently. This bag has a definite western reference with its saddle-shaped silhouette. I have even been quite inspired by the western vibes, as you can see right here!
What do you think about western boots? Is it a yay or a nay, for you? 
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *