Happy Weekend

(English translation below)

Hej folkens! Glædelig weekend! Dejlige fredag er her – en af mine absolut yndlingsdage på ugen. Kan det bliver meget bedre? Dagen starter jeg med arbejde på kontoret og så tidligt fri. Sam henter mig direkte fra arbejde, og så tager vi bilen direkte Upstate, for at fejre hans søster, som har fødselsdag. Jeg tror vi skal ud at spise og så bare hygge. Vi kører hjem igen samme aften, så det bliver et hurtigt visit. Det tager ca to timer hver vej at kører, hvilket for en dansker som mig, syntes af lang tid, men det er altså ikke særlig lang tid for en amerikaner, haha. Jeg har dog lært at nyde de lange køreafstande, og det er faktisk ret hyggeligt, sådan helt roadtrip agtigt. Og så er det altså den tid, hvor man får de bedste snakke. Det er kun os to, bilen og vejen, og det giver bare anledning til gode og dybe samtaler. Det er så fedt!

Resten af weekenden skal jeg slappe af og arbejde på bloggen. Måske jeg skulle tage en tur på cafe. Forleden var jeg på en cafe i Williamsburg, der hedder Butler. De laver den bedste chai og havde sådan nogle fine kager. Indretningen var virkelig også fantastisk fin, noget som jeg går højt op i, når jeg besøger en cafe eller restaurant. Atmosfæren er bare så vigtig for hele oplevelsen, synes jeg. I alle fald kan jeg varmt anbefale Butler, hvis I er New York og leder efter en hyggelig cafe.

Alt i alt bliver min weekend uden særlig mange planer, så der er plads til spontanitet, yay! Hvad skal I denne weekend? Står den på spændende begivenheder, praktiske sager eller skal I slappe af på sofaen?

Translation: 

Hi peeps! Happy weekend! Lovely that Friday is here – one of my absolute favorite days of the week. I’m starting the day off at the office and then I’m off early. Sam is picking me up straight from work, and then we’re taking the car directly upstate, to celebrate his sister’s birthday. I think we’re going out to eat dinner. We’re actually driving back to New York the same night, so it will be a quick visit. It takes about two hours each way to drive up there, which for a Dane like me, is quite a long ride, but  for an American it’s just a standard drive, haha. However, I have learned to enjoy the long driving distances, and it is actually quite cozy, very roadtrip like. Also driving is the time where you have the best talks. It is only the two of us, the car and the road, and it just gives you plenty of time to have a good and deep conversation. It is awesome!
The rest of the weekend I’m relaxing and working on the blog. Maybe I’ll visit a cafe. The other day I went to a cafe in Williamsburg called Butler. They make the best chai and had some delicious cakes. The décor was stunning, something which I really appreciate when I visit a cafe or restaurant. The atmosphere is just so important for the whole experience, in my opinion. In any case, I highly recommend Butler if you’re in New York and looking for a cosy cafe.
All in all, I have a weekend without a lot of plans, so there is room for spontaneity, yay! What are you doing this weekend? Some exciting events, practical things, or are you relaxing on the couch?
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *